besteld ander dag binnen
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 415 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,8
Review overzicht
De beoordelingen tonen een duidelijk patroon van snelle levering en scherpe prijzen. De productkwaliteit wordt consequent geprezen en de klantenservice is betrouwbaar. Een beperkt aantal orders roept vragen op over leveringsdetails of communicatie, maar de algehele ervaring blijft positief. Over het algemeen waarderen klanten snelheid, prijs en ondersteuning die betrouwbaar is.
besteld ander dag binnen
9 June 2025
krijn
HOOGVLIET ROTTERDAM
Duidelijke communicatie en snelle levering.
12 May 2025
Annet
Zoutelande
Heel snel en compleet en goed verpakt. Kon niet beter.
22 April 2025
Annelies
Soest
Snelle levering en altijd korting op mijn favoriete supplementen!
22 April 2025
Serap
Rotterdam
Perfekte en snelle levering
16 April 2025
Marietje
Haaksbergen
Mijn ervaring is simpel; ik was op zoek naar een nieuwe voorraad vitamines en mineralen. Ik kwam 123vitamines online tegen en het aanbod was zeer uitgebreid. Ik kon er precies vinden wat ik zocht en alles tegen een scherpere prijs dan ik eerst betaalde! Ook netjes geleverd en goed verpakt.
1 April 2025
Matthijs
Eindhoven
Jullie hebben het in voorraad en snel bezorgd. Dat is een voordeel.
23 March 2025
Sjaak
Purmerend
Artikel bestelde ik eerst elders, maar kwam erachter dat het bij 123 vitamines.nl toch voordeliger was.... En net als waar ik het eerst bestelde ook een héél snelle levering.
22 March 2025
M.E.
Den Haag
Makkelijk te bestellen vertrouwde winkel en snelle levering ; top !
22 March 2025
Nathalie
Amsterdam
De capsules zijn uitstekend! De beste in z'n soort. Werken prima voor de blaas. Kun je rustig elke dag slikken zonder bijwerkingen. Uitstekend middel.
16 March 2025
Suzanne
Dronten
Tevreden
11 March 2025
Tonia
MEERLE
Pakket ergens in Rotterdam afgeleverd terwijl ik in Soest woon. Hulde aan 123vitamines die het gevondenbheeft 3n opnieuw- kosteloos - verstuurd heeft!
11 March 2025
Annelies
Soest
Volgende dag bestelling al in huis super.... Alsook de korting die ze gaven 20% Door zulk service keer je terug....
8 March 2025
Bernard
Deinze
Eenvoudig te bestellen via website en snel geleverd. Heel tevreden !
26 February 2025
KRISTINE
Sint-Amands
Alles ging heel goed volgens bestelling
25 February 2025
Truus
Boxmeer
Ze zijn heel goed ik kan ze heel goed verdragen geen last mee. Ze zijn prima.
Hedwig
Wuustwezel (Gooreind)
website is prima op orde en de bestelling is makkelijk te maken. prijs en tijdige bestelling zijn uitstekend.
Ria
Driebergen-Rijsenburg
Snel en netjes bezorgd!
DP
Terneuzen
Geweldige verpakking, fijne afhandeling en snelle levering. Ik ben heel trots op je.
18 February 2025
N.v.t.
9 February 2025
Bertus
Drachten
Niacin kan opvliegers oftewel een rush geven bij vrouwen én mannen. Deze slow release helpen niet tegen een rush. Een rush is oncomfortabel maar gaat ook weer na een aantal minuten over.
Beveelt niet aan
8 February 2025
John
Den Haag
De promo was leuk meegenomen op moment van aankoop
4 February 2025
Anja
Hamme
Altijd correct en op tijd geleverd
25 January 2025
Linda
Zwijndrecht
Het te leveren produkt is zeer snel en onberispelijk geleverd,niet te verbeteren.
19 January 2025
Fredien