Fout in artikel

Het artikel heeft een fout ...een flinke vouw in de stof waardoor de puzzel niet goed te leggen is....dit was niet vermeld en ook geen afbeelding van getoond.

Goede service en communicatie

Goede service en communicatie!!

Prima site

Alle bestellingen in één doos goed verpakt, bij een aantal was de verpakking open gemaakt maar de materialen waren ongebruikt en niet beschadigd. Ben er zeer tevreden mee in deze wegwerp maatschappij prima initiatief.

Goed en snel geleverd.

Goed en makkelijk te bestellen en vlot geleverd

Hij was helemaal nieuw en was perfect voor het doel.

Ben heel blij met mijn krultang voor een veel goedkopere prijs

Gegoogled en zo hier terecht gekomen

Zeer goede service

Ik miste de afstandsbediening bij mijn bestelling en deze werd snel nagezonden.

Goede eerste ervaring

Bestelling snel en in goede orde ontvangen. Helaas werkt de sproeier het beste met 4bar en is een standaard waterleiding 2bar. Op advies van retourkoop ga ik het nog met een kortere slang proberen, kijken of dat verschil maakt.

Product zoals beschreven

Doos was open bij aflevering, gelukkig was alles nog aanwezig.

Duidelijke site, makkelijke besteld-/betaalprocedure en snelle levering volgens afspraak

Aankoop voldeed niet aan verwachtingen maar snel opgelost

Downloadcode gekocht van drie jaar terug. Het programma bleek echter niet meer downloadbaar te zijn. Het product kosteloos retour gestuurd en het aankoopbedrag binnen enkele dagen terugontvangen.

Op weg naar een groenere wereld met meerdere wegen.

Verspilling heb ik voorkomen, om bij jullie producten te bestellen en heb het verdeeld in twee huizen, waarvan het een snellere verspreiding kreeg naar een groenere planeet. Ik heb nog niet alle producten gebruikt, maar de belangrijkste doen het wat met stroom te maken heeft en de keuken producten hebben een mooie plaats gekregen en mocht ik ze gebruiken, dan ga ik als een professionele aan de slag. Bezorging was netjes afgehandeld.

Prijs en verzending goed.

Gewoon nieuw produkt in originele doos. Alleen uitgepakt geweest. Goede prijs ook.

leuke klok

de klok op zich is goedkoop uit gevoerd , niet echt de € 20 euro waard kwa materiaal, waar deze winkel niks aan kan doen, gaat om het resultaat aan de wand. binnenwerk direkt verwijderd en een nieuw dcf77 binnenwerk gemonteerd voor een accurate weergave. verzendtijd beslist geen 24 uur zoals op de website wordt vermeld , het was 4,5 dagen voor de klok er was. goed verpakt.

Super service

Ik had een product bakmachine besteld met geopende doos, ongebruikt product. Er bleek een beschadiging te zitten op de deeghaak. Ik heb hierover gemaild en kreeg binnen een uur een reactie en men heeft gelijk dezelfde dag het kleine onderdeel, een nieuwe deeghaak, alsnog nagezonden per post. Erg netjes geregeld! Blij met mijn product en de service!

Snel en alles werkt

Er zou ee een niet werken maar na opnieuw programeren werkt alles

bedrijf oke aankoop nog niet oke

broodbakken lukt nog niet naar wens

Prima kachel.

Heb een prima produkt ontvangen. Het is reeds een 4e aankoop en prima produkten ontvangen

Artikel was binnen enkele dagen in huis. Keurig verpakt en voldeed aan onze verwachting.

goed geregeld

vertrouwd en netjes

Niks mis mee de service is gewoon goed

Ik had een kleine scherm besteld die voldoende niet aan mijn eisen. Gewoon omgeruild voor een groter scherm. Ik beveel het iedere een aan

Keurig behandeld

Product gekocht en was niet compleet, Product mocht ik behouden en kreeg netjes mijn geld terug.

Eenvoudig bestellen en snelle levering

Ik was al enige tijd op zoek naar het Windows programma Photoshop Elements, maar wil eigenlijk geen abonnement. Dit bleek in eerste instantie niet zo gemakkelijk aangezien genoemde programma bijna niet meer verkrijgbaar is omdat Adobe is overgestapt op uitsluitend abonnementsvorm. Ik vond het gewenste product bij Retourkoop.nl en gelijk besteld. Binnen enkele dagen ontvangen en geïnstalleerd. Werkt prima. Chapeau!!

Goed initiatief

Snelle levering. Top

Niels Bohrweg 171

3542CA Utrecht

+31 6 53486121

Over retourkoop.nl

Retourkoop.nl geeft retour gestuurde artikelen een tweede kans. Tijdens het doorlopen van het retourkoop proces worden retourengoederen in zo'n goed mogelijke staat gebracht. Waarna ze als retour koop worden aangeboden. Dit doet retourkoop op zo'n duurzaam mogelijk manier met als doel om product verspilling tegen te gaan.