Laden reviews...
95 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de reviews blijkt een doorgaand positieve indruk van de service en het personeel. Klanten prijzen het vriendelijke en deskundige personeel en de duidelijke communicatie. Leveringen worden snel gedaan en afspraken worden nagekomen. Het ruime assortiment en de klantgerichte aanpak zorgen voor een prettige winkelervaring.
Snelle levering…..fijne vriendelijke mensen daar.
24 June 2026
Gerrie
Heesch
Mijn randtegels voor het zwembad aangekocht bij Swanenberg. Op tijd geleverd, mooie party in de aanbieding. Bij schade van een paar tegels direct nw voor mij Klaargezet.
23 June 2026
coby
Veghel
Super klantvriendelijke en goed advies/ kwalitatieve producten.
23 June 2026
Sterre
Nuland
Prachtige stenen geleverd. Niets mis mee. Maar ik heb er wel bijna een maand op de levering moeten wachten omdat deze tot 3 x toe is geannuleerd.
17 June 2026
Marc
Sint-Michielsgestel
Erg behulpzaam geholpen door goed personeel. Een goed product geleverd.
17 June 2026
Sjef Beekwilder
's Hertogenbosch
Ik had in eerste had ik andere beton blokken besteld Maar via whats app hebben ze contact met mij opgenomen en geholpen om de goede blokken te leveren En netjes op de afgesproken tijd geleverd
14 June 2026
Frank
Oss
Degelijke producten, snel geleverd en goede service, aanrader!
14 June 2026
Allard
Veghel
Ik was op zoek naar natuurlijke tuintegels en vond bij Swanenberg een grote variatie. Na een bezoek aan verschillende bedrijven was ik snel weer terug en besloot om hier mijn aankoop te doen. Erg tevreden met service, levering en prijs
10 June 2026
rogier
Dongen
Prima geholpen door een vriendelijke dame, die goed mee dacht. Snel geleverd voor prima prijs ! Wij zijn tevreden
29 May 2026
Peggy
goede info en service
22 May 2026
Rien van Schijndel
's-Hertogenbosch C0.37
Goed geholpen, snel op offerte. En na 1 telefoontje op factuur en datum ingepland voor levering. Prijs ook goed naar wens.
13 May 2026
Koen
Vught
Makkelijk online te bestellen. Zeer vriendelijk telefonisch geholpen bij een vraag. Scherpe tarieven en snelle levering. Kortom een hele fijn ervaring met dit bedrijf!
13 May 2026
Danielle
Woudrichem
Warme ontvangst met goedemorgen waarmee kan ik U van dienst zijn. Nagegaan wat wensen en gebruik moet zijn. Vervolgens advies en bestelling opgenomen doorgesproken en bevestigd Prima nu
12 May 2026
Willem
Rosmalen
Onze bestelling werd keurig op de afgesproken tijd geleverd. En ook de nalevering, we bleken te weinig besteld te hebben, was geen enkel probleem.
11 May 2026
Marjorie
Rosmalen
Mijn vader verbouwt inmiddels al ruim een jaar mijn huis en staat bekend om zijn last minute ideeën. Dus onder werktijd kreeg ik ineens de opdracht: “Regel jij even tegels etc. voor de voortuin?” daar wilde hij aan beginnen. Nou… als meisje zonder verstand van voortuinen kwam ik terecht bij Swanenberg. (Goede tip van mijn zus) Maar vanaf het moment dat ik binnenkwam ben ik super goed geholpen. Alles werd duidelijk uitgelegd, het meeste was op voorraad en binnen 3 dagen lag de complete voortuin erin. Topservice!!
11 May 2026
Roby
Vlijmen
Heb in het weekend via de website besteld. Op maandag kreeg ik meteen een telefoontje om af te spreken wanneer ze konden leveren. Diezelfde week had ik mijn bestelde spullen voor mijn huis staan!
5 May 2026
Kjell
Rosmalen
Als particulier online een bestelling gedaan na vergelijking met andere leveranciers en deze had voor mij de beste combi van mogelijke materialen en scherpe prijs. Levering snel en ook echt netjes op de plek gezet. Bij verwerking van de stenen geen snelle chips na een tikje of iets dergelijks, dus ook nog eens goede kwaliteit.
5 May 2026
Robbert
Amersfoort
Een paar jaar geleden de bestrating bij Swanenberg besteld voor onze achtertuin en eind vorig jaar opnieuw voor onze voortuin. Elke keer weer tevreden! Fijne service en klantvriendelijk. Laatst een nabestelling gedaan van halfverharding welke ik met mijn zoontje heb opgehaald. Hij was erg onder de indruk van alle heftrucks die voorbij kwamen en werd vriendelijk begroet.
3 May 2026
Ashley van Santvoort
Rosmalen
Vensterbanken besteld en ze pasten precies. Had ze besteld en kon ze ook snel ophalen.
28 April 2026
Patrick Koenen
Nistelrode
Duidelijkheid, vriendelijk en klantgericht.
25 April 2026
John van den Heuvel
Rosmalen
Ik ben er nu al meerdere malen geweest en ben zeer tevreden. Vriendelijk personeel met goede kennis en ze nemen de tijd voor je. Levering altijd keurig op tijd. Dus kan niet anders zeggen dat het zeker de moeite waard is om de showroom te bekijken.
15 April 2026
Jeroen
Empel
Men houdt zich netjes aan de afspraak en levert razendsnel
4 April 2026
Hans
Den Dungen
Makkelijk en goed contact, dachten goed mee en waren flexibel qua levering omdat de planning van onze aannemer onzeker was.
3 April 2026
Annemarie
Den Bosch
Wat heb ik mooie bestrating in de tuin! De hulp die ik in de winkel kreeg was heel prettig.
31 March 2026
Son
DEN DUNGEN
Goed geholpen bij onze zoektocht naar straatklinkers. Door het aanbieden van alternatieven hadden we meer keuze dan we vooraf hadden gedacht. Snelle levering en goede communicatie met de chauffeur. De losplaats van de klinkers en zand in goed overleg gegaan.
30 March 2026
Charles
Raamsdonksveer
Welkom bij Swanenberg, sinds 1996 een begrip in sierbestrating in de regio 's-Hertogenbosch. Door de passie voor sierbestrating en de jarenlange ervaring in de branche mogen wij ons met recht de specialist in sierbestrating noemen. In onze showroom en showtuinen aan de Rosmalensedijk vindt u het grootste assortiment in de regio, waar we alles duidelijk gepresenteerd hebben. Ook op deze site kunt u ons uitgebreide assortiment bestratingsmaterialen bekijken. De materialen zijn direct te bestellen en veelal direct uit voorraad leverbaar.
Rosmalensedijk 10
5236BD 's-Hertogenbosch