Toop!!

Ik ben tevreden met de service !!

Dagelijk

Doet wat het zegt

op tijd, werkt perfekt!

De telefoon is helemaal in orde. Gekocht als nieuw. Geen enkel gebruiksspoor.

Super goed

Gemakkelijk

Echt top!

Gister een iphone Xr besteld, vandaag binnen! Top service

Zeer goede kwalitiet en top service zeker aan te reden!

Alles prima!!

Alles prima. Fantastische website!!

Super service

Perfecte omschrijving, tijdig geleverd, werkt perfect en wat een voordelige prijs en goed voor het milieu!

Heb hem ontvangen en ben er zeer tevreden mee fijn model

Erg tevreden!

Erg tevreden! Goede website en uitstekende kwaliteit. Ook de verzending is erg snel, top!

Snelle levering!

Ondanks deze drukken Corona feestdagen mijn bestelling binnen 24u gekregen. En het toestel werkt perfect.

Zeer mooi toestel

Snelle levering, toestel in goede staat, compleet met alles erop en eraan.

Erg tevreden mee!

Super snelle en correcte levering!

Top bedrijf

Snelle levering en product als omschreven, als nieuw, heel tevreden

Fantastische

Fantastische levering en kwaliteit! Mijn ervaring met mobisite is erg plezierig en conform alle verwachtingen die ik had. Keurige berichtgeving omtrend de levering en tijdstip van levering. Blij mee!

Xana

Mooi product, supersnelle levring in deze drukke pakjestijden.

Happy!

Heel goed, Hele snelle levering en tevreden van de gsm.

Gewoon net als nieuw !!

Topp

Een paar klikken en de volgende dag in huis. Keurig!

Correct en duidelijk

Ik kreeg wat ik bestelde!!! Heel duidelijk en correct, ik ben super tevreden!!

Een webwinkel zoals je die graag zie

Een overzichtelijke website met duidelijk aanbod en voldoende keus. De levering was snel en correct.

Super Tvevreden

zeer tevreden met mijn aankoop. De dag nadien al geleverd en volledig in orde zoals op de site vermeld. Super snel aflevering. Ik adviseer mobisite. Super service tegen een zeer scherpe prijs!

Keurenplein 4 Unit C3464

1069CD Amsterdam

Over Mobisite B.V.

Bij Mobisite draait alles om hoogwaardige refurbished smartphones en tablets. Elk toestel wordt zorgvuldig getest, professioneel gereinigd en voorzien van onze uitgebreide garantie. Zo geniet je van de kwaliteit van een nieuw toestel, maar dan tegen een veel scherpere prijs. Onze diensten: • Groot assortiment refurbished iPhones, iPads en andere smartphones • Altijd inclusief 24 maanden garantie • Gratis verzending binnen Nederland en België • 30 dagen op proef – niet tevreden? Geld terug! • Volledig getest en 100% technisch in orde • 97% klanttevredenheid Bij Mobisite kies je voor duurzaamheid, kwaliteit en zekerheid. Bovendien zijn wij aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg, dus je aankoop is altijd veilig!