Professioneel

Fijn dat er een partij is die je tijdens het oriënteren het juiste advies geeft wat betreft de inhoud van de boiler. Je helpt tijdens het orderproces en ook tijdens het monteren kreeg ik de juiste antwoorden op mijn vragen. Echt een professionele webshop met kennis en kunde Hou dit vast

Zeer teleurstellend

Toen ik informatie inwon waren de heren van afdeling verkoop zeer vriendelijk. Toen ik had betaald werd het al heel anders. Ze hadden mij een boiler met schakelklok aangeraden. De monteur van de Boilergigant die de boiler kwam installeren wist blijkbaar niet dat er een schakelklok bij hoorde. Hij kwam enkele dagen later terug met schakelklok. Ik ging er vanuit dat hij de schakelklok zou instellen. Maar dat was al gedaan doir afdeling verkoop werd me verteld. De schakelklok was afgesteld van 23.00 uur tot 7.00 uur in de ochtend vertelde de monteur me. Ik had het liever iets anders gezien maar vooruit. Toen ik de afdeling verkoop dasrover belde vertelde hij me dat de schakelklok was ingesteld van 7.00 uur tot 17.00 uur. De volgende dag had ik geen warn water om te douchen. Gewacht tot 11.00 uur. Water was handwarm. Onder de douche al snel koud. Pas toen ik de schakelklok verwijderde en gewoon de stekker in het stopcontact deed ging ook weer de boiler aan. Opluchting. De schakelkok werkte dus niet. De handleiding van schakelklok was te ingewikkeld om te begrijoen. Verschillrnde mensen gevraagd om me te helpen maar niemand kon er een touw aan vastknopen. Uiteindelijk stelde een van beiden heren voor om de schakelklok op te sturen naar de fabriek met mijn wensen. De fabriek zou de tijden instellen en de schakelklok weer terugsturen. Enkele dagen later zag ik dat een buis loshing die in verbinding moest staan met een soort trechtertje. Uit die trechter lekte water. De buis hing los omdat die niet goed is bevestigd aan de muur door de monteur. Met heel veel ducktape heb ik zelf maar de buis tegen de muur geplakt en opgetild zodat de buis weer in de trechter past. De heren waren geirriteerd en ongeduldig met name Marcel. Alsof het mijn schuld was dst het allemaal zo moeizaam verloopt. Inmiddels wacht ik nog op een telefoontje over mijn klacht van de lekkage en loshangende buis. Dus helaas, een teleurstellende ervaring.

Service, levering en installatie perfect.

Installateur had nieuwe boiler bij en nam oude mee terug. Zeer deskundig en enthousiast over zijn vakgebied.

Prima overleg en advies

x

Snelle levering en gelukkig weer warm water

Even zoeken op de site en contact met Marcel, goede keuze gemaakt.

Heb de tijd genomen om me goed te verdiepen in de soorten boilers. Uiteindelijk bij BoilerGigant uitgekomen. Itho Daalderop met RVS vat van 120 liter. Werkt perfect. Helaas is de handleiding niet duidelijk m.b.t. de temperatuurinstelling (65 gr en geeft 79,6 gr aan) en het Smart gebeuren. Via Itho Daalderop erachter gekomen dat we een week moeten wachten zodat het Smart gedeelte zijn werk kan doen. Aanpassen handleiding wellicht handig? Verder wacht ik nog op een bevestiging van de drie jaar extra garantie en retour van € 44,00 teveel betaald voor onderdeel wat niet nodig was. Ik ga ervan uit dat dat allemaal nog goedkomt.

zeer goed

Top, snelle levering en correcte prijs.

Duidelijke website, eenvoudig bestelproces en snelle levering.

Snel en kwaliteti

Ok

Kennis aanwezig en goeie service

Had wat vragen mbt de boiler vervangen. Van te voren en tijdens installatie kon ik terecht ervoor.

Uitstekende service

Snelle levering en professionele installatie van een Daalderop close-in boiler tegen een scherpe prijs. Zeer tevreden.

Snel

Keurig en snel, goede prijs.

Ik had per ongeluk de verkeerde boiler besteld. Werd snel en vriendelijk de volgende dag opgelost zodat de juiste boiler op tijd bezorgd werd. Super vriendelijk en behulpzaam.

Zeer snelle levering, super

Alweer een tevreden klant.

Snelle levering, top product.

Donderdag besteld, vrijdag in huis.

Uitstekende service en montage boiler

De levering en montage van mijn Itho Daalderop close-in boiler in mijn keukenkastje is naar grote tevredenheid uitgevoerd. Ik kan Boilergigant van harte aanbevelen!

Goed geholpen

Vriendelijk geholpen en geadviseerd.

Boilergigant snapt het

Ik zat eens na te denken over een boiler maar wist nog niet helemaal zeker wat ik precies moest aanschaffen en of dat bij mijn plan zou passen. Na een korte chatsessie met boilergigant was ik er uit. Handig dat de mensen daar meteen (beter) snappen waar ik het over heb (dan ik zelf) en daardoor een goed advies kunnen geven. Met recht echte specialisten!

Vandaag besteld, morgen in huis. Bovendien goede prijs.

Snelle levering en nette website

Met Marcel telefonisch gesproken, en kwam duidelijk en professioneel over, gevraagd over info product en kreeg de juiste informatie.

In mijn zoektocht naar een nieuwe boiler voor in de keuken. Werd snel en professioneel geholpen online. Prettige ervaring. Boiler was zeer snel in huis. Heel fijn!

Prima bedrijf

Snelle levering Goede communicatie Nette prijzen

Zoals het hoort

website en voorraad matchen niet

Helaas was de bestelde en betaalde boiler niet in voorraad( nog 1 volgens de web site) na overleg een lichtere gekregen was 10 euro goedkoper. Krijg ik deze nog?

Zelfs zaterdag geopend

Super geholpen en snelle sevice

Jan Valsterweg 47

3315 LG Dordrecht

088 166 17 05

Over boilergigant.com

www.boilergigant.com is dé specialist op het gebied van elektrische boilers in de Benelux. Met het assortiment van de grootste A-merken ook de meest complete en uitgebreide online winkel. Ons team zit al meer dan 20 jaar in het vak. Door jarenlange ervaring in warm water oplossingen kunnen we je een uitstekend advies geven over de beste boiler, de minste energiekosten en de grootste waterbesparing en mogen we ons echte specialisten noemen.