Werkt zo goed als nieuw!!

Ik zou hem zeker aanbevelen. Goeie kwaliteit, ziet eruit als nieuw, en niet eens duur. En ook snel geleverd!!

Heel goed netjes optijd bezorgt en perfecte gave telefoon.

Alles was er op tijd het whatsapp nummer werkte kreeg snel antwoord. Telefoon is er mooi. Helaas zijn het het hoesje en screenprotector niet aangekomen

De telefoon kwaliteit is heel goed

Ik heb me telefoon heel netjes binnen gekregen en ben er super blij mee geen krasje of iets aan beschadiging en een prima hoesje en screensaver afgeleverd het was snel bezorgt ben heel blij mee een goede aanrader

Gewoon alles goed!

Ik ben zeer tevreden over Mobisite. De website is zeer overzichtelijk, bestellen gaat vlekkeloos en de afhandeling en service zijn tip top in orde. Ook prijstechnisch is Mobisite ideaal. Dus ik raad Mobisite zonder twijfel aan.

Ik vind het een hele goed service goeie telefoon en maar 2 plekjes voor licht gebruik top

Heel positieve ervaring

Hoewel er iets fout is gegaan met mijn bestelling maar het is met spoed behandeld en met excuses. Eerlijk gezegd ben ik echt tevreden

Goedkoop!

Goedkoop, snel levering en betrouwbaar.

Onwijs goed

Onwijs goed

Super mooi toestel

Super mooi en netjes toestel. De batterij gaat langer dan een hele dag mee en het werkt allemaal super snel.

iPhone Xr

Ik heb de iPhone XR besteld,geen enkel gebruikersspoor te zien! een mooi prijsje Ik raad Mobisite zeker aan!

Goed site!

De levering was precies zoals ze beloven op de site! Bedankt mobisite

Echt fantastisch

Ben super tevreden. Had binnen 24u mijn bestelling in huis! Volledig naar tevredenheid!

Goedkoop , en snel

Goede service, alles netjes geleverd en in goede staat!

Top!!

Top Service!!

Top service!

Ik vond de service heel fijn. Mijn bestelling was de volgende dag al binnen.

Snelle!

Hele snelle levering en een goed toestel!

Goede producten en goede prijzen

Ik ben helemaal tevreden met mijn IPhone ;-)

Prachtig toestel!

Zeer goede kwaliteit en service !

Toooop!!

Prima telefoon en snelle levering!

Goedkoop, snel levering en betrouwbaar.

Fast delivery.. super product. I received my order on time with good condition. Reasonable price.

Tot volle tevredenheid.

Keurige afhandeling.

Top!!

Top site!

Mooie iPhone 8 en snelle levering

Twee dagen na mijn bestelling ontvangen maar dat kwam door drukte bij PostNL. Keurig ingepakt en een screenprotector cadeau.Bedankt Mobisite

Snel geleverd en toestel in zeer goede staat

Phone zag er netjes uit.

Keurenplein 4 Unit C3464

1069CD Amsterdam

Over Mobisite B.V.

Bij Mobisite draait alles om hoogwaardige refurbished smartphones en tablets. Elk toestel wordt zorgvuldig getest, professioneel gereinigd en voorzien van onze uitgebreide garantie. Zo geniet je van de kwaliteit van een nieuw toestel, maar dan tegen een veel scherpere prijs. Onze diensten: • Groot assortiment refurbished iPhones, iPads en andere smartphones • Altijd inclusief 24 maanden garantie • Gratis verzending binnen Nederland en België • 30 dagen op proef – niet tevreden? Geld terug! • Volledig getest en 100% technisch in orde • 97% klanttevredenheid Bij Mobisite kies je voor duurzaamheid, kwaliteit en zekerheid. Bovendien zijn wij aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg, dus je aankoop is altijd veilig!