Erg tevreden met de aanschaf van mijn super bike

Prima voorlichting gekregen. Geen druk ervaren van verkoper bij aanschaf. Prima speed pedelec gekocht. Eerste beurt net ontvangen. Afspraak snel gemaakt en uitstekend geholpen. Prima zo tot nu toe.

Alle in orde.

Vanaf vraagstelling via mail tot levering van de fiets in België, alles perfect. Geen enkele opmerking te maken.

Jong bedrijf met gemotiveerde enthousiaste mensen.Het is iets rommelig maar niet storend...zeer vriendelijk en behulpzaam en een zeer goed product wat ze verkopen.

hele goede en fijne service

Inmiddels heb ik al weer 3 Stromer fietsen bij Qicq gekocht. Altijd heel fijn, goed en vakkundig geholpen

Gewoon goed

Werd gebeld, één artikel niet op voorraad, maar wel een prima alternatief. Spullen twee dagen netjes thuis. Pakdoos had wel iets kleiner gekund, maar prima service.

Praktisch

Na faillissement van mijn dealer kon ik als oud klant van Qicq hier weer meteen terecht voor reparatie onder garantie

Handig!

Snel geleverd en eenvoudig in gebruik!!

Zeer hulpvaardig met mijn Stromer die niet verkocht was via QicQ

Mijn dealer waar ik de Stromer gekocht had was gesloten en kon mijn niet helpen overschrijven naar een nieuwe eigenaar. Daar heeft QicQ mee geholpen, op tijd, netjes alsof ik hun klant was. Duidelijk een liefde voor het product.

Topservice

Helemaal tevreden met mijn aankoop. Rond 15:00 besteld, de volgende dag had ik 'm al ontvangen.

Geleverd zoals afgesproken

De artikelen zijn zoals besteld keurig geleverd.

Alles zur vollsten Zufriedenheit

Ein zuverlässiger Händler, der auch nach Deutschland liefert. Zwei mal dort bestellt. Bei der ersten Bestellung dauerte die Lieferung drei Wochen, auch aufgrund von Corona und Weihnachten, dass zweite Mal wurde nach zwei Tagen geliefert.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goede service en hulp!

Netjes geholpen top service

Online kopen bij Qicq een echte aanrader

Snel antwoord op mijn vraag ivm verende zadelpen voor Stromer Het verzenden ging supersnel, en de levering van mijn bestelling ging supersnel, minder dan 1,5 dag tussen bestelling en levering is gewoon super De attentie cadeau en handgeschreven kaart persoonlijk aan mij gericht met een kortingscode voor volgende aankoop was heel leuk Mijn eerste bestelling bij Qicq was gewoon een super ervaring Dikke duim

prima product mooi op tijd geleverd tegen de juiste prijs

Ik heb hier weinig aan toe te voegen , ben super tevreden

super service

Heb eerst gechat en vlug antwoord gekregen. Bestelling geplaatst en tevreden. Is al 2 de keer dat ik bij hen iets bestel voor mijn Stromer.

uitstekende service!

Gewoon goed1

Uitstekende levering

Ondanks de lockdown en kerstdrukte is mijn bestelling binnen een dag geleverd. Prima service goede prijs- en kwaliteitsverhouding.

Alles ging goed

Nieuwe spiegel geleverd voor mijn ST5. Snel geleverd en eenvoudig te monteren. Zeer tevreden over de levering en het product. Was sowieso al blij met mijn speed pedelec.

De redshift shockstop verende zadelpen werkt fantastisch.

Zondag besteld en de dinsdag daarop al geleverd. Het materiaal is van uitstekende kwaliteit. Het zadel laat zich makkelijk monteren op de pen en is goed instelbaar. Tijdens een eerste rit geen bijgeluiden waargenomen, en de pen veert fantastisch. Het kost even een duit maar " je kontje" wordt wel in de watten gelegd.

Snelle levering, mooie producten

Nieuwe helm en verende zadelpen van Redshift besteld voor mijn Stromer. Snel geleverd, heldere communicatie.

Personeel staat altijd voor je klaar

Ik heb mijn Stromer gekocht bij Qicq en ben vanaf mijn eerste binnenkomst super goed geholpen. Het personeel staat altijd voor je klaar en als je vragen hebt wordt je meteen goed geholpen. Het onderhoud is ook erg prettig, kortom super blij mee!

Vriendelijk en professioneel personeel

Je wordt altijd vriendelijk en professioneel geholpen. Staan altijd klaar bij vragen en advies. Koop mijn volgende fiets zeker weer bij deze winkel.

Zeer vriendelijk personeel met uitgebreide kennis van producten

Er wordt bij QicQ echt uitgebreid de tijd genomen voor de klant waardoor je een uitstekend idee krijgt van het aanbod in de winkel. Zeer content met de hulp en uiteindelijk een onwijs gave fiets aangeschaft hier waar ik super blij mee ben!

Pazzanistraat 41

1014 DB Amsterdam

+31 (0)20 70 52 350

Over QicQ

QicQ is dé elektrische fietsen en speed pedelec specialist. Gestart met het ambitieuze doel om mensen uit de auto te krijgen en op een speed pedelec kunnen we inmiddels trots vertellen dat ons dit aardig is gelukt de afgelopen vier jaar. Tienduizenden klanten wisten ons al te vinden in het (bereikbare) hartje van Amsterdam; het prachtige Westerpark. Twijfel je of een speed pedelec iets voor jou is, of wil je een e-bike toch graag eens proberen? Of die Riese & Müller, Stromer, Klever of ander kwalitatief merk binnen ons assortiment eens in het echt bewonderen? Je bent van harte welkom om bij ons langs te komen, virtueel op qicq.nl óf fysiek op de Pazzanistraat 41 in Amsterdam; de koffie staat klaar! - Gratis verzending vanaf €75,- - Levering in Nederland & België Koop je een e-bike of speed pedelec bij QicQ? Dan ben je zeker van; - Gratis eerste onderhoudsbeurt - Onderhoud aan huis - Een gratis vervangende e-bike bij schade