Helemaal prima - product zoals omschreven (niks mis mee), snel geleverd, en prima communicatie.

beschrijving klopt

Het geleverde product kwam helemaal overeen met de omschrijving, we zijn er erg blij mee.

Niet best

Verkeerde artikel gekregen. Waar ik 4 dagen op heb moeten wachten. Gebeld lang in de wacht.. Daarna goed geholpen kreeg een mail waar ik het artikel kon routeneren, maar helaas zat de link er niet bij. Weer gebeld uiteraard lang in de wacht. Hebben de link als nog gestuurd. Kreeg te horen dat het bestelde artikel er niet meer is, ze hadden een iets duurdere. Vond het goed horde dat ik als service niet hoef bij betalen. Later toen ik terug kwam van het artikel routeneren, las ik dat het een 7 inch was zonder camera. Heb gebeld maar waren meer dan 5 wachtende voor me. Op gehangen en een mail gestuurd dat ik liever een 10 inch heb met camera. En dat ze het beter niet kunnen sturen ivm extra kosten. Heb gevraagd om het geld terug te storten. Ik zou binnen 48 uur benaderd worden, het werd 60 uur dmv deze mail. En daar ik woensdag met vakantie ga zouden ze het snel op sturen. Tot nu toe bericht gekregen dat het op gehaald is. Verder niets. Als het morgen er niet is kan ik het niet voor 10 juli terug sturen. Ik hoop dat jullie deze mail serieus nemen, en dat jullie het geld terug stort. Stuur ik na mijn vakantie de carplay terug. Vr gr Ruud.

Zeer coreect

Prima bezorging, prima product. Een klein puntje: de verpakking zat niet goed dicht, dus tijdens de route hadden er met gemak stukken uit kunnen vallen. Gelukkig is dat niet gebeurd. Ik ben een tevreden klant.

Mooi product

Het bestelde product was prima in orde. Netjes verpakt en werkt naar behoren. Minpunt is de levertijd. Er stond voor 15:00 besteld, de volgende dag geleverd. Echter kwam het product pas na 4 dagen (zondag niet meegerekend). Voor de rest alles prima geregeld, ook het contact. Zal zeker deze site in de gaten boven houden.

Goed geregeld

We ontkomen er niet aan dat er veel retour goederen ontstaan. Als je iets zoekt kijk dan ook zeker even op retourkoop.nl Ik vond toevallig precies het product wat ik aanvankelijk van plan was te bestellen. Er was zelfs keuze in diverse condities van het product. Ik ben er erg blij mee en scheelt ook een stuk in de kosten.

Als nieuw en snel geleverd!

Zie boven

Gebruikte bolderkar met veel vervuiling

Ik wist van gebruikssporen. Helaas was bodem ernstig vervuild, was voorwiel defect. Jammer. Prijs was oké.

Super tevreden

Mooi bestekset gekocht voor 24 personen. Lag lekker in de hand en de messen zijn heerlijk scherp. Voor 90€ kun je er geen buil aan vallen

Duidelijk omschreven product, heel mooi Apple Watch bandje in verpakking(alleen geopend), erg mooi bandje voor weinig geld!

Artikel nog in goede staat

Positief, zal in vervolg de website in de gaten houden als ik weer een artikel zoek.

Correcte weergave

Wat ik zag was óók wat ik kreeg, dus niet " de boel mooier voorstellen dan wat 't is " en vlooi 't verder maar uit. dus zéér tevreden. Zou zeggen tegen retourkoop.nl ; ga zo door, werkelijk goed voor de duurzaamheid en minder weggooimaatschappij, en zo maak je velen nog blij óók...

Uitstekend geregeld. Artikel in prima staat. Dank

Goed product en goede verzending

Ik heb een broodbakmachine gekocht, aanzienlijk in prijs verlaagd door de aanwezigheid van een klein deukje op het deksel. Levering ging zoals verwacht, en het product was zoals het beschreven was; alleen een klein deukje maar verder helemaal nieuw, met alle accessoires en de handleiding erbij. Inmiddels hebben we er veel bakplezier van. Helemaal blij!

Precies wat ik zocht

Scherpe prijs, en snel verzonden

Net product, zo goed als nieuw. Snelle bezorging.

Net product, zo goed als nieuw. Snelle bezorging.

Prima ervaring

Goede prijs/kwaliteit en snelle bezorging!

Service perfect, product omschrijving redelijk.

Goede foto's maken het verschil. Had een horloge besteld, maar kreeg in eerste instantie een verkeerde kleur toegestuurd. Heb nu een anders en die is beter, maar wel donkerder dan op de foto. Mvg Dennis

Vriendelijke mensen en goede service

Netjes product

Ik heb een oogmasker gekocht, na even wennen bevalt het goed. Het ziet er netjes uit. Voor de aankoop koos ik bewust voor de net duurdere versie met tasje, maar ik kreeg een oogmasker zonder tasje.

heel goed en op tijd geleverd

heel netjes, en voldeed in mijn verwachting

Snelle levering maar product was defect

Product werd snel geleverd, maar werkte niet, terug gestuurd.

Mijn vrouw is er blij mee

Keurig

Keurig

Ok

Overzichtelijk

Niels Bohrweg 171

3542CA Utrecht

+31 6 53486121

Over retourkoop.nl

Retourkoop.nl geeft retour gestuurde artikelen een tweede kans. Tijdens het doorlopen van het retourkoop proces worden retourengoederen in zo'n goed mogelijke staat gebracht. Waarna ze als retour koop worden aangeboden. Dit doet retourkoop op zo'n duurzaam mogelijk manier met als doel om product verspilling tegen te gaan.