Echt fijn!!

Op zoek naar een keukenboiler goede info ontvangen. Na aankoop werd de boiler door een vakman geplaatst. Aankoop netjes afgerond, garantiecertificaat in de mail. Wij zijn echt SUPER tevreden en raden dit bedrijf zeker aan!!! Nette mensen, staan je vriendelijk te woord en verkopen A-merken tegen scherpe prijzen.

Mooie snelle service en installatie

De monteur was zeer efficiënt en legde goed uit wat er gebeurde. Zijn zeer tevreden over de vakbekwaamheid en vriendelijkheid. Dus een dikke aanrader!

Bestellen gaat heel makkelijk

Ik heb een boiler besteld en het ging heel makkelijk. Ik had ook gevraagd om het op een bepaalde dag te leveren wat op zich ook wel goed ging maar wel verwarrend was, is dat ik van de bezorger PostNL aanvankelijk bericht kreeg dat de levering op een andere dag zou plaatsvinden dan dat ik had gevraagd, wat op een dag viel dat ik niet thuis zou zijn. Hierop heb ik de levering naar een PostNL ophaalpunt gedirigeerd. Later vond de levering toch nog op de door mij gewenste dag plaats maar dan dus bij het PostNL punt, in plaats van mijn thuisadres. Kennelijk had PostNL wel de juiste instructie gekregen voor de dag van de levering maar de informatie die automatisch aan mij werd gestuurd bevatte niet de juiste gegevens.

Vlugge en perfecte levering, zeer vriendelijke bediening, alles OK!!!

Met 3 dagen geleverd netjes geinstalleerd

Snelle levering en top service

Onlangs heb ik een 10 liter boiler besteld met aansluitset. De bestelling werd zeer snel en correct geleverd. Net na de bestelling, zag ik dat ik me vergist had van type. Ik stuurde onmiddellijk een mail naar de klantenservice en ik werd alsnog het juiste artikel toegezonden. Zeer tevreden dat dit op deze manier opgelost kon worden. Ik bestel hier zeker nog in de toekomst. Maar dan bestel ik wel gelijk het juiste artikel :-)

Goede adviezen, snelle levering.

Goede adviezen en snelle levering.

top!

snel en netjes geleverd

Zeer flexibel en van hun woord.

Kon betalen per overschrijving en alles verliep volgens vooropgesteld plan.

Perfecte webwinkel

Zeer overzichtelijke website. Ontzettende vriendelijke mensen die je helpen met informatie als je iets niet weet. Heb er een keukenboiler van en krijg er ook een grote boiler van. Goede producten en de eventuele installatie die je erbij kunt kiezen is ook gewoon top. Dus heb je iets nodig van hun dan gewoon kopen.

Snel en compact

Na bestelling een dag later in huis. Goede handleiding, makkelijk te monteren en past goed in her aanrechtkastje.

Top geleverd

Zoals afgesproken

Top kwaliteit en zeer vriendelijk en professionele service.

Vanaf het moment in de chat met deskundige Marcel. om hulp te vragen wat het beste voor ons zou zijn in Keukenboiler, tot enkele dagen later toen een nieuwe boiler werd geplaatst door de even deskundig en gezellige collega van Marcel; Ronald! Ik raad de diensten en producten aan van Boilergigant aan iedereen. Uitstekende service van begin tot eind! Top kwaliteit, zeer vriendelijk en professioneel.

Prima service, vlotte levering, excellente prijs

Ik vind dat ik hier niets aan toe moet voegen

Snel geleverd.

Boiler is snel geleverd en goed product. Jammer dat er geen stroom kabel bij zit.

Stipte levering. Juiste prijs.

Na mijn bestelling snelle levering en duidelijke gegevens.

Fantastische service

Via internet bij Boilergigant terecht gekomen. Zowel de telefonische service als de service aan huis is fantastisch. Een aanrader!

Snelle en juiste aflevering overeenkomstig de aanbieding.

Correcte en nette professionele aflevering. Aankoopprijs hoger dan bij concurrent.

Soepele aankoop en overzichtelijke site

Goede website overzichtelijk uitgebreide.productbeschrijvingen.

Professioneel

Goed product , snel geleverd en vakkundig geplaats door monteur !

Makkelijke en duidelijke installatie

Het aansluiten van de boiler is door een beetje handige klusser makkelijk te doen, alleen plaats ik wel een kanttekening bij de geleverde aansluitset men gaat hier nl vanuit dat men een koperen gesoldeerde of met knelkoppeling leidingen heeft en niet zoals in veel nieuwere woningen een geperste koppeling heeft met een kraan er aan vast. Je moet dus zelf een een t-stuk kopen van 10mm met 1 wartel verbinding en twee schroef deze zijn helaas niet bij de gewone bouwmarkten tekoop enkel online of de speciaalzaken in warmte voorziening. Verder zit er maar 1 slang in met een kopperen/messing buisje 15mm wat in de overdruk past ipv 2 je hebt een invoer en uitvoer 15mm wat overmoed gaan naar 10mm dus ook hier moet je zelf een verloop voor kopen van 15mm naar 10mm knel. Het plaatsen en het aansluiten verder was binnen een uur klaar en werkt prima heerlijk snel heet water dus qua boiler een 10 het extra aansluitpakket verdient extra keuze mogelijkheden bij een andere aansluiting dan knelkoppeling.

Buitengewoon klantvriendelijk !!

Deskundige, meedenkende en coöperatieve opstelling van de medewerkers bij Boilergigant. Ook vragen/opmerkingen achteraf worden met dezelfde voortvarendheid opgepakt. Een absolute aanrader !

uitstekende boiler

Heel makkelijk te plaatsen met duidelijk boekje

Excellent!

Zeer vlugge reactie op een mail ivm de levering. Geleverd product voldoet volledig aan de verwachting.

Goed, snel en aantrekkelijke prijs

Duidelijke informatie en snelle levering (ook in België)

Jan Valsterweg 47

3315 LG Dordrecht

088 166 17 05

Over boilergigant.com

www.boilergigant.com is dé specialist op het gebied van elektrische boilers in de Benelux. Met het assortiment van de grootste A-merken ook de meest complete en uitgebreide online winkel. Ons team zit al meer dan 20 jaar in het vak. Door jarenlange ervaring in warm water oplossingen kunnen we je een uitstekend advies geven over de beste boiler, de minste energiekosten en de grootste waterbesparing en mogen we ons echte specialisten noemen.