Zalig

En nu knallen over de kasseien.

Fijne winkel met aandacht voor de klant

Denken mee, reageren snel op mails en vragen.

Er werd meegedacht over het onderhoud en het naken van mijn fietsslot

prima webshop

snelle levering , bezorging geen beschadiging , prima !!

Snelle bezorging en perfect verpakt

De oplader was de volgende dag binnen. Goed verpakt in een normale maat doos.

zeer duidelijke website en snelle levering!!!

Amazing

Snel vlot en zeer behulpzame service

Zeer behulpzame service en snelle levering

Handig, correct en snel.

Website handig in gebruik geen waslijst aan geg invullen. Snelle levering. Correcte info en afhandeling.

Top geregeld

super snel geleverd en goede kwaliteit

nat een aantal vragen contact gehad met medewerker, prima geholpen waarna de keuze snel gemaakt is. het onderdeel was snel binnen en voldoet prima!

Is nog niet gebruikt

Is nog niet gebruikt, hoop dat ik er veel plezier van hebt

Helemaal prima

Een webshopervaring helemaal volgens het boekje. Helemaal goed dus!

Fijne behulpzame verkopers

Prettige plek om mijn fiets te kopen. Er wordt tijd voor je gemaakt en ze denken met je mee.

Alles tot in de puntjes geregeld

Vanaf het eerste contact een goed gevoel . Alles netjes geregeld en niets werd aan het toeval over gelaten . Afspraken worden nagekomen , bij afhaling staat contactpersoon ter beschikking voor een meer dan professionele uitleg over je aankoop . Top ervaring

Allemaal fijn

Super service

De verende zadelpen had na 6j zijn beste tijd gehad. Het nieuwe model is zo mogelijk nog beter.

Prima begeleiding bij aankoop

Ik kon tegen gunstige voorwaarden een Specialized e-bike (toerfiets, geen speed pedelec) kopen. Daarbij ben ik goed geadviseerd en ge-instrueerd zowel bij de aankoop als bij het ophalen. Dat was maatwerk. Jammer maar begrijpelijk dat dit merk eruit gaat bij Qicq, dus langdurig onderhoudscontract niet mogelijk. Blij met de fiets.

Zeer goede en snelle afhandeling!

Helaas het verkeerde artikel besteld of geleverd, de communicatie en afhandeling daarna maakten alles goed. Binnen een dag een retour label ontvangen voor het verkeerde artikel en het juiste meteen toegestuurd. Grote klasse!!

Mooie winkel met vriendelijke behulpzame medewerkers.

Allereerst mocht ik testrijden op de fietsen die ik op ‘t oog had. Hierbij kreeg ik veel uitleg en tijd om een keuze te maken. Vervolgens heb ik, na overleg, m’n oude fiets hier ingeruild en een nieuwe gekocht.

snelle reactie, snelle service

Het probleem met de lader is snel verholpen, op de mail werd snel gereageerd met adequate antwoorden. Ik ben er tevreden over.

Erg goed geholpen en uitgebreid uitleg gekregen!

Enig tijd terug een Klever X speed Pinion gekocht bij QicQ. Zeer tevreden over de fiets maar ook zeker over de service van QicQ! Er is uitgebreid tijd genomen om alles uit te leggen en om te adviseren voor benodigde spullen. Ook na de aanschaf goed geholpen met vragen die ik nog had. Zeker een aanrader! Ik kom er terug.

Goede service, levering, nabellen alles klopt gewoon! Zeer tevreden sofar!

Snelle aflevering.

Vandaag besteld morgen in huis is geen valse belofte.

Zeer vriendelijke en behulpzame team, met grote vak kennis

Echt fantastisch geholpen, de vriendelijkheid en erfaring stralen van het team af... Ik kan deze Qicq locatie absoluut aanraden.

Over QicQ

QicQ is dé elektrische fietsen en speed pedelec specialist. Gestart met het ambitieuze doel om mensen uit de auto te krijgen en op een speed pedelec kunnen we inmiddels trots vertellen dat ons dit aardig is gelukt de afgelopen vier jaar. Tienduizenden klanten wisten ons al te vinden in het (bereikbare) hartje van Amsterdam; het prachtige Westerpark. Twijfel je of een speed pedelec iets voor jou is, of wil je een e-bike toch graag eens proberen? Of die Riese & Müller, Stromer, Specialized of ander kwalitatief merk binnen ons assortiment eens in het echt bewonderen? Je bent van harte welkom om bij ons langs te komen, virtueel op qicq.nl óf fysiek op de Pazzanistraat 41 in Amsterdam; de koffie staat klaar! - Gratis verzending vanaf €75,- - Levering in Nederland & België Koop je een e-bike of speed pedelec bij QicQ? Dan ben je zeker van; - Gratis eerste onderhoudsbeurt - Onderhoud aan huis - Een gratis vervangende e-bike bij schade