alles ging volgens afspraak

alles ging volgens afspraak

Vlotte levering van besteld item

In het invullen van het online bestelformulier was door een vergissing van mij geen huisnummer gevuld. Hier werd door de verkoopafdeling prompt achteraan gebeld om dit op te halen, zonder dat de order werd afgewezen of opnieuw moest worden gedaan o.i.d. En besteld item lag de volgende dag in huis.

Duidelijke uitleg en afspraken. De chat met Marcel? Was uitermate prettig en nam de tijd voor mij . Ook de montage monteur was zeer vriendelijk en dacht mee . Korte Duidelijke uitleg gekregen van hm . Een dikke duim omhoog.

Zeer slecht

Producten waren op voorraad, totaal geen communicatie wanneer het geleverd zou worden na twee dagen verschillende mails verstuurd geen antwoord. Plots dag 4 wordt morgen geleverd zonder track en tracé, ook geen bericht van verzender.Als je niet wordt geïnformeerd wanneer het geleverd wordt is ook moeilijk om thuis te zijn. Er was een deel niet bezorgd wordt ook niets van vermeld, weer mailen zonder gevolg en dan ineens een mail met een creditnota is niet leverbaar nochtans was het volgens de site in voorraad. Kan veel beter met 20 jaar ervaring!

Zulke snelle levering nog nooit gezien

Snelle levering en gelukkig binnen een dag een weer warm water

superservice

Onze boiler ging stuk en zochten een bekender merk. We kwamen terecht bij Boilergigant en vonden daar een Itho greenline. Alleen had ik daar wat vragen over maar het was zaterdag. Toch kreeg ik via de chat op hun website een medewerker aan de lijn. Zowel informatief als technisch werd ik volledig geholpen. Waar vind je dat nog. Een dikke 10.

Uitstekend advies en snelle levering

We kregen uitstekend advies over welke boiler het beste bij onze situatie past. Er werd echt meegedacht en dat gaf veel vertrouwen. Het bestellen via de website was eenvoudig en duidelijk, en de levering verliep razendsnel. Al met al een hele fijne ervaring – absoluut een aanrader!

Snelle goede service!

Erg goede ervaring. De boiler werd na bestellen snel bezorgd en de installatie kon ook snel worden ingepland en verliep professioneel en prettig

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Vlugge levering. Overzichtelijke website.

Prima snelle service

Ik kwam niet helemaal uit de bestelling maar na contact met een medewerking alles in werking gezet. Ook het plaatsen vande boiler door een externe partij werd prima geregeld.

plezierig

Goede service en product

Snelle levering en installatie van de keukenboiler. Contacten snel en soepel. Helemaal tevreden.

Prima op tijd

De vorige boiler, dezelfde, heeft het meer dan 35 jaar gedaan. Vandaar deze aankoop. Goed product

zo hoort het! Donderdagochtend contact gehad, direct de boiler weg en vrijdag geleverd We kunnen weer douchen Super bedrijf

Duur maar goed!!!

Snelle levering en montage van mijn close-in boiler. Veel geld voor het monteren maar wel kundig gedaan. Al met al tevreden.

Gewoon goede service

Wij moesten een nieuwe boiler, de vorige (een Itho daalders, was na 26 jaar wel aan vervanging toe en hebben weer voor een Itho Daalderop gekozen, maar wel een green - smart boiler, omdat wij zonnepanelen hebben. Na een advies gesprek het juiste type genomen (mono of geen mono), de mono gekozen, besteld, inclusief montage. Afspraak gemaak voor de montage en op de afgesroken dag vakkundig en netjes is de nieuwe boiler op de plek van de oude opgehangen. Ingesteld en uitleg gekregen hoe het werkt.

Helemaal top

Het kan natuurlijk altijd voordeliger, maar het is geregeld van A tot Z met snelle lever- en installatie.

prima boiler.

geen bijzonderheden

Slechte informatie op de site

Mijn vrouw werd niet netjes behandeld door de chat medewerker toen ze een vraag stelde waarom er geen juiste info werd verstrekt op de site betreffende de aansluiting op de bestaande al aanwezige leidingen. De aansluiting op de boiler waren alleen pijpjes maar dat moet je wel weten van te voren zodat we de boiler niet direct konden aansluiten. Door zelf twee knelkoppelingen aan te schaffen werkte het apparaat naar behoren. Het is beter op de site de keuze te laten maken om een extra set of snelkoppelingen te bestellen.

Zeer vakkundig geholpen

Snelle bezorging had een vraag over de levertijd werd binnen 5 minuten teruggebeld over de levertijd perfect

Duidelijke afspraken, deskundige hulp bij keuze van keukenboiler.

Uitstekende installateur.

Vlot geregeld

Vlot bezord en installateur heeft spoedig daarna contact opgenomen,waarna de boiler binnen 1 week was geinstalleerd

Snelle levering en deskundige uitleg

Fijne snelle levering

Prima boiler gevonden voor een schappelijke prijs. Snelle levering

Jan Valsterweg 47

3315 LG Dordrecht

088 166 17 05

Over boilergigant.com

www.boilergigant.com is dé specialist op het gebied van elektrische boilers in de Benelux. Met het assortiment van de grootste A-merken ook de meest complete en uitgebreide online winkel. Ons team zit al meer dan 20 jaar in het vak. Door jarenlange ervaring in warm water oplossingen kunnen we je een uitstekend advies geven over de beste boiler, de minste energiekosten en de grootste waterbesparing en mogen we ons echte specialisten noemen.