Goede producten en top service

Het product voldoet helemaal aan de verwachting en ziet er echt uit als nieuw. Door een “foutje” van mijn kant de verkeerde besteld en zonder problemen gelijk opgelost. Echt een geweldige service!

Het bestellen van een refurbished iPhone op de site van Mobisite is heel eenvoudig. Veel keus in types, kleuren en staat. Betaling gaat ook prima en de bestelling wordt op tijd zoals beloofd geleverd. Dit was een tweede toestel dat wij hier hebben besteld. Dikke 10!

Beloofde product/iPhone is zoals afgesproken netjes geleverd!

iPhone op de site van ‘Mobisite’ uitgezocht en betaald, enkele vragen zijn meteen beantwoord en het bestelde product/de iPhone is compleet met toegezegd extra artikelen op de beloofde tijd bezorgd : ) complimenten!

Goed gevoel bij levering

Praktisch nieuwe telefoon voor een mooi bedrag.

Vrijwel nieuwe Iphone XR gekocht voor mijn mijn dochter. Telefoon is als nieuw met een nieuwe batterij. Erg tevreden en heb het al aangeraden aan vrienden en collega’s.

Beste prijs-kwaliteit

Betere keuze dan 2e-hands websites afschuimen.

Doen wat ze beloven!

Telefoon besteld en rap bezorgd. Ziet er keurig uit. Als nieuw.

Gekker moet het niet worden!

Zoals beschreven ook zo mogen ontvangen. Mooi toestel met een bescherm venster en een powerlader, gratis! Leuke en goeie deal. Toestel werkt ook prima. Nu de kans gekregen met deze review om gratis een lader en snoertje te krijgen. Gekker moet het niet worden!

Mooie telefoon en snel geleverd

Geweldige service. Besteld en de volgende dag in huis. Met gratis screenprotector, powerbank en hoesje. Volgende telefoon komt hier ook vandaan.

Mooie telefoon voor mijn dochter!

Snelle levering en een mooi toestel dat prima werkt. Zeer tevreden

Waren wat problemen en zijn netjes opgelost.

Toestel is goed, duurde lang voordat het toestel binnen was

Tweede keer besteld, zelfde goede kwaliteit!

Twee iPhones besteld bij Mobisite en dezelfde goede kwaliteit en snelle levering! Zeker een aanrader!

Aanrader!

Bestelling geplaatst en kort daarna bevestiging gekregen dat het pakje verzonden wordt. Door een vertraging bij PostNL 1 dag later dan voorzien gearriveerd maar met welgemeende excuses en upgrade van bestelde toestel. Telefoon, accessoires en pakje waren allemaal in top conditie!

Fantastische service!

Binnen een dag de IPhone 11 binnen. Was zelfs ge-upgrade naar “als nieuw”, ziet er ook echt helemaal nieuw uit. Ben er heel erg blij mee.

Zeker doen

iPhone 12 pro besteld (nieuw staat) netjes volgens afspraak geleverd en echt niet van nieuw te onderscheiden werkelijk geen krasje te vinden super Alles geleverd zo als beschrijven Nogmaals Top!! Aanrader

Correcte levering

Na het bestellen merkte ik dat er een fout zat in mij e-mail. Nieuw bericht gestuurd met juiste e-mailadres waar vervolgens alle gegevens netjes op binnen kwamen. Telefoon was in prima staat zoals was vermeld op de site.

Goed aparaat

Jammer een dag te laat voor de rest prima

Geweldig, ik raad het ten zeerste aan

Ik kocht een iPhone Pro Max in "als nieuwe" staat en het was echt als nieuw, en ik kocht het met 256 GB en het kwam aan met 512 GB en ik vond dit erg cool. En ik kreeg cadeaus, ik raad het ten zeerste aan

Op tijd mijn gsm ontvangen zoals beloofd.

Perfekte telefoon

Perfekte telefoon niet te onderscheiden van nieuw. Alleen het gratis silicon hoesje is niet geleverd.

Zeer betrouwbare website

I phone voor mijn dochter besteld. Ziet er uit als nieuw!! Mijn dochter helemaal happy. En ook nog inclusief hoesje, Protector en powerbank. Met andere woorden, perfect!!!

Duidelijke site, snelle levering, prima telefoon.

Wij hebben de Iphone SE besteld. Hij werd snel geleverd, ziet er echt keurig uit en we kregen er een screenprotector, hoesje en een powerbank bij. Echt top.

Goede telefoon mindere screen protectir

Keurenplein 4 Unit C3464

1069CD Amsterdam

Over Mobisite B.V.

Bij Mobisite draait alles om hoogwaardige refurbished smartphones en tablets. Elk toestel wordt zorgvuldig getest, professioneel gereinigd en voorzien van onze uitgebreide garantie. Zo geniet je van de kwaliteit van een nieuw toestel, maar dan tegen een veel scherpere prijs. Onze diensten: • Groot assortiment refurbished iPhones, iPads en andere smartphones • Altijd inclusief 24 maanden garantie • Gratis verzending binnen Nederland en België • 30 dagen op proef – niet tevreden? Geld terug! • Volledig getest en 100% technisch in orde • 97% klanttevredenheid Bij Mobisite kies je voor duurzaamheid, kwaliteit en zekerheid. Bovendien zijn wij aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg, dus je aankoop is altijd veilig!