Prima koop en uitsteken geholpen

We hadden een broodbakmachine gekocht via Retourkoop. Die was er binnen twee dagen. Er bleek een onderdeel te missen. Die werd heel snel nagezonden. We zijn dus helemaal tevreden met onze aankoop via retourkoop

Verkeerde product geleverd.

Het verkeerde product werd geleverd, retourneren is redelijk omslachtig. Gewenste product niet meer verkrijgbaar.

Retour niet goed gecontroleerd op volledigheid.

Retour niet goed gecontroleerd op volledigheid.

jammer dat één van beide afdekkapjes ontbrak

op zich goed dat retourproducten opnieuw aangeboden worden en dit was wat ik zocht. Maar ik vond het wel jammer dat één van beide afdekkapjes onbrak. Betekent dat de schroeven onderheving zullen zijn aan regen en dus zullen roesten. Had vermeld mogen worden.

prima product, snel geleverd

De fietscomputer die ik bestelde was nieuw, alleen de verpakking was open geweest. Alles wat er in moest zitten, zat er inderdaad ook in. Prima product, snelle levering, gunstige prijs

Prima totaalplaatje

Webshop werkte niet helemaal perfect maar na een telefoontje werd alles keurig opgelost.

geweldig product

Onlangs een laptop batterij gekocht voor mijn lenovo . Heb hem nu een week in gebruik en hij begint steeds beter/langer te werken. Een goede keuze denk ik . Ga deze website in de gaten houden voor nog meer leuke aanbiedingen.

snel en geleverd wat werd aangeboden

Ik had snel een aanhangwagen afdek kleed nodig. Het was beschikbaar en voor de juiste prijs. Dus mijn eerste transactie gedaan. En die is goed uitgevoerd.

perfect

goed product en perfect geregeld voor een kleine prijs.

goed produkt , goede klantendienst

Jammer dat PostNL tot 3x toe de levering heeft uitgesteld!

Snelle reacties maar verkeerde product

Retour sturen is erg omslachtig

Super snelle levering

Een tip, artikelen mogen wel goed gemonteerd worden

Vlotte levering van een goed product.

Product is als nieuw, maar dan voordeliger.

Alles is goed verlopen.

Alles is goed verlopen.

had een stane loopband besteld

super apperaat lekker compact en een mooie prijs ga zo door

Prima product en snelle levering

Fijn om voor een flinke korting een nieuw product te kopen. Alles is perfect verlopen!

Meer kapot dan vermeld

Het kookplaatje was helemaal ingedeukt en ontzet. Dat er een deukje in zou zitten was vermeld, maar deze kookplaat was onbruikbaar. Dus retour van een retour. In de spam die we telkens van retourkoop.nl krijgen, staan naast allerhande huishoudelijke apparaten opeens ook een levensechte sekspop met alles erop en eraan. Nou zijn wij niet de meest preutse mensen op aarde, maar dit vonden we best wel schokkend.

Traphek

Makkelijk en compleet

Super goed initiatief, blij met m’n aankoop!

Product helemaal nieuw, super scherp geprijsd en snel verzonden. Blij met deze aankoop!

Positief

Een geweldig concept – een tweede leven voor mooie spullen. Professionele en vriendelijke service, met echte aandacht voor de klant. In mijn geval was er een klein probleem, maar dat werd snel en heel netjes opgelost. Mijn dank aan het hele Retournkoop-team voor hun zorgzame houding. Jullie doen echt iets goeds – ga zo door!

Top dat dit bestaat. Retourkoop heeft snel gereageerd met het opsturen van het product.

Mijn contact en het ontdekken van retourkoop.nl heeft mijn een zeer goede ervaring opgeleverd. Mooi dat dit bestaat om een retourlevering een tweede kans te geven tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Maar bovenal omdat retourlevering.nl de producten goed nakijkt en dat je een goed product zonder mankementen geleverd krijgt.

Eerlijk product met goede beschrijving tegen een goede prijs

Zoals omschreven was het produkt een niet gebruikt retourgestuurd artikel. In zeer goede staat en dat voor een fijne prijs en snel geleverd!

Snel bezorgd en product zoals omschreven

De rolschaatsen waren zoals omschreven en nauwelijks beschadigd. De doos was helaas ook gebruikt als verzend-verpakking maar de stickers waren gemakkelijk te verwijderen. Hierdoor kan ik de rolschaatsen in de originele verpakking cadeau geven.

Goede makita accu lader

Goede makita accu lader die er nog goed uitziet. Blij met mijn aankoop.

Netjes afgehandeld

Niels Bohrweg 171

3542CA Utrecht

+31 6 53486121

Over retourkoop.nl

Retourkoop.nl geeft retour gestuurde artikelen een tweede kans. Tijdens het doorlopen van het retourkoop proces worden retourengoederen in zo'n goed mogelijke staat gebracht. Waarna ze als retour koop worden aangeboden. Dit doet retourkoop op zo'n duurzaam mogelijk manier met als doel om product verspilling tegen te gaan.