Alleen jammer dat er geen info over het uitlezen vd nieuwe opener bij zat.
14 September 2024
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 143 beoordelingen met een gemiddelde score van 9
Review overzicht
Beoordelingen laten een gemengd beeld zien. Enkele klanten prijzen de prijs-kwaliteitverhouding en de vriendelijke service. Andere klanten ervaren vertragingen, niet-leveringen en gebrekkige communicatie. Over het geheel genomen zijn er zowel positieve als kritiekpunten, met nadruk op prijs of klantenservice.
Alleen jammer dat er geen info over het uitlezen vd nieuwe opener bij zat.
14 September 2024
Robert
EPSE
poortenhekwerk.nl is zeker een aanrader voor al u poorten en hekwerk. zeer goede info snelle bediening en zeer goede hulp bij problemen. een aanrader .
9 September 2024
bvba gemi
Putte
Grondgrendels besteld. Zwart Gepoedercoat verzinkt staal. Geen handleiding dus zelf uitzoeken voor montage. Poedercoating gaat er wel snel af, het ophangen vd grondpen lijdt al tot beschadigde plekjes.
25 August 2024
mark
Epe
Duidelijke site en snel geleverd
23 July 2024
Hans
Hierden
Ondanks 2 rechterhanden waren er toch een paar dingen die ik niet goed had gedaan en dus vastliep Thijs maakt altijd tijd om je te woord te staan en denkt mee in oplossingen
25 April 2024
Jeroen Jansen
Heb een goede ervaring.
24 April 2024
Johan
Bergentheim
Telefonisch en per mail een op maat gemaakte eiken (3 delige) poort besteld incl alle benodigdheden. De bestelling stond klaar op de afgesproken dag en ik werd heel blij van de kwaliteit van het hek, bevestigingsmaterialen, sloten en automatisering. Ze zijn goed bereikbaar en de instructies op hun site als ook de beschrijvingen bij de producten is goed en duidelijk. Een aanrader!
20 April 2024
Rob
GORSSEL
Makkelijk bestellen en op tijd ontvangen
5 April 2024
Marcel
Roelofarendsveen
Overzichtelijke site, snelle levering.
26 March 2024
Arend
Altforst
Goede uitleg bij de installatie en motor doet Het werk prima.
17 January 2024
SCHEYLTJENS
Beerse
Zeer snelle levering, mensen bellen zelf terug als ze zien dat je gebeld hebt , staan steeds klaar voor telefonisch support
8 January 2024
Raf
Lummen
Precies wat ik zocht in zwarte coating. Snel geleverd
29 December 2023
Johan
Zwartebroek
Werk uitstekend en kwa uitleg die je vind op de website heel goed en duidelijk alleen meer bijhorende stukken die niet op het net staan de rest top
4 November 2023
Patrick
Paal
Snelle levering, goed product
21 October 2023
Pascale
Kalmthout
goeie spullen, reactie op vragen is zeer snel
14 October 2023
Jeroen Jansen
Venlo
Goed product naar mijn verwachting.
24 August 2023
Erwin
Klazienaveen
Beveelt niet aan
15 August 2023
Frederik
deinze
Snelle levering en goed product.
10 August 2023
Heleen
SCHAGEN
Ik heb al even geleden (meer dan 2 jaar) een prima poortopener besteld bij Poorenhekwerk.nl. Doet gewoon wat hij moet doen, feilloos al meer dan 2 jaar. De zon en de wind krijgen er geen vat op, wat mij aantoont dat het product voorlopig gewoon goed is overdacht en gefabriceerd. Ik had laatst de meegeleverde opener defect (geen idee hoe, maar zelfs een nieuwe batterij was niet de oplossing). Ik bel op, krijg Thijs direct aan de telefoon en stuurt zelfs na de garantietermijn gewoon zonder pardon een nieuwe opener. Het hoeft niet, maar toont aan dat wat Thijs zegt (het staan achter zijn producten en als het niet goed is, dan moet het beter) ook na + 24 maanden gewoon doet! Dat is super prettig en een voorbeeld voor vele webshops!
3 August 2023
Dennis
Bergen op Zoom
Makkelijk te installeren en snelle levering
7 July 2023
Frank
Lijnden
Wouden voor ons nieuw huis waar het hekken manueel was een pomp . Eventjes sturen met dit bedrijf en Direct de juiste pomp aangewezen gekregen en snelle levering. Ook na de levering nog tips gehad voor het aansluiten , staan altijd paraat voor te antwoorden op je vragen ! Zeker een aanrader
3 July 2023
Matthias
Ingelmunster
Als je iets besteld kijken ze het na of het klopt en bij mekaar past, of te combineren is. Zoniet nemen ze contact met je op, en ..... komen met een mogelijke oplossing
18 June 2023
Hans
Venlo
Ik had een paar vragen en deze zijn keurig behandeld geweest, uitleg was in orde. Alles netjes kunnen monteren en werkt zoals het moet. Een zeer tevreden klant.
15 June 2023
Andy
Waasmunster
Gebeld en prima geholpen top. Volgende dag in huis en alles compleet!!
29 May 2023
Pieter
Soest
29 May 2023
D.
Dongen
Bij poortenhekwerk.nl bent u aan het juiste adres voor toegangspoorten, inrijpoorten, poortopeners, hekopeners en hang- en sluitwerk.
Nagelhoutstraat 45
7451ED Holten