Al met al, matige ervaring...

Goed assortiment, goede prijzen en snelle levering. We hadden een boiler besteld inclusief installatie door monteur (€185). De monteur had een afspraak gemaakt voor een middag (die middag had ik vrij genomen). Toe hij er was, zag hij al snel dat de spullen incompleet waren, er was geen aansluitset meegeleverd. Foutje van Boilergigant, kan natuurlijk gebeuren. Snel alsnog nagestuurd, maar het kostte me wel onnodig een halve verlofdag. Dat heb ik ook gemeld. Een geste als compensatie was netjes geweest (maar wilde men niet doen). Boiler was uiteindelijk binnen 30-45 minuten geïnstalleerd. In dat licht is €185 ook niet echt goedkoop. Al met al: matige ervaring.

Alles volgens afspraak

Snel geholpen door zeer ervaren monteur.

De behandeling van mijn boiler vervanging werd heel gauw geregeld en uitgevoerd door een ervaren momteur. Goed werk. Ben zeer tevreden.

Goede communicatie per telefoon

een kleine wachttijd voor levering met probleem in magazijn Maar vlug opgelost doe zo voort.Vlotte levering ,goed verpakt.

Duidelijke website, goede prijzen en een zeer snelle levering.

goeie ervaring met aanschaf en plaatsen van een keukenboiler

Goeie spullen die op tijd geleverd worden. Misverstand in de communicatie kordaat en goed opgelost. Ik ben heel tevreden met de close-up keukenboiler + de montageservice

zeer giede en hulpvaardige mensen met verstand van zaken

de monteur die de close in boiler kwam installeren heeft het vakkundig gedaan. een nette en professionele vakman.

Meedenken bij een order, directe respons bij evt vragen, geen onkundige chatbot ;-), flexibele opstelling, geen gedoe. Dank aan Kim.

Snel, goed en zeer kundig

Reageren snel, geven veel informatie, de persoon die bij ons de boiler installeerde was erg kundig, werkte snel en alles werkt goed. Damk daarvoor.

Uitstekende service

Ik zocht een close-inn boiler en had nog wat vragen. De medewerker van Boilergigant gaf hier snel en adequaat antwoord op. De boiler werd na bestelling op de website op opgegeven tijd afgeleverd. De prijs was ook prima. Al bij al een goede en betrouwbare leverancier en een tevreden klant.

Bedrijf communiceer goed, stuurt de bestelde artikelen met trac en trace, handelt goed af.

Mensen die een elektrische boiler willen kopen en installeren? niet verder zoeken, BoilerGigant.com is het juiste adres en de specialist op gebied van elektrische boilers met vele A-merken en de complete online winkel. Ik ben blij met de Inventum Hotfill Keukenboiler. Top bedrijf.

snelle levering en goede service

ruim assortiment en snelle levering + extra garantie

Scherpe prijs en goede service

Goed meegedacht over het ophangen van mijn smart boiler.

Goed advies en vlotte levering

Goed advies en vlotte levering

Goede service en advies

Boiler snel geleverd en monteur daarna ook snel ingepland. Via chat goed advies gekregen wat ik moest bestellen

Prima gesprek met de Chatpersoon gehad. Was duidelijk en daardoor kwam tot een snel besluit. Hij wist dat ik een bestaande boiler ging vervangen maar heeft me toch een installatiepakket verkocht voor 50 euro. Dat had ik dus helemaal niet nodig. Zonde had hij beter moeten doen.

Donderdag een boiler gekocht, zaterdag gemonteerd.

geweldig

snelle levering . goede service netjes alles opgehangen . ik ben zeer tevreden .

Zeer tevreden over product, levering en montage

Makkelijk besteld, goeie prijs, fijne assistentie tijdens het bestelproces en snelle levering. Vakkundige, vlotte en vriendelijke montage.

Compleet assortiment goed benaderbaar voor klanten.

Ik had een indtallateur gevraagd een plintboiler te bestellen (vervanging na 6 jaar). Hij vroeg mij het zelf te doen. Eenvoudig en snel geregeld met ervaringsverhalen online

Vriendelijk en servicegericht

Itho boiler aangeschaft. Netjes en volgens afspraak geleverd. Regelmatig nog telefonisch contact gehad. Heel goed geholpen.

Bizar goed

Eerst contact gehad via de mail met Kim. Dat duurde allemaal maar erg lang. Toen op een avond gechat met Marcel en de deal was eigenlijk binnen 1uur rond. Uit eindelijk 2 boilers gekocht. 1 van 10liter close in En een green energy 150liter boiler. Ik werd de dag erna gelijk gebeld en de week erna hebben we de afspraak gepland. Echt een bizar goede monteur kwam alles aansluiten. Waar de grote boiler hangt ziet er zo strak uit qua leiding werk etc. Er is ineens ook meer ruimte. Hij nam ook de tijd geen tijdsdruk net als bij andere bedrijven. Ik heb zelf de p1meter aangesloten en de boiler verbonden, maar dat kan iedereen er zit een super duidelijke handleiding bij. Dus mochten jullie een boiler zoeken. Zoek niet verder en doe zaken met Boilergigant! Het is dat ik niet meer sterren kan geven dan 5.

Echt fijn!!

Op zoek naar een keukenboiler goede info ontvangen. Na aankoop werd de boiler door een vakman geplaatst. Aankoop netjes afgerond, garantiecertificaat in de mail. Wij zijn echt SUPER tevreden en raden dit bedrijf zeker aan!!! Nette mensen, staan je vriendelijk te woord en verkopen A-merken tegen scherpe prijzen.

Mooie snelle service en installatie

De monteur was zeer efficiënt en legde goed uit wat er gebeurde. Zijn zeer tevreden over de vakbekwaamheid en vriendelijkheid. Dus een dikke aanrader!

Bestellen gaat heel makkelijk

Ik heb een boiler besteld en het ging heel makkelijk. Ik had ook gevraagd om het op een bepaalde dag te leveren wat op zich ook wel goed ging maar wel verwarrend was, is dat ik van de bezorger PostNL aanvankelijk bericht kreeg dat de levering op een andere dag zou plaatsvinden dan dat ik had gevraagd, wat op een dag viel dat ik niet thuis zou zijn. Hierop heb ik de levering naar een PostNL ophaalpunt gedirigeerd. Later vond de levering toch nog op de door mij gewenste dag plaats maar dan dus bij het PostNL punt, in plaats van mijn thuisadres. Kennelijk had PostNL wel de juiste instructie gekregen voor de dag van de levering maar de informatie die automatisch aan mij werd gestuurd bevatte niet de juiste gegevens.

Jan Valsterweg 47

3315 LG Dordrecht

088 166 17 05

Over boilergigant.com

www.boilergigant.com is dé specialist op het gebied van elektrische boilers in de Benelux. Met het assortiment van de grootste A-merken ook de meest complete en uitgebreide online winkel. Ons team zit al meer dan 20 jaar in het vak. Door jarenlange ervaring in warm water oplossingen kunnen we je een uitstekend advies geven over de beste boiler, de minste energiekosten en de grootste waterbesparing en mogen we ons echte specialisten noemen.