Fast delivery

Super snel geleverd

fijne ervaring

snelle verzending, fijne producten

Ik ben niet tevreden

Ik heb 2 potten sana base basics besteld en betaald en krijg er 1. Zonder dat 123vitamines er een schrijven erbij hebben gedaan waarom dit is. Inmiddels heb ik berichten gestuurd met de foto van de pakbon maar nog geen reactie. Dit vind ik heel vervelend. En wat ik ook vervelend vind dat je ze niet telefonisch kunt bereiken. Nergens is een telefoon nummer te vinden. Hopelijk wordt dit gauw opgelost. Dus voor nu kan ik helaas geen hogere score geven. En zal ik 123vitamines niet aanbevelen.

Goeie Goeie service en prijs.

Zie titel

Heb mijn bestelling nog steeds niet binnen !!!

Jammer, gemiste kans.

De bestelling snel ontvangen.

Na 1 dag de bestelling in huis.

Snel leverbaar

Prijs was interessant!

Handige website, goede prijs en snelle bezorging

Goed bedrijf!

Uitstekend!

Chi Tea tree balsem

Goed multifunctioneel product. Ontsmet en hydraterend.

Snelle service, perfect ingepakt, alles top!

Snelle service, perfect ingepakt, goeie follow up, alles top!

Uiteindelijk goed opgelost

Problemen met levering bestelling, na vele pogingen eindelijk contact. Bestelling is alsnog geleverd.

perfect

Kwalitatief product en snelle bezorging, netjes verpakt Waar voor de prijs

Doeltreffende vitaminen

De vitamines zijn goed voor huid haar en nagels. Ik heb ze al vaker genomen en het zijn voor mij tot nu toe de beste.

Snelle levering.

Primaa

Ik ben Zeer tevreden .

Vlotte service, duidelijke website!

Mijn gezondheid een boost geven!

Snelle correcte service

Ik was aangenaam verrast door de zeer snelle service vanuit Nederland naar Zuid-België. Normaal moet ik 3 à 7 dagen wachten ( vanuit Nederlandse leveranciers), maar bij 123 vitamines werd ik al bediend de dag nadien ! Verder was de inhoud en verpakking correct.

Helemaal Goed

Goede communicatie en verpakking. De Volgende dag bezorgd: Helemaal goed

super

goed snelle levering hoop alleen op meer korting

Supeeeeer snel hoor !!!

Ik heb het product heel snel ontvangen en meer moet dat niet + betrouwbare site heel belangrijk

Ben erg blij dat ik dit product weer gevonden hebt (legapas) met dank aan m'n zus.

Prima levering van product.

Dag na de bestelling is het pakketje netjes afgeleverd door PostNl. Ik ben tevreden.

Goed en snel geleverd

Snel geleverd. Goede prijskwaliteit.