Heeft een totaal van 177 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,3
Review overzicht
Positief sentiment94%
Uit de reviews blijkt een doorgaand positieve indruk van de service en het personeel. Klanten prijzen het vriendelijke en deskundige personeel en de duidelijke communicatie. Leveringen worden snel gedaan en afspraken worden nagekomen. Het ruime assortiment en de klantgerichte aanpak zorgen voor een prettige winkelervaring.
Sterke punten
Vriendelijk en behulpzaam personeel
Snelle levering met duidelijke communicatie
Ruime collectie producten
Gebaseerd op 114 reviews
Goed materiaal, keurige service en snelle levering!
Als particulier online een bestelling gedaan na vergelijking met andere leveranciers en deze had voor mij de beste combi van mogelijke materialen en scherpe prijs. Levering snel en ook echt netjes op de plek gezet. Bij verwerking van de stenen geen snelle chips na een tikje of iets dergelijks, dus ook nog eens goede kwaliteit.
5 May 2026
Robbert
Amersfoort
Fijne service elke keer weer
Een paar jaar geleden de bestrating bij Swanenberg besteld voor onze achtertuin en eind vorig jaar opnieuw voor onze voortuin.
Elke keer weer tevreden! Fijne service en klantvriendelijk. Laatst een nabestelling gedaan van halfverharding welke ik met mijn zoontje heb opgehaald. Hij was erg onder de indruk van alle heftrucks die voorbij kwamen en werd vriendelijk begroet.
3 May 2026
Ashley van Santvoort
Goede en snelle service
Vensterbanken besteld en ze pasten precies. Had ze besteld en kon ze ook snel ophalen.
28 April 2026
Patrick Koenen
Nistelrode
Topbedrijf
Duidelijkheid, vriendelijk en klantgericht.
25 April 2026
John van den Heuvel
Rosmalen
zeer veel keus, mooie materialen en vriendelijk personeel
Ik ben er nu al meerdere malen geweest en ben zeer tevreden.
Vriendelijk personeel met goede kennis en ze nemen de tijd voor je.
Levering altijd keurig op tijd. Dus kan niet anders zeggen dat het zeker de moeite waard is om de showroom te bekijken.
15 April 2026
Jeroen
Empel
Snelle levering en alles conform afspraak!
Men houdt zich netjes aan de afspraak en levert razendsnel
4 April 2026
Hans
Den Dungen
Goed geholpen
Makkelijk en goed contact, dachten goed mee en waren flexibel qua levering omdat de planning van onze aannemer onzeker was.
3 April 2026
Annemarie
Den Bosch
Goedemorgen hulp, begeleiding om tot de keuze te komen.
Wat heb ik mooie bestrating in de tuin!
De hulp die ik in de winkel kreeg was heel prettig.
31 March 2026
Son
DEN DUNGEN
Goed advies en snelle levering
Goed geholpen bij onze zoektocht naar straatklinkers. Door het aanbieden van alternatieven hadden we meer keuze dan we vooraf hadden gedacht. Snelle levering en goede communicatie met de chauffeur. De losplaats van de klinkers en zand in goed overleg gegaan.
30 March 2026
Charles
Raamsdonksveer
Goed bedrijf met goede service
Laats online een bestelling geplaatst alles goed geregeld wat betreft betaling en levering.
26 March 2026
Marjanne
Etten-Leur
prima service
Ondanks dat het erg druk is kreeg ik meerdere keren prima info en denken ze mee.
9 March 2026
cindy willems
berlicum
Mooie zaak, mooie producten, goede service
7 March 2026
Mike
Empel
goed bedrijf + fijne mensen
4 March 2026
Jan-Willem Korsten
Nuland
Professioneel, behulpzaam en snel
Nadat wij zelf een aantal weken hadden gedaan om een beslissing te nemen had Swanenberg alles binnen twee weken geregeld en geleverd.
Van verkopend personeel tot aan de chauffeur die kwam leveren in één woord super. Swanenberg dank je wel.
Paul Loohuis
Nuland
Super product en snelle levering
Super mooi product, snelle levering en goede klantenservice!
Stefan
Oirschot
Uitstekende service door professionele medewerker
Dankzij het ruime assortiment hebben we uiteindelijk een keuze kunnen maken in onze zoektocht naar badkamer tegels. De medewerker heeft ons goed geadviseerd in de verschillende tegelsoorten met de voor- en nadelen.
Martin
‘s-Hertogenbosch
We zijn zeer goed geholpen en geadviseerd
We zijn gaan kijken voor zwembad tegels .
De jongedame heeft ons heel goed uitgelegd wat er te krijgen is en welke maten.
We hebben zelfs 1 voorbeeld tegel tegen betaling mee gekregen om te kijken of het de goede kleur is.
Frank Bieze
Son en Breugel
Kwaliteit en stiptheid.
Tegels zijn van goede kwaliteit en van maat.
Levering was mooi optijd.
Andre
Stolzenbach
geweldig
goed advies en snel geholpen
1 March 2026
Henri Savelkouls
's-Hertogenbosch
Prima materiaal en snel geleverd!
Erg blij met het extra geleverde grind en basalt blokken. Mooi verfraaiing voor onze tuin en erg snel geleverd
28 February 2026
Ben
Prima onderneming.
Voor ons zwembad hadden we randtegels nodig, deze waren zeer mooi op maat gezaagd en verlijmd. Service en advies waren goed. Alles netjes op tijd geleverd.
25 February 2026
Mark
Hedel
Snel en goed
Een big bag split besteld in binnen een paar dagen in huis. Top!
25 February 2026
Sander
's-Hertogenbosch
Enorme collectie, prachtige winkel
Vlakbij de Maas, onder de rook van Den Bosch ligt dit onlangs vernieuwde grote bedrijf Swanenberg. De keuze is reuze!
Wij hebben er keramische tegels uitgezocht, met bijpassend fijn Alpengrint en Schellevis betonnen bandjes. Prima geadviseerd en geholpen door service-gerichte werknemer Neel.
24 February 2026
Antonio28
Berlicum
Fantastische service. Ik ben goed geholpen. Meer dan ik had verwacht.
Fantastische service. Ik ben goed geholpen. Meer dan ik had verwacht.
23 February 2026
Ewelina
Capelle aan den IJssel
De service is top ook onder weerbarstige omstandigheden
Voor de feestdagen bestelde ik een steen van ruim 800 kilo. Er is wel wat organisatie nodig om die op het juiste moment op de goede plek te krijgen. Ondanks dat de bezetting rond de feestdagen om begrijpelijke redenen wat dunner was dan anders, werd alles volgens afspraak geleverd. Ik ben hier heel blij mee en erg mee geholpen.
23 February 2026
Bob
Haaften
Review overzicht
Positief sentiment94%
Heeft een totaal van 177 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,3
Over Swanenberg Handelsonderneming B.V.
Welkom bij Swanenberg, sinds 1996 een begrip in sierbestrating in de regio 's-Hertogenbosch. Door de passie voor sierbestrating en de jarenlange ervaring in de branche mogen wij ons met recht de specialist in sierbestrating noemen. In onze showroom en showtuinen aan de Rosmalensedijk vindt u het grootste assortiment in de regio, waar we alles duidelijk gepresenteerd hebben. Ook op deze site kunt u ons uitgebreide assortiment bestratingsmaterialen bekijken. De materialen zijn direct te bestellen en veelal direct uit voorraad leverbaar.