Snelle levering en prima nazorg

Goede prijs en snelle levering. Ook na de levering service over mogelijke accessoires en extra garantie.

Goede services

Met Marcel telefonisch gesproken, en kwam duidelijk en professioneel over, gevraagd over info produc

Snel geleverd maar toch niet de volgende dag zoals vermeld op de website

Website was gemaakelijk in gebruik. Levering duurde 2 dagen. Content met boilergigant.

ok

okokokokokokokokokko

Heb boiler itho daalderop 120 L mono vrijdag namiddag besteld met inlaatcombinatiezet 6 bar + aansluitbuis. Alles op maandag goed verpakt ontvangen. Zeer tevreden over de prijs en super snelle levering.

Zeer goede service

Zeer goede service

Goede verkoop, slechte bezorgservice

Heel goed en snel geholpen door Boilergigant met de aanschaf van een boiler. Helaas was de bezorgdienst minder goed, daar kon moeilijk een afspraak mee worden gemaakt.

Mooie prijs, probleemloos geleverd.

Mooie prijs, probleemloos geleverd.

Online geen reactie, telefonisch + vervolg prima.

Jammer genoeg geen reactie via online-contact. Chat wordt gezien maar niet beantwoord! Telefonisch contact tot en met de afhandeling was daarentegen prima!

Op een zondag via chat goed advies gekregen

Dat je op een zondag online advies kan krijgen vind ik een enorm fijne ervaring. Nadien direct besteld en dinsdag had ik de boiler al in mijn keuken staan.

Goede voorlichting

S elle levering

Snel en netjes geleverd

Snel en netjes geleverd

Snel en goed

Bestelling en levering volgens afspraak, top.

snel en geleverd wat besteld was

positief

Altijd snel en denken mee.

Ik bestel regelmatig boilers en er is altijd netjes overleg over lever dag, tijd en adres.

Super tevreden

Proffesioneel en kundig gemonteerd, werkt heel goed. Handig met de app erbij. Aanrader, als je een boiler wil aanschaffen.

Alles goed verlopen

Alles vlot afgehandeld.

Snelle en correcte levering

-Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering zoals toegezegd

Goede communicatie en snelle levering

Boiler gekocht na nieuwjaarsdag. Levering zonder problemen kunnen verplaatsen. Vriendelijk contact en netjes afgeleverd.

Scherpe prijs, goed advies

Op zoek naar vervanging van defecte close-in boiler bij Boilergigant uitgekomen. Ze hadden het juiste artikel tegen een scherp prijs. ook een goede chatfunctie met een helder advies over de installatie en te gebruiken materialen. Top!

Altijd snelle en correcte levering van goederen

Steeds tevreden van onze bestellingen en de service bij Boilergigant.

Prima geregeld

levering volgens afspraak

Prima advies, snelle levering!

Ondanks de drukke periode zo rond de kerstdagen nam boilergigant de tijd om vlot, en uitgebreid, terug te reageren op mijn vragen. Gesterkt in mijn vertrouwen dat men weet waar Abraham de mosterd haalt heb ik dan ook vrijwel direct een bestelling geplaatst die een dag later geleverd werd. Keurig, ik kan niet anders zeggen.

Jan Valsterweg 47

3315 LG Dordrecht

088 166 17 05

Over boilergigant.com

www.boilergigant.com is dé specialist op het gebied van elektrische boilers in de Benelux. Met het assortiment van de grootste A-merken ook de meest complete en uitgebreide online winkel. Ons team zit al meer dan 20 jaar in het vak. Door jarenlange ervaring in warm water oplossingen kunnen we je een uitstekend advies geven over de beste boiler, de minste energiekosten en de grootste waterbesparing en mogen we ons echte specialisten noemen.