Goede deal

Artikelen waren nieuw, wel was de doos open geweest. Die had even dicht gemaakt moeten worden. Verder prima.

Het is gewoon goed werkt prima die power bank.

Gewoon goed ik Ben blij mij over mij bestelling.

Werkt goed

Werkt gewoon en zag er netjes uit

Prima product, prima service (alles, ook het bezorgen) Groet, anita

apparaat functioneert niet

Ik kocht een wall plug van fibaro, deze zou volgens de beschrijving het z-wave protocol ondersteunen. ik heb vanalles geprobeert om deze te includen in mijn bestaand z-wave netwerk maar dit lukt niet, zelfs niet na volledige reset. ik heb van deze soort meerdere exemplaren en bij geen enkele zijn er problemen om te includen. kan dus niks aanvangen met dit apparaat, jammer

Snel en probleemloos

Er werd snel en probleemloos geleverd En het gekochte priduct zag er precies zoals aangegeven. Prima!

Prima aankoop

Mooie kattenbak en werkt perfect. Geen lawaai en mijn 5 katten zijn niet bang ervoor. En zeker geen miskoop.

Snelle reactie!

De gekochte wekker bleek kapot maar in no time was ‘het probleem’ opgelost en het geld teruggestort.

Product zoals omschreven en snelle levering

Product was nieuw, alleen de originele doos was wat beschadigd.

Snel bezorgd en ook prima werkend

Ik heb een dure robotstofzuiger incl dweiler voor de helft van de prijs gekocht bij retourkoop. De recensies van de robot waren wat wisselend, maar na enige opstart problemen werkt de robot fantastisch en ben ik blij dat deze een 2e kans bij mij heeft gekregen en dat ik minder heb hoeven betalen. Iedereen zou eerst voor zijn aankoop even bij jullie moeten kijken of het product ook wordt verkocht. Zo hebben we minder afval en een duurzamere samenleving.

Doet niet onder aan Bol.com wat service betreft!

Ruim op tijd geleverd. De verpakking was nauwelijks beschadigd en de inhoud als nieuw! Kleinzoon was blij met zijn hockey schaatsen. De maat was perfect.

Klantenservice top!

Met Sinterklaas kwamen we erachter dat een onderdeel van het gekochte speelgoed kapot was en we daardoor het niet in elkaar konden zetten. Ondanks dat het al buiten het garantietermijn was, kwam de klantenservice direct met oplossing. Niet retour en toch geld terug. Bedankt voor de coulance en de snelle en nette afhandeling.

Kwam iets kater dan gewenst maar dat lag aan bezorgersienst. Verder prima en product voldoet.

Beschadigde verpakking

Ik ben niet tevreden met de doos, hij is erg oud en ziet er echt gebruikt uit. Het is veel beter als je je eigen dozen gebruikt als de originele doos te oud is. zelfs de prijs was niet veel lager dan die van een nieuw exemplaar.

Top, Klantenservice zeer vriendelijk. Dozen zouden beschadigd zijn, nauwelijks te zien. En € 25 goedkoper dan de originele prijs

Verkeerde derde remlicht

Verkeerd derde remlicht voor mijn dayhatsu, maar de afstand bleek bijna even lang te zijn dus hen nu geen inbouw, maar opbouw, nou ja hij werkt, en ik heb een aparte derde remlicht, dus voor een probleempje, is altijd wel een oplossing, fouten worden overal gemaakt, maar zal jukkie wel aanvevelen, zag er heel netjes uit

9 december

Ik heb op 9 december een bestelling geplaatst, maar ik heb deze nog steeds niet ontvangen.

Heel slecht

Het product kopen ging allemaal makkelijk en goed. Maar thuis toen ik het 2dehandse product ging gebruiken begon het na 5 min te stinken. Ik durf deze niet meer te gebruiken, ivm de kans op woningbrand. Dus voor mij is het weg gegooit geld. Op mijn melding heb ik geen reactie mogen ontvangen. Dus ik zal niet meer bij u bestellen en zeker niet aanraden.

Snel en goed geleverd

Bestellen ging makkelijk, duidelijke informatie en goede prijs kwaliteit verhouding. Hij hangt al aan de muur, erg blij mee!

Product doet het niet

Vaccumeer machine doet het niet maar ik moet zelf de retourkosten betalen. Ik raad af om hier te kopen.

Zeer snelke correcte levering

Goed ontvangen

Mooi product en goed aangekomen

Goede service precies wat ik nodig had

Superblij

Een meerijplankje voor onze kleinkinderen besteld. Omdat het een product is wat eerder retour is gezonden is het voor ons een stuk goedkoper. Heel blij mee.

Duidelijk

Niels Bohrweg 171

3542CA Utrecht

+31 6 53486121

Over retourkoop.nl

Retourkoop.nl geeft retour gestuurde artikelen een tweede kans. Tijdens het doorlopen van het retourkoop proces worden retourengoederen in zo'n goed mogelijke staat gebracht. Waarna ze als retour koop worden aangeboden. Dit doet retourkoop op zo'n duurzaam mogelijk manier met als doel om product verspilling tegen te gaan.