Prima bedrijf die ook goede service verleend

Ik heb hier al meerdere boilers aangeschaft, ook voor familie en ben er zeer tevreden over. Op mail en berichten wordt adequaat gereageerd en een oplossing gezocht. Ik ben zeer tevreden! Vriendelijke groet, bob

Bestelling kwijt. kwam later na 2x bellen

Bestelling kwijt. kwam later na 2x bellen

Prima levering, goede service

Ben tevreden met de nieuwe boiler, goede service en prima gegaan.

uitstekende service

de bestelling en installatie zijn uitstekend uitgevoerd door Boilergigant, bedankt !

Prima.

Snelle service en reacties. Binnen no time mijn boiler is huis.

Snel en goed

Online bestelling van plintboiler kon in het weekend worden afgesproken, zonder chatbot, maar persoonlijk. Snelle levering en vakkundige installatie binnen een uur. Alles werkt perfect.

Vlotte afwerking...snelle levering. Goede communicatie.

Ontbrekende adresgegevens: geen probleem voor Boilergigant . Ik kreeg onmiddellijk een mailtje van Boilergigant om mijn adres bij te werken . Super..!

Zeer aanbevolen!

Ik heb paar hele slechte ervaringen achter de rug met verschillende bedrijven die iets komen installeren. Je betaalt alles vooraf en als iets niet werkt, ben je de klos. Kun je het zelf uitzoeken. Hier niet! Heb mijn oude boiler laten vervangen. Aankoop en installatie via de Boilergigant. Eerst was wat miscommunicatie geweest hoe de aansluitingen moeten geregeld zijn ivm ruimte en wasmachine e.d. er onder. Ze kwamen voor terug, voor een schappelijke prijs. En alles tot in de puntjes geregeld. Installatie monteur echt een hele nette en correcte persoon. Ook contact met Boilergigant direct en snel gegaan.

Behulpzaam

Mijn boiler was kapot, en ik had er zelf totaal geen verstand van. Maar mijn vragen werden constant geduldig en snel beantwoord. We kwamen er ook achter dat er een perilex stopcontact gemonteerd was, en ook hierin werd meegedacht en een oplossing voor geregeld. Verder was Levi van de klantenservice ook echt super behulpzaam en vriendelijk, en de installateur Patrick was ook echt top. Al met al goede service.

Vakkundig

Zeer prettige ervaring met monteur en product. Vakkundig, op tijd en meedenkend. Je zou haast vergeten dat dit de norm zou moeten zijn! Hele fijne ervaring tot dusverre.

Complete ervaring helemaal TOP!!

2 boilers besteld, twijfelde over wat aansluitingen. Meer dan prima geholpen met zeer goed advies! Erg klantvriendelijk en de uiteindelijke installatie gebeurde ook zeer professioneel. Al met al zeer tevreden!!

Met 1 druk op de knop Fantastische service

Heb de close in daalderop boiler bestekd bij jullie. Woensdags besteld donderdags al in huis. Super goeie boiler voor een hele mooie prijs. Erg blij mee.

Prettig geregeld

Van bestellen tot tot bezorgen zeer goed geregeld. Goede prijs en alles duidelijk in communicatie. Hier kunnen heel veel andere bedrijven van leren.

Alles conform afspraak, dank u

Zie boven

snelle service

goede en snelle service, aardige monteur

Alles in orde.

Het contact vooraf met Marcel om tot de aankoop te komen was informatief en prettig. Plaatsing van de boiler kon snel en was ook prima.

Geweldige vlotte service top

Goede service mocht hem zelf snel ophalen in Dordrecht top

Prachtig en aan te raden

Reeds vaak op internet dingen gekocht en tevreden geweest. Maar boilergigant spant de kroon, goede kwaliteits aanbod, correcte prijs en zeer vlotte dienstverlening, zelfs mijn bestelfoutje probleemloos opgelost via pc en vlotte levering, kortom 100 % tevredenheid.

Prima afgehandeld

Prima afgehandeld, hebben alle tijd voor het bespreken van de mogelijkheden en wensen...

alles ging volgens afspraak

alles ging volgens afspraak

Vlotte levering van besteld item

In het invullen van het online bestelformulier was door een vergissing van mij geen huisnummer gevuld. Hier werd door de verkoopafdeling prompt achteraan gebeld om dit op te halen, zonder dat de order werd afgewezen of opnieuw moest worden gedaan o.i.d. En besteld item lag de volgende dag in huis.

Duidelijke uitleg en afspraken. De chat met Marcel? Was uitermate prettig en nam de tijd voor mij . Ook de montage monteur was zeer vriendelijk en dacht mee . Korte Duidelijke uitleg gekregen van hm . Een dikke duim omhoog.

Zeer slecht

Producten waren op voorraad, totaal geen communicatie wanneer het geleverd zou worden na twee dagen verschillende mails verstuurd geen antwoord. Plots dag 4 wordt morgen geleverd zonder track en tracé, ook geen bericht van verzender.Als je niet wordt geïnformeerd wanneer het geleverd wordt is ook moeilijk om thuis te zijn. Er was een deel niet bezorgd wordt ook niets van vermeld, weer mailen zonder gevolg en dan ineens een mail met een creditnota is niet leverbaar nochtans was het volgens de site in voorraad. Kan veel beter met 20 jaar ervaring!

Zulke snelle levering nog nooit gezien

Jan Valsterweg 47

3315 LG Dordrecht

088 166 17 05

Over boilergigant.com

www.boilergigant.com is dé specialist op het gebied van elektrische boilers in de Benelux. Met het assortiment van de grootste A-merken ook de meest complete en uitgebreide online winkel. Ons team zit al meer dan 20 jaar in het vak. Door jarenlange ervaring in warm water oplossingen kunnen we je een uitstekend advies geven over de beste boiler, de minste energiekosten en de grootste waterbesparing en mogen we ons echte specialisten noemen.