Tweemaal onduidelijk

Eerst bestel ik een iPhone Xr, besteld, bevestigd, betaald. Opeens niet meer leverbaar en krijg geen goede oplossingen toegewezen. iPhone x vervolgens besteld. Uit het niets geannuleerd en terugbetaald gekregen. Ik heb niks geannuleerd en verwachte gewoon nog een iPhone x! Vind dit heel raar en erg jammer.

Ik heb een iPhone XS Max besteld (als nieuw) en werd al de volgende dag verzonden, inclusief een mooi hoesje. Hij kwam als nieuw uit de doos met een batterij van 100%. Ik ben zeer tevreden over Mobisite.

Geen seconde spijt gehad

Op voorhand toch getwijfeld, want hoe kan normaal zon dure telefoon ineens zo goedkoop zijn. Vertrouwend op de goede recensies toch de gok genomen. Tot op de dag van vandaag blij met deze keuze. De telefoon was de volgende dag al binnen, en zoals verwacht kwamen het gratis hoesje en de screenprotector de dag hierna binnen. Ook deze bevallen goed. Tot over een paar jaar Mobisite wanneer ik weer een nieuwe telefoon nodig heb!

Supersnelle levering (de dag erna). De telefoon is van onberispelijke kwaliteit alhoewel ik voor de categorie ‘licht gebruikt’ koos. Geen schrammetje! Ook fijn dat hoesjes en lader erbij geleverd worden!

Ik heb een mobiele iPhone. dankjewel

Elke telefoon heeft een evaluatie en verduidelijking.

SUPRRRR

Bij Mobisite een iPhone 11 Pro Max besteld. Behalve goede informatie op de site, maken ze ook waar wat ze beweren: de 11 Pro Max werd met één dag geleverd, en de IPhone was goed verpakt en alles zat er bij zoals beloofd. Pinnetje,lader, , kabel, hoesje, screenprotector en natuurlijk de IPhone. de conditie van deze refurbished IPhone was werkelijk klasse! Mobisite verdient van mij zonder aarzeling 5 sterren!

Heel tevreden van de service en de kwaliteit

Supertevreden van mijn nieuwe iPhone, alles zoals ik had gehoopt: een nieuwe telefoon voor een klein prijsje! En de service is ongelooflijk klantvriendelijk!

Super goede telefoon

Hele goede ervaring met Mobisite. Telefoon na 2 dagen in huis, in super goede staat! Had “als nieuw” en hij was zeker als nieuw. Batterijconditie 98% en verder nog helemaal niks gehad wat er niet goed aan is. Zeker een aanrader! En super goede prijzen

Gekozen voor iPhone XS Max met zichtbare gebruikssporen en er zitten 2 kleine krasjes op. Totaal niet storend en verder niks mis mee. Super telefoon!

Snelle reactie en prima product

Als zeer goed

Top telefoon en makkelijk om een keus te maken Enige was alleen dat ik vr avond voor 11:59 besteld had en zaterdag niet in huis had terwijl dat op de site wel stond!

zeer goede service en vlug ook nog

wij hadden een iphone besteld maar kregen meteen bericht dat hij er niet meer was Er werden 3 mogelijkheden geboden waar wij uit konden kiezen wij hebben voor een van de mogelijkheden gekozen en hadden zo een duurdere telefoon voor dezelfde prijs Is dat geen mooie deal wij zijn er reuze blij mee Prima firma complimenten!!!

Alles ging oké

Let op het hoesje en de screenprotector komt als aparte verzending.

Supergoede service!

Mobiel werd ietsje later geleverd. Keurig over gecommuniceerd! Uiteindelijk prachtig toestel gekregen!

Geweldige prijs,Snelle levering.

Echt helemaal top!

Super goede telefoon. Accu 96% .Voor een lage prijs ook een kabel,oplader, screenprotector èn hoesje mogen ontvangen!bedankt mobisite!

Duidelijk overzichtelijk en snel geregeld

Goede uitgebreide keusze mogelijkheid snel en voordelig geleverd

Uitstekend bedrijf!

Snelle goed service!

Goede prijs, prima kwaliteit!

Binnen 1 dag had ik mijn bestelling ontvangen! Heel goede ervaring.

heel goed

goede service!

Ik kreeg hem de eerst volgende dag al binnen. Hele snelle levering als zeg ik het zelf. De telefoon bevalt me goed. Hij werkt goed, niks mis mee. Je ziet niet wat er mis mee was.

Heel goed was er snel

Ik vind het een hele fijne websites goede service makkelijk contact en hele snelle levering de volgende dag was hij er al. Hele makkelijke en begrijpelijke website en een bijna perfecte telefoon. Hele goede service in totaal

Geweldige service en super snelle levering!

Geweldige service, Ik vind super fijn om hier te bestellen super snelle levering en ziet er altijd netjes uit echt te vrede!!

Erg goed!

Goede producten! top service, snel en handig!

Snelle service!

Telefoon de ene dag besteld en de volgende dag thuis bezorgd!Bedankt Mobisite

Keurenplein 4 Unit C3464

1069CD Amsterdam

Over Mobisite B.V.

Bij Mobisite draait alles om hoogwaardige refurbished smartphones en tablets. Elk toestel wordt zorgvuldig getest, professioneel gereinigd en voorzien van onze uitgebreide garantie. Zo geniet je van de kwaliteit van een nieuw toestel, maar dan tegen een veel scherpere prijs. Onze diensten: • Groot assortiment refurbished iPhones, iPads en andere smartphones • Altijd inclusief 24 maanden garantie • Gratis verzending binnen Nederland en België • 30 dagen op proef – niet tevreden? Geld terug! • Volledig getest en 100% technisch in orde • 97% klanttevredenheid Bij Mobisite kies je voor duurzaamheid, kwaliteit en zekerheid. Bovendien zijn wij aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg, dus je aankoop is altijd veilig!