De levering was supersnel.!

Een verpakking die past bij het formaat wat was besteld. Meestal wordt er meer lucht getransporteerd vanwege de enorme grote dozen. De artikelen zijn nog bij mij in de test case. Maar tot nu toe werkt het goed.

Goedkoper maar niet geheel accuraat

Voor mij stoomreiniger kon ik kiezen uit verschillende prijzen afhankelijk van de staat. Ik koos voor een nieuw product met enkel een beschadigde doos omdat ik geen risico wilde lopen met een gebruikt exemplaar. Levering was snel en er zat een extra doos om de originele heen dus in goede staat. Wel ontbrak de handleiding en zat er vuil op een van de borstels en waterdruppels in de tank. Ik twijfel daarmee aan de prijs / staat van product opties die je krijgt.

prima!

Zag er prima uit Goede verpakt in originele doos

Super slowjuicer

Helemaal als nieuw. Super goeie kwaliteit slowjuicer.

Hele goeie eerste ervaring

Dit was de eerste keer dat ik hier iets kocht en alles is super verlopen. Ik kocht een drink fontein voor de kat en deze werkt uitstekend. Op deze manier helpen we om geretourneerde spullen een tweede leven te geven zonder dat alles op een vuilnisbelt terecht komt.

Heel fijn!

Ik koop niet zo snel 2e hands, of retourkoopjes. Maar was nu echt nodig. Dus zo fijn om deze website tegen te komen die ook nog eens heeft wat ik zocht! Heel fijn. Snel verzonden en goed aangekomen. Was precies als omschreven ook. En ik heb een 'nieuwe' stofzuiger voor een mooie prijs. Bedankt!

Voor een retouritem ben ik zeer tevreden!

Over Cellavi kattenbak XXXL handig bakje om het meegeleverde schepje in te bewaren aan de zijkant van de bak. Kwaliteit van het schepje vind ik matig. Ik gebruik zelf een ander schepje met kleinere gaatjes icm met een andere schep (ik heb een ander systeem dat ik nu niet zal uitleggen). RVS kattenbak: deze is goed. Op de hoek van de onderkant met de zijkant blijkt een minuscuul deukje te zitten. Dit valt echt niet op (was te zien door de lichtval). De kap vind ik praktisch. Bak kan open, dicht met klep, dicht zonder klep (waar de kat doorheen moet om de kattenbak te betreden) of half open (halve kap). Ik gebruik deze nu zonder klep, maar met volledige kap. Met schoonmaken draai ik de voorste helft van de kap naar achteren. Nadeel: hard plastic (echt jammer ivm kwetsbaarheid/barsten of breken. Het op/afstapje dat grint opvangt kan verschuiven en de bovenkant van dit bakje kan eraf schuiven. Ondanks deze verbeterpunten zou ik deze bak gerust nogmaals kopen. De RVS-bak is erg hoog en dit houdt meer grint in de bak (alhoewel minder geschikt voor stramme katten o.i.d.) Eén van de grootste bakken (of de grootste) die te koop is. Ik overweeg een 2e bak te kopen.

Goed product snel geleverd

Lekker snel geleverd

Verpakkingen waren ooit open geweest, netjes weer dicht geplakt. Wij hebben het gebruikt voor de tentdoek aan te sluiten op de stangen, geniaal, werkt perfect

Goede communicatie tijdens bestel en (na) leverproces

Ik had een product besteld en door een omissie in het systeem bij Retourkoop.nl ontving ik een ander product, dat van iets minder kwaliteit was. Uitstekende communicatie hierover kunnen hebben met Retourkoop.nl en naar ieders tevredenheid werd de omissie netjes en snel opgelost. Niets naders dan lof voor de duidelijke website, het makkelijk uit te voeren bestelproces, de sneller levertijd en goede after-sale service t.g.v. de omissie. Zeker aan te bevelen voor hun service en producten.

Voldoet exact

Netjes, eerlijk en correct.

Super nieuw geleverd tegen vriendelijke prijs. Volgende keer hier weer even kijken.

Ging prima

Ik heb twee keer wat besteld, in beide gevallen werd het snel verstuurd en door PostNL of DHL geleverd. Het enige wat ik kan opmerken is dat de montage schroefjes ontbraken bij een inbouw schakelaar, dat was wel te verwachten met retour spullen en vond ik niet erg. Ik denk dat het belangrijk is te weten wat je koopt en waar het vandaan komt en wel je risico en verwachtingen daarbij aan te passen.

Snelle verzending en keurig verpakt

Goed en goede prijs kwaliteit verhouding

Goed product en snelle levering

Tevreden met het product en snelle levering.

Perfect herstelde helm, lijkt als nieuw!

Heel tevreden over het product en de snelle levering. De helm lijkt als nieuw.

Top bedrijf en top service

Alles is goed geregeld bij deze winkel

Snelle levering en product prima

Snelle levering en prima product

Werkt goed

Werkt goed en makkelijk installeren.

Levering snel, apparaat defect, geld retour

Ik had een binnenhuis camera besteld die snel geleverd werd. Maar de camera is helaas defect. Na bericht gestuurd te hebben meteen antwoord en bedrag terug overgemaakt gekregen. Fijn contact! Overigens ook een zeer goed duurzaam concept die de afvalberg weer wat kleiner houdt. Mvrgr Ans Adriaens

goede producten, uitstekende service!

Als je online ergens naar op zoek bent, kijk dan eerst even op Retourkoop of ze het daar toevallig verkopen. Het zijn nieuwe of z.g.a.n producten die zijn teruggestuurd (en dat gebeurt ongelofelijk veel), die anders wellicht vernietigd zouden worden. Wat een verspilling! De service van dit bedrijf is ook nog eens heel goed, met snelle en adequate reacties op vragen. Een duurzaam alternatief voor nieuw in de (online of fysieke) winkel!

Geheel naar wens.

Prima product

Ondanks dat het een retourproduct is, is het voor de rest helemaal oké. Ik wist vantevoren wat er ontbrak en de rest werkte perfect

Snelle levering met een goede prijs

Zie boven

Goede service. Snelle levering

Duidelijke site een snelle levering.

Niels Bohrweg 171

3542CA Utrecht

+31 6 53486121

Over retourkoop.nl

Retourkoop.nl geeft retour gestuurde artikelen een tweede kans. Tijdens het doorlopen van het retourkoop proces worden retourengoederen in zo'n goed mogelijke staat gebracht. Waarna ze als retour koop worden aangeboden. Dit doet retourkoop op zo'n duurzaam mogelijk manier met als doel om product verspilling tegen te gaan.