Laden reviews...
232 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De ervaringen zijn overwegend positief: snelle levering, duidelijke informatie en aantrekkelijke prijzen. De installatie verloopt vlot dankzij vakkundige monteurs. Klanten waarderen betrouwbare service en duidelijke communicatie. Al met al een positieve winkelervaring bij Boilergigant.
Heel makkelijke hulp met keuze. Zo besteld, en nog renteloos in 3x betalen ook!
13 July 2026
Eric
Schiedam
Goede prijs en communicatie tot nu toe is goed verlopen
11 July 2026
Annoek
Voorburg
Snel gevonden wat ik nodig had, goede communicatie, alles overzichtelijk en makkelijk op te volgen.
10 July 2026
Pierre
Neerpelt
Ik ben heel blij dat met mijn laatste berichten in verband met de levering nog rekening werd gehouden. TOP service!
10 July 2026
Stefaan
Gent
Van het gas af is tegenwoordig het devies. Daarom heb ik besloten de laatste stap te zetten: de cv-installatie eruit en een elektrische boiler erin. Helaas was het via de montageservice van Boiler Gigant niet mogelijk om vooraf met de monteur te overleggen over eventueel meerwerk en de bijkomende kosten. Daarom heb ik zelf een installatiebedrijf gezocht en op 29 juni 2026 de gewenste boiler besteld. Vervolgens een afspraak gemaakt voor de installatie. Toen begon de pech. De e-mail met de melding 'Uw boiler komt eraan' bleek niet te kloppen. Na contact met de klantenservice is dit gelukkig snel opgepakt en drie dagen na de bestelling werd de boiler alsnog geleverd. Helaas bleek de levering niet compleet. Opnieuw contact opgenomen met de klantenservice, excuses gekregen en een track-and-trace ontvangen voor het ontbrekende onderdeel, dat als brievenbuspakket zou worden verzonden. Volgens PostNL zal dit op 8 juli (vandaag) worden bezorgd. Achteraf bleek dit onderdeel bij Boiler Gigant bovendien ongeveer twee keer zo duur te zijn als bij Gamma of Praxis. Kortom, niet alles verliep vlekkeloos en ik heb het installatiebedrijf twee keer moeten vragen de afspraak uit te stellen. Of dit iemands schuld is weet ik niet; ik denk eerlijk gezegd dat ik gewoon pech heb gehad. De moraal van het verhaal: plan de installatie pas in als alle onderdelen daadwerkelijk zijn geleverd. Dat voorkomt een hoop onnodig geregel.
8 July 2026
Peter
Enter
Snel, goedkoop en zeer correct.
1 July 2026
Geert
Nazareth-De Pinte
Betaalbaar product en een vlotteeen levering. Top.
30 June 2026
MARNIX
Gent
Goede uitleg op de site
30 June 2026
Conny
Oostkamp
Nieuwe slimme boiler, snel en vakkundig geplaatst
29 June 2026
Arie
Vlaardingen
Wij kwamen zonder afspraak kijken naar een boiler en werden allervriendelijkst ontvangen door Marcel van den Enden(?). De boiler die we zelf opgezocht hadden via internet bleek niet echt passend voor onze situatie en we kregen goede informatie over de verschillen zodat we met de juiste boiler naar huis gingen. De boiler is nu opgehangen en wordt pas over een paar weken in gebruik genomen als de verbouwing klaar is. We gingen naar huis met het gevoel dat we fijn geholpen zijn en een goede aankoop hebben gedaan.
27 June 2026
Elly
Schiedam
Zeer uitgebreid, zeer snelle levering, zeer snelle montage
25 June 2026
Peter
Gilze
23 June 2026
Marleen
Gent (Oostakker)
Laagste prijs en levertijd volgens afspraak!
19 June 2026
Laura
Monster
Op vrijdag een nieuwe boiler besteld en op dinsdag al gemonteerd.
16 June 2026
Andre
Rotterdam
Als schipper is het altijd moeilikk om iets online te bestelen wat je eigenlijk direct nodig heb omdat je met een schip natuurlijk geen adres heb waar post.nl of dhl kunnen leveren maar dat is bij boilergigant helemaal geen probleem want ondanks dat ze een webwinkel zijn kan je je product gewoon bij hun afhalen hoe mooi is dat dasr kan ern menig webwinkel wel een voorbeeld aan nemen en dan zijn ze ook nog eens zeer behulpzaam en vriendelijk een top bedrijf
16 June 2026
Jan
HOOGVLIET ROTTERDAM
goed, snel en in goede conditie geleverde plint boiler
15 June 2026
Richard
Harderwijk
Fijn bedrijf, mooie site met duidelijke informatie.
12 June 2026
Judith
Oosterhout
Had enkele vragen en deze zijn ook snel en vriendelijk opgelost.
12 June 2026
Guy
Antwerpen
Twee heren van boilergigant kwamen bij ons de oude boiler weghalen en een nieuwe plaatsen. Helaas liep dit anders dan verwacht: de nieuwe boiler kon niet op de door ons bedachte plek geplaatst worden. Zij hebben toen gebeld met collega’s en uiteindelijk een nieuwe plek gevonden om de boiler te plaatsen én dat ook direct gedaan. Ze hebben hier extra tijd in gestoken, hadden materiaal mee om op alles voorbereid te zijn, hebben ons goed geïnformeerd en waren erg vriendelijk. Uitstekende service en behulpzaamheid van twee duidelijk ervaren vakmannen. Mijn complimenten!
10 June 2026
Gwen
Den Helder
Via de chatfunctie op de website had ik even contact - niet met een chatbot maar met een echt iemand met verstand van zaken. Super goed! Na het (zeer vriendelijke en geduldige) advies heb ik een boiler besteld en ik ben zeer tevreden.
9 June 2026
Bernard
Nijbroek
Door een fout van de vervoerder bij transport kreeg ik een beschadigde boiler. Boilergigant stuurde direct een nieuwe op. Beter kan niet toch?
7 June 2026
Johan
Sneek
Prima service en vriendelijke en kundige monteur. Ook after sales was behulpzaam .
6 June 2026
Martin
Vlaardingen
Een reclame voor de firma ! Patrick en Michiel De namen schrijf ik wellicht fout maar dat is niet het geval met hun instelling. Alles werd uitstekend door hun uitgevoerd, niets was teveel. Alles is netjes geïnstalleerd en werkt volgens verwachting. De boiler op zolder is top en de boiler in de keuken is klasse.
6 June 2026
Bob
Zeewolde
Levering verliep goed, wel had ik hem eerder in huis dan de mail dat de boiler verzonden was
5 June 2026
Marius
Dordrecht
prima contact door directe antwoorden.
4 June 2026
Jan
Lisse
www.boilergigant.com is dé specialist op het gebied van elektrische boilers in de Benelux. Met het assortiment van de grootste A-merken ook de meest complete en uitgebreide online winkel.
Ons team zit al meer dan 20 jaar in het vak. Door jarenlange ervaring in warm water oplossingen kunnen we je een uitstekend advies geven over de beste boiler, de minste energiekosten en de grootste waterbesparing en mogen we ons echte specialisten noemen.
Jan Valsterweg 47
3315 LG Dordrecht