Snel, goed en kwaliteit.

Ik geniet elke dag van mijn iPhone.

Er wordt geleverd wat er belooft wordt!

Twee iPhone 8 modellen besteld voor onze tweeling en de volgende dag ontvingen wij keurig twee zeer nette refurbished toestellen inclusief opladers, hoesjes en screen protectors! Alles ziet er goed uit en werkt naar behoren. Twee hele blije kids en twee hele blije ouders!

Heel goede service

Levering binnen 1 dag, de telefoon is voelt als helemaal nieuw aan, erg tevreden!

Zeer tevreden.

Beste Mobisite, Het vertrouwen in jullie site. Zeer tevreden over de snelle levering, het mailcontact, de afhandeling en natuurlijk de iphone die er goed uitziet en goed doet. Vriendelijke groet, Jule Kamphorst

Geweldig!

De telefoon is voelt als helemaal nieuw aan. Met een gratis hoesje + screenprotector. De overige dingen zoals kabel en oplader zitten er ook bij! Screenprotector was er al opgeplakt super fijn. Helemaal prima!

Snelle en goede levering, product werkt ook super goed

Telefoon ziet er super uit, Het komt heel netjes verpakt. Ook de batterij is top, gaat zeker een volle dag mee. Echt top!

Ik heb naar volle tevredenheid twee Iphone xs max besteld in nieuwstaat, er zat werkelijk geen krasje op. De accu verkeerde ook in zeer goede staat. Ik ben dus zeer tevreden en kan mij nietvinden in de negatieve reacties. Professionele en snelle afhandeling bij een bedrijf wat een deskundige indruk/uitstraling geeft. Ik ben zeer tevreden over de door mobisite afgehandelde transacties.

Top deal

Ik heb bij Mobisite een IPhone Xs Max besteld, deze werd de dag erna zoals beloofd netjes geleverd samen met hoesje en schermprotector. De iPhone zag er perfect uit, kon geen krasje ontdekken echt als nieuw. Nu heb ik hem bijna 2 weken in gebruik en alles werkt prima, batterij heeft nog 91%. De 2 jaar garantie geeft zekerheid om nog een hele tijd onbekommerd de iPhone te gebruiken. Qua prijs kon ik geen andere aanbieder ontdekken die goedkoper was onder deze condities.. Ik zal Mobisite zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen.

Prima geregeld!

De kwaliteit/prijs verhouding heeft mij echt verbaasd. Ik heb een iPhone Xr besteld met het status ‘Heel goed’, maar voor mij zijn er op de telefoon geen krasjes met het blote oog zichtbaar, verzending was snel! Een echte aanrader

iPphone XS Max snel geleverd en perfect

Na de bestelling werd de iPhone XS Max snel geleverd en was in pefecte staat, geen enkel krasje en bijna nieuwe batterij.

Fantastisch!

Heb een iPhone 8 goud besteld. De telefoon is perfect en de service is uitstekend. Het komt heel netjes verpakt. Met gratis hoesje en screenprotector erbij gekregen.Echt top!

Superrrrr!

Zeer snelle levering! Dit is een goed bedrijf wat doet wat ze beloven. Zeer tevreden over service!

Geweldige service, goede kwaliteit

De website is erg gebruiksvriendelijk en duidelijk. De extra screenprotector en hoesje is een goede zet. Heel te vreden ben heel gelukkig da ik de stap durven zetten heb om online te kopen.

Echt een aanrader!

Ik heb een refurbished iPhone 11 pro besteld met lichte gebruikssporen en het was precies zoals het werd omschreven. Er zat ook al een extra screenprotector op. Snel geleverd. Erg aan te bevelen!!

Hulde, top geregeld allemaal.

.s avonds laat een iPhone 8 besteld in de beste uitvoering. Volgende dag inderdaad geleverd, in uitermate goede staat. Geen krasje aanwezig, goede batterij en functioneert perfect. Hulde voor dit bedrijf

Top levering

Besteld een dag later in huis inplaats van licht beschadigd zat er een heel klein krasje op amper tezien ik ben heel tevreden

Geweldige aankoop

IPhone XS besteld, zo goed als nieuw. Uiterlijk is zo goed als nieuw, accu 92%. Werkt perfect. Dit is zeker niet de laatste keer dat ik hier bestel!

Duidelijke website en mooie producten!

Goede duidelijk website waar je alles op vind wat je wilt. Ook hebben ze een super snelle levertijd. Helemaal tevreden, niets op aan te merken!

Teleurstelling

Website adverteert "Altijd nieuw of als nieuwe batterij", maar in kleine letters staat minimaal 80% geschreven, dus ik vermoed het is nooit een nieuwe batterij, zeker mijn is ver van nieuwe. Lichte gebruiker kwam met kleine maar zichtbare krassen op het scherm. Oplader wordt erg heet, dus ik heb hem weggegooid. Ik heb op 08/09 contact opgenomen met de klantenservice en heb een paar herinneringen gestuurd, maar ze hebben pas op 14/09 geantwoord nadat ik een negatieve beoordeling had achtergelaten.

Really satisfied

Even though there has been a problem with the supplies of the product, I have been delivered the phone really quickly and in very nice condition. Would recommend !

iPhone Xs max, Snelle goede levering, goede prijs

iPhone Xs max besteld, snel ontvangen. Gratis hoesje en screenprotector. Gekozen voor lichte gebruikssporen, geen sporen of krasje te zien op het scherm en aan de achterzijde. Zeer tevreden over mijn aankoop. Ik zou het andere zeker aanraden!

goed, met een kanttekening

Goede telefoon geleverd, zoals geadverteerd. Snel en zorgvuldig geleverd. Voor de prijs had er wel een verse batterij in gemogen.

snelle service

vandaag besteld morgen in huis en wat een mooi toestel zgan iphone 11 pro max, waar voor je geld

Prima product, communicatie mag beter

Telefoon besteld, maar dan komt er geen bestelbevestiging. Paniek want dit is toch wel een hoop geld. Telefonisch niet bereikbaar, dan maar via de mail. Hier gelukkig wel een redelijk snelle reactie dat de order verwerkt is en de volgende dag bezorgd zal worden. Inderdaad de volgende dag om 9 uur s morgens gelukkig de bezorger met een perfect verpakte telefoon. Thanx voor de supersnelle bezorging.

Top bedrijf, nette levering en echt waar voor je geld!

Ik ben echt helemaal blij met jullie. Een gloednieuwe telefoon, die goed functioneert met een geweldige batterij! Had het niet beter kunnen treffen voor dit geld :) dankjewel!

Keurenplein 4 Unit C3464

1069CD Amsterdam

Over Mobisite B.V.

Bij Mobisite draait alles om hoogwaardige refurbished smartphones en tablets. Elk toestel wordt zorgvuldig getest, professioneel gereinigd en voorzien van onze uitgebreide garantie. Zo geniet je van de kwaliteit van een nieuw toestel, maar dan tegen een veel scherpere prijs. Onze diensten: • Groot assortiment refurbished iPhones, iPads en andere smartphones • Altijd inclusief 24 maanden garantie • Gratis verzending binnen Nederland en België • 30 dagen op proef – niet tevreden? Geld terug! • Volledig getest en 100% technisch in orde • 97% klanttevredenheid Bij Mobisite kies je voor duurzaamheid, kwaliteit en zekerheid. Bovendien zijn wij aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg, dus je aankoop is altijd veilig!