Top Kwaliteit

Vers en direct van de kweker

Gaat zo door nu kan ik aan goede planten komen

Ze zijn goed aan gekomen ,ben tevreden met de Calathea-s

Top kwaliteit van top kwekers

Snelle levering en heel netjes verzonden (goed verpakt!) Kwaliteit rechtstreeks vd kweker

Lamp werd heel snel bezorgd, keurig verpakt . Alleen geen gloeilamp er bij geleverd , maar dat is uiteraard geen ramp

Goede kwaliteit en service

De planten waren goed ingepakt en niet beschadigd. Vervolgens werd mijn vraag in de app snel beantwoord. Kortom zeer tevreden.

Mooie planten wel allemaal kleiner dan verwacht

Planten zijn keurig verpakt Wel allemaal aan de kleine kant en niet elke plant is goed doorworteld verders zien de planten er wel fris uit.prijs kwaliteit vind ik jullie wel prijzig voor het formaat geleverde plantjes

Verpakking prima

Plant kleiner dan verwacht als je meet dan is het hoogste puntje van een blad net aan 90 cm Ik verwachte meer plant .

Prima gezonde plant, uitstekend verpakt en snel geleverd.

Wat je ziet krijg je ook.

Mooie planten en snelle levering

Mooie planten en snelle levering

super

uitzonderlijk goed word je plant verpakt. Geen kans dat een blad tijdens verzending beschadigd. Voortreffelijke kwaliteit van de bestelde plant. Leuk kaartje erbij over de plant van de kweker. Mits erbij vermeld met een pot. Snelle levering. Uitstekend contact met klantenservice. Deze superlatieven klinken misschien wel overdreven in de oren, maar is gewoonweg mijn eigen ervaring met Decorum Company.

Top service, ook bij fout

De bestelling werd snel geleverd, goed verpakt, hele mooie gezonde plant. Helaas werd de verkeerde plant soort bezorgd, maar dit was na één mailtje opgelost. De juiste plant had ik dezelfde week nog en de verkeerde mocht ik houden. Top service dus!! Zeer tevreden.

Mijn verwachting is ver overtroffen!

Ik heb voor het eerst planten besteld en was zeer benieuwd naar de aflevering en kwaliteit. Het was in één woord GEWELDIG. Heel goed verpakt en zeer mooie planten. Blij!

Super mooie plant en top verpakt!

Super mooie plant en top verpakt! Heel blij mee

Uitstekende kwaliteit en levering

Ik heb al twee planten bestelt bij By Decorum. De eerste keer een calathea en de tweede keer een kentia. De planten zijn echt onwijs mooi beter dan het tuincentrum. Wat mij verbaasde was dat ze het zo goed verpakken waardoor de planten problemen goed zijn aangekomen. Ik kom hier zeker terug.

Prachtige plant!

Ik heb een mooie olifantspoot gekocht bij Decorum om de leegte van mijn kerstboom op te vullen. Een prachtige grote plant van top kwaliteit, ik had nooit gedacht dat een plant online zo goed aan zou komen. Ik ga dit zeker vaker doen!

Iets teleurstellend

Ik heb een scheve plant gekregen. Naar mijn mening klopt prijs/ kealiteit niet. De plant was wel heel goed verpakt en snel in huis.

Een verse fraaie TOP levering!

De plant kwam super goed verpakt aan. Top dat de plant ook zo groot is als vermeld.

Ik heb verschillende planten van decorum in huis staan. Mooie kwaliteit,zeer mooi/goed verpakt . Gezellig plantenhoekje in huis gecreeert dankzij de mooie planten van decorum. Duidelijke info erbij over de verzorging. Overzichtelijke webshop. Kom zeker nog eens terug.

Erg blij met de nieuwe plant!

Makkelijk te bestellen, snelle levering, goed verpakt en prachtige plant!

Top service!

Een mooi uitgebreide assortiment waar ik uiteindelijk een keuze uit heb kunnen maken. Gekozen voor 2 mooie bonsai! Binnen een dag had ik ze binnen, goed verpakt waardoor ze niet konden beschadigen tijdens het transport. Erg blij mee, staan prachtig en maken het extra gezellig in huis!

Top kwaliteit en snelle levering!

Voor het eerst online een plant besteld en dat zal zeker niet de laatste keer zijn dat ik via bydecorum.nl bestel! Netjes verpakt waardoor de plant zonder schade is geleverd.

Aangenaam verrast met 2 prachtige planten

Nu de kerstboom de deur uit is, bleef een lege ruimte over. Tijd voor groen dacht ik! Ik bestelde daarom twee planten via de Decorum webshop, een grote en een kleine. Was wel benieuwd hoe dit in z'n werk zou gaan aangezien dit mijn eerste online aankoop van planten zou worden. Maar zeer aangenaam verrast! Binnen korte tijd bezorgd met TNT, netjes verpakt en blij met de twee prachtige planten.

Top service voor groen in huis

Makkelijk te bestellen, uitstekende kwaliteit en snel in huis!

Love it!

The plant is a very good and I also like the special box in which it has been delivered. I just did this purchase for myself but it could definitely be a gift idea. They made the delivery within the indicated times.

Boven verwachting

Ik heb al veel online besteld, maar nog nooit een plant! Maar dit zal ik zeker vaker doen. De levering was vokgens belofte rn afspraak. Maar de kwaliteit van de plant is echt boven mijn verwachting!

Europa 1

2672ZX Naaldwijk

Over Decorum Company

Wat in 1995 begon als droom, is anno 2020 werkelijkheid. Wij noemen die droom Decorum. Een sterke coöperatie van meer dan vijftig kwekers. Het eerste premium merk in de sierteelt. Alleen de mooiste en beste bloemen en planten worden onder het Decorum merk in de markt gebracht. Duurzaam geteeld. Daarmee vervullen we missie – het gelukkig maken van consumenten met prachtige bloemen en planten. Bloemen welke geluk vieren. Maar ook bloemen welke troost bieden in moeilijke tijden. Planten welke bijdragen aan een gezonde leefomgeving. En planten welke je meenemen naar exotische oorden. Onze producten zijn te koop bij bloemisten en tuincentra die, net zoals wijzelf, kiezen voor kwaliteit. En kwaliteit betekent niet alleen het beste product. Het betekent ook dat producten duurzaam geteeld zijn. Planten en bloemen met het Decorum label zijn met zorg geteeld, met oog voor mens en natuur. Onze kwekers streven naar minimaal gebruik van water en zetten in op duurzame energie, zoals aardwarmte en zonne-energie. Een deel van ons assortiment staat online. Je vindt veel meer van onze producten bij bijvoorbeeld de tuincentra van De GroteTuinverbouwing. Het team van De Grote Tuinverbouwing kiest ook voor kwaliteit … en dus voor Decorum. Regelmatig kun je onze planten zien bij hen. Tuincentra welke de producten van De Grote Tuinverbouwing verkopen kun je vinden via: degrotetuinverbouwing.nl