Goede service.
Altijd verzekerd van een goede levering. Maandelijks overzicht van gebruik en tips om te besparen. Concurrende prijs voor gas en stroom.
Jeroen
IJsselstein
Laden reviews...
52 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 2.133 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,2
Review overzicht
Klanten waarderen de duidelijke informatie en transparantie. Het maandelijkse overzicht van verbruik is overzichtelijk en nuttig voor het budgetteren. De service wordt als betrouwbaar ervaren en de prijs-kwaliteit wordt vaak genoemd als voordeel. De feedback benadrukt gebruiksgemak, vertrouwen en waarde.
Jeroen
IJsselstein
Ben zeer tevreden aleen de prijzen voor vaste klanten konden wel iets na onder Gr Leon moonen
Leon Moonen
Voorburg
Hel mooi
Erkan
Bergen Op Zoom
Altijd duidelijke informatie, over verbruik.
Ronald
XXX
Misschien zou het maandelijks overzicht iets eenvoudiger kunnen.
Anna
Aalsmeer
Alles is gewoon prima verzorgd.
Marco
Leidrn
Goede ervaring met budget energie waar we terechtkwamen na faillissement van onze energieleverancier. Helaas stappen we toch over omdat de verschillen met andere leveranciers toch te groot worden nu de energieprijzen dalen. Jammer dat budget energie weinig tot niets doet om bestaande klanten te houden.
Heidi
Scharwoude
al vaker aanbevolen
gepco hendriks
herveld
Dit is mijn 5e jaar bij Budget Energie omdat ik tevreden ben over deze energiemaatschappij. Ze komen de afspraken na. En de informatie is duidelijk.
A
Breda
Alles is duidelijk aangegeven betreft maandelijks energie kosten/ verbruik En terug levering ( salderen) rapport
5 December 2025
Gerry
Eindhoven
Overzichtelijk en simpel in gebruik.
Angelique
Delft
Zeer bedankt voor uw positieve review Angelique!
Uiterst tevreden
Hans
Arnhem
Hoi Hans, bedankt voor uw positieve review!
Met vriendelijke groet, Budget Thuis
Al 4 jaar klant. Elke maand wordt alles netjes afgeschreven. Contract voor stroom wilde ik verlengen en gas variabel omdat we in februari overgaan op warmtenet. Nu krijg ik een mail of ik even een waarborg van € 200,- wil betalen of een krediet check bij EDR moet laten doen. Als antwoord waarom, kreeg ik, dat hebben we intern besproken dat we dat bij u gingen doen. Sorry hoor, vindt dit rond uit belachelijk!!
Beveelt niet aan
S
Gorinchem
Goedemorgen, bedankt voor uw bericht. We vinden het vervelend om te lezen dat u een slechte ervaring hebt gehad. Dit is niet de service die we nastreven en we begrijpen volledig hoe frustrerend dit moet zijn geweest. Onze excuses voor het ongemak.
Het is wel vreemd dat er ineens om een waarborg of kredietcheck wordt gevraagd, terwijl u al 4 jaar klant bij ons bent. Staat er in de e-mail dat u contact moet opnemen met EDR? Dan kunt u uw bezwaar daar aangeven. Anders kunnen wij verder kijken of dit wel klopt en kijken naar een oplossing.
Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen, vragen wij u vriendelijk om contact met ons op te nemen via 020 – 205 55 55 of via de chatfunctie op onze website. Wij horen graag van u, zodat we u alsnog kunnen helpen.
Al bijna 5 jaar bij deze leverancier nooit geen problemen gehad
Marc Jacobs
Amsterdam
Zeer bedankt voor uw positieve review Marc! Leuk om te lezen dat u al bijna 5 jaar een tevreden klant bent. :)
Met vriendelijke groet, Budget Thuis
Ik weet waar ik aan toe ben.
Tonny
Zwolle
Hi Tonny bedankt voor uw fijne review!
Joke
Almelo
Bedankt voor uw positieve review Joke!
Met vriendelijke groet, Budget Thuis
Een energie leverancier die duidelijk communiceert en heldere voorwaarden heeft. Met een maandelijkse mail wordt je op de hoogte gehouden van het verbruik en of het nodig is om het maandbedrag aan te passen. Ook een leverancier die zijn vaste klanten waardeert.
Maikel
Eindhoven
Hoi Maikel, super bedankt voor uw positieve review!
Met vriendelijke groet, Budget Thuis
Fijn om maandelijks mijn verbruik te zien en wat de kosten zijn. Plezierig de vergelijking te zien met voorgaande maanden.
Jolo
Utrecht
Zeer bedankt voor uw positieve review Jolo! Fijn dat onze verbruiksoverzichten zo nuttig zijn voor u. :)
Met vriendelijke groet, Budget Thuis
Prima service elke maand via de mail
F.J. Hamminga
WESTERLEE
Hartstikke bedankt voor uw positieve review!
Met vriendelijke groet, Budget Thuis
Heb nooit problemen gehad met gas en energie.//
Ton
Zevenbergen
Hi Ton, hartstikke bedankt voor uw positieve review!
Tevreden
Bep
S’Gravenzande
Bedankt voor uw positieve review Bep! Fijn om te lezen dat u tevreden bent :)
Met vriendelijke groet, Budget Thuis
Goede communicatie over de te volgen stappen.
Hans
Amersfoort
Hi Hans, super bedankt voor uw positieve review!
Met vriendelijke groet, Budget Thuis
Duidelijke informatie op hun website.
Theo Timmeremans
Asten
Hoi Theo, zeer bedankt voor uw positieve review over onze website!
Met vriendelijke groet, Budget Thuis
Energie is allang geen luxe meer. En te veel betalen voor iets wat je elke dag nodig hebt? Dat gaat er bij ons niet in.
Bij ons is je energie goed geregeld, voor een standaard scherpe prijs. Wij bieden 100% groene stroom, 14 dagen bedenktijd en persoonlijke service. En, wij regelen je overstap.
Budget Thuis. Het huismerk voor energie.
Rembrandtplein 29-45
1017CT Amsterdam