Snelle service en rap geïnstalleerd

Als je belt dan wordt je snel en vriendelijk te woord gestaan met advies. Product wordt snel geleverd en de volgende werkdag werd ik al gebeld voor de montage planning die al de dag erop plaats kon vinden. Dus meer dan tevreden.

Goed, werkt prima via de chat, positieve ervaring

Goed advies gekregen via de app, afspraak geplant, goede en beleefde monteurs kortom positieve ervaring.

bij problemen sta je er alleen voor

Ik had een nieuwe boiler besteld. Toen ze deze wilde instaleren gaf de installateur aan dat er met mijn huidige boiler niets mis was. Er was enkel een probleem met de elektra. De boiler hoefde dus niet vervangen te worden. De boiler heb ik terug kunnen sturen en die kosten zijn terug gestort. Omdat de installateur wel tijd kwijt was zou ik een bedrag kwijt zijn aan de installateur maar niet zoveel als in eerste instantie gerekend zou worden. Echter toen ik geld terug kreeg bleek dat wel het volledige bedrag voor het vervangen van de boiler moest betalen. Gezien de installatie werd uitbesteed aan een ander bedrijf moest ik het zelf maar met hen oplossen. Ze trokken hun handen er vanaf. Dit was niet netjes. Ik stond er alleen voor en heb uiteindelijk de volle mep moeten betalen.

Prachtig

Dank U wel voor de vlotte levering van onze bestelling, Goede website, snelle manier van bestellen en afhandelen, Vriendelijke groeten, Danny Jones

Toptent!

Duidelijke website met voldoende keus. Handige chatfunctie waar eventuele vragen snel worden beantwoord. Begrijpen de achtergrond van een vraag en geven goed advies.

Alles is prima verlopen

De boiler is snel en keurig geleverd

gewoon zoals verwacht

goede prijs

Monteur die zijn vak verstaat

We waren zeer onder de indruk op welke wijze de plintboiler werd aangesloten. Hartelijk dank.

Geen problemen

Bestelt en geleverd

Zeer goede dienstverlening.

Correct en snelle levering

Correct en snelle levering

Perfect van bestellen t/m installatie

Lage prijzen en makkelijk besteld. Er werd snel contact opgenomen om de installatie te plannen. De werkzaamheden zijn netjes uitgevoerd. Helemaal tevreden!

Snelle levering en installatie

De door mij bestelde close in boiler van 10 liter (hotfill) werd snel geleverd en vervolgens gemonteerd. Alles werkt goed. Over de kwaliteit kan ik nog niets zeggen, het apparaat staat er net. Ik heb er alle vertrouwen in.

heel goed geholpen

Prima close-up boiler

Super ervaring met Boilergigant

Alles volgens afspraak gegaan en een goede monteur en heel vakbekwaam. Bedankt voor de goede service ik zou dit bedrijf aan iedereen aanbevelen.

goede ervaring , behalve afspraak over bezorging/bezorger

Na telefonisch kontakt , op aanraden online besteld , dan zou de volgende dag onze boiler thuis bezorgd worden. Echter de bezorger dacht daar anders over , wij moesten nog 3 dagen wachten tot bezorging. Misschien niet meer op website vermelden , voor ... besteld , morgen in huis. Product is verder prima in orde daar geen klachten over.

Perfect.

Alles klopt, webwinkel, bestelling en prijs.

Denken met je mee

Ik werd nagebeld met de vraag of ik wist dat ik een onderdeel in het geheel vergeten was te bestellen. Na het apart bestellen van dat onderdeel is de zending gecombineerd en netjes afgeleverd.

Erg blij met de nieuwe geplaatste boiler door Patrick

Snelle en professionele service.

Super goed geholpen, zeer tevreden.

Boiler werd snel geleverd en was makkelijk zelf aan te sluiten.

Aanrader

Supersnelle en goede service, heel vriendelijk en behulpzaam.

Alles keurig geregeld.

Tijdige levering boiler, uitstekende montage / installatie en scherpe prijs.

Monteur kwam op tijd en heeft goed werk geleverd.

Scherp geprijsd

BG levert tegen lagere prijs dan gemiddeld. Zelfde product. Levering binnen enkele dagen. In een nogal grote doos maar verder prima.

Jan Valsterweg 47

3315 LG Dordrecht

088 166 17 05

Over boilergigant.com

www.boilergigant.com is dé specialist op het gebied van elektrische boilers in de Benelux. Met het assortiment van de grootste A-merken ook de meest complete en uitgebreide online winkel. Ons team zit al meer dan 20 jaar in het vak. Door jarenlange ervaring in warm water oplossingen kunnen we je een uitstekend advies geven over de beste boiler, de minste energiekosten en de grootste waterbesparing en mogen we ons echte specialisten noemen.