produkt is netjes

Het produkt is inderdaad als nieuw, vind het alleen jammer dat er geen verzend doos omheen zat.

Snel, makkelijk en goedkoop

super vriendelijk geholpen en snel geregeld. Goeie service tegen een vriendelijke prijs.

Goed.

Alles naar wens gegaan.

Prima onderdelen voor schappelijke prijzen.

Het zijn prima producten waarbij het mij niet uitmaakt dat de doos een mankementje bevat.

Pakket niet compleet

Geen klantendienst van de afzender

Goede kwaliteit en zeer scherpe prijzen.

Prima aankoop! Niets mis mee

Goedkoper en toch goed kacheltje

Produkten zijn niet compleet

Beschrijving produkt beschadigde verpakking maar compleet.Dit was niet het geval. Beschrijving nauwkeurigrr maken.

Snel besteld, snel geleverd, prima staat

Bij retourkoop een tosti ijzer gekocht. Niets anders dan smullen sinds dien.

Probleempje met bestelling maar was snel opgelost.

Ik heb iets besteld, kwam snel aan maar was defect. Product is onmiddellijk vervangen dankzij een efficiente klantendienst. Snelle reactie en oplossing gevonden. Ik raad ze 100% aan.

Verrassend goed allemaal. Productomschrijving, afhandeling.

Super snelle verzending van de infrarode lamp. Omschrijving product bij koop correct. Zeer tevreden.

Probleemloos winkelen.

Uiteraard niet de breedste collectie, maar als je iets van je gading vindt, dan is bestellen/betalen/verzenden net zo efficiënt als bij andere webshops.

Gewoon goed

Gewoon goed

Mooie doppler om het hartje van de baby te horen

Mooie doppler voor het horen van het hartje van de baby. Gemakkelijk in gebruik.

Super goed geholpen

Kreeg meteen mail terug en werd daarna Super goed geholpen.

Goed:8

Gewoon goed, artikel in originele verpakking.

Prima aankoop tegen gereduceerde prijs

Via zoeken op Marktplaats kwam ik op dit adres terecht. Toevallig hadden ze precies het artikel dat ik zocht: een citruspers. Zoals netjes op hun website vermeld, was het pakket opengemaakt en het apparaat verder niet gebruikt. Voldoet prima en tegen een kleine prijs!

Prima product en contact

Helm zit uitstekend

Ben heel tevreden met de aankoop van een frietsnijder bij dit bedrijf.

Good and fast

My order was delivered to me in 48 hours without any inconvenience, I would repeat.

Product was nergens meer te koop, alleen bij Retourkoop. Heb dit artikel als reserve aangekocht en is in perfecte staat geleverd.

Top service!

Voor het eerst iets besteld bij Retourkoop en ben erg tevreden. Mijn bestelling kwam al snel binnen. Helaas bleek hierin iets te ontbreken, heb via het portaal makkelijk contact met ze kunnen opnemen en de volgende dag werdt het ontbrekende deel al geleverd! Erg tevreden!

Zoals beloofd

Goed ontvangen, echter 1 dag later dan op de site genoemd. Nog niet echt gebruikt.

Goed product.Netjes ingepakt. Niet te lang hoeven wachten erop .

Zie boven staande.

Verpakking stuk

Spijtig dat scheer toestel al gebruikt was en nog vol haar zat. Niet zo hygiënisch.

Niels Bohrweg 171

3542CA Utrecht

+31 6 53486121

Over retourkoop.nl

Retourkoop.nl geeft retour gestuurde artikelen een tweede kans. Tijdens het doorlopen van het retourkoop proces worden retourengoederen in zo'n goed mogelijke staat gebracht. Waarna ze als retour koop worden aangeboden. Dit doet retourkoop op zo'n duurzaam mogelijk manier met als doel om product verspilling tegen te gaan.