Snelle en eenvoudige levering
Goede prijs kwaliteitverhouding. Snelle service.
11 August 2025
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 60 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,9
Review overzicht
De beoordelingen benadrukken vooral snelle leveringen en goede kwaliteit van de producten. Klanten waarderen de duidelijke communicatie en de efficiënte service. Een paar berichten vermelden problemen zoals vertragingen of kwaliteitsverschillen, maar dit lijkt zeldzaam. Over het algemeen is de ervaring positief en de prijs-kwaliteitverhouding goed.
Goede prijs kwaliteitverhouding. Snelle service.
11 August 2025
Miranda Hendrikx
Sittard
Besteld, dag nadien geleverd. Mooie korting.
10 August 2025
Michael
Bergen op Zoom
Ik heb de spullen gauw gekregen. Vond echter de kleuren op de website mooier dan in het echt
28 July 2025
R
Hengelo
Wat een prachtige keukendoeken! Mooi materiaal en een lust voor de ogen.
24 July 2025
Rachel
Haarlem
Pas dit product gekocht :Keukendoek Clean & Fresh Zwart 6x 50x50 Maar na eerste keer wassen al een paar handdoeken waarbij de randen gingen rafelen en los komen. Ben normaal betere kwaliteit gewend van dit merk. Dus slechte kwaliteit nu .
19 July 2025
J
Moerdijk
Dag Jacco. Dis is zeker niet de bedoeling, excuus hiervoor. Je mag me een berichtje sturen met enkele foto's dan kunnen we samen naar een passende oplossing zoeken. Graag je bericht aan [email protected]
Fijne handdoeken en theedoeken.
13 July 2025
Joke
Oisterwijk
In de avond besteld, volgende dag in huis. Product voldoet aan de verwachtingen.
4 July 2025
Angela
Veenendaal
Snelle levering 2 handdoekjes na 1 keer wassen al kapot. Te dicht op de naad gestikt / rafels. Handoekjes en theedoeken goedkope kwaliteit. Ik heb ze gehouden omdat de kleur en print precies passen in mijn keuken ik hoop dat de rest na vaker wassen goed blijft.
3 July 2025
MW
Purmerend
Alleen vind ik de maten niet goed Had opgegeven 200x220 cm Maar de maat was korter 220 was goed maar de breedte was 184 cm De tweede die ik kreeg was 6cm tekort Maar heb hem gehouden Dit gaat net
22 June 2025
Gertie
Steyl
Vaatdoekjes besteld. Fijne dikke doeken, erg blij mee doen wat ze moeten doen.
17 June 2025
Mirjam
Wierden
Prachtig textiel gekocht voor mijn keuken Zeer goede kwaliteit, kleurvast en fijn om te hebben.
6 May 2025
Hillary van der Poel-Deul
Voorhout
Goede prijs-/kwaliteitverhouding
12 April 2025
Hans
Eindhoven
Paar jaar geleden gingen we zegeltjes sparen voor byrklund doeken. Sindsdien willen we geen andere meer. Het is gewoon een goed merk. En de prijs is nog beter. Dus nu bestellen we iedere keer gewoon bij byrklund zelf.
30 March 2025
Geessiena
Harkstede
Mooie producten! Snelle levering.
24 March 2025
B.
Boskoop
Super betrouwbaar, hoge kwaliteit voor een eerlijke prijs
21 March 2025
M.
Ulvenhout
Fantastische theedoeken en keukendoeken!!!!
10 March 2025
Eveline
Bleiswijk
Ik heb een dekbedovertrek besteld. Ik wilde iets anders dan een bloem- of geometrisch design (thuis genoeg) en vind die 'go wild' (chita/ leopard) echt cool, met name de kleine kant/chita. De bestelling is goed verpakt en op tijd bezorgd. Over de duurzaamheid kan ik nu weinig zeggen, maar ik hoop hiervan lang te genieten.
28 January 2025
Ahmet
Amsterdam
Zeer snelle levering van mooie, luxe, zachte kwaliteit badlakens (70x140) Hangen nu strak opgevouwen en geborduurd met naam op mijn verwarmingselement in de badkamer... Heel erg blij mee! Verhouding kwaliteit/ prijs uitstekend.
23 January 2025
Femmy
Hattemerbroek
Al jaren gebruik ik de doekjes van Byrklund en dat tot volle tevredenheid. Dus bestel ik gewoon weer.
15 December 2024
T
Scheemda
Prima kwaliteit product voor een eerlijke prijs. De service van Byrklund is geweldig. De telefonist onwijs aardig.
23 November 2024
Yolanda
Heesch
Alles keurig geleverd.
10 November 2024
Engel
IJmuiden
Duurde een aantal dagen voor ik de melding dat er geleverd ging worden. Op de leveringsdatum e mail met het tijdsblok, tussen 18.15 en 22.30 uur Krijg vervolgens om ca. 20.30 uur een mail dat het pakket niet werd afgeleverd omdat wij elkaar niet troffen. ONZIN ik was thuis en bel deed het Maw ik werd in de maling genomen en kon het pakket gaan halen bij een afhaalpunt. Daar werd ik niet blij van. Slecht geregeld of een luie koerier?
15 October 2024
Rien
Joure
Hallo Rien, bedankt voor je bericht. Wat vervelend dat het pakket niet op tijd is geleverd. Excuus hiervoor.
Voor de levering zijn we onder andere afhankelijk van onze fulfilment partner. Incidenteel kan het gebeuren dat de levering onverwacht toch net iets langer duurt dan we zouden willen, maar in 95% van de gevallen gaat dit gewoon goed.
We werken hard aan een dynamische oplossing om ook bij uitzonderingen vooraf toch altijd de juiste levertijd af te geven.
Ik zal dan ook een klacht indienen bij DHL, om herhaling te voorkomen. Zou je mij voor de volledigheid je adresgegevens nogmaals kunnen mailen aan: [email protected]?
Nogmaals excuses voor het eventuele ongemak.
Fijne vaatdoeken besteld, lekker dik neemt goed vocht op. Snelle levering. Erg blij mee.
29 September 2024
Jolanda
Raalte
Vorige pakket is ergens bij PostNL gestrand. Toen ik contact opnam, zijn direct nieuwe exemplaren verstuurd en geleverd. Erg blij met de oplossing.
24 September 2024
Toine
Utrecht
Vaatdoekjes besteld. (In de kleur die mijn vrouw vereiste) Snel en correct bezorgd.
2 September 2024
Piet