Goed systeem en geen toeters en bellen dat is fijn.

Voor mijn moeder en veilig gevoel nu ze alleen woont en fijn dat wij rechtstreeks gebeld kunnen worden via de horloge.

Moeilijk voor oudere dame

Voor een niet technische oude dame van 91 jaar met ernstige gehoorproblemen is het apparaat best moeilijk. Het duurde dan ook enkele weken voordat er voldoende vertrouwen was.

doet wat het moet doen

het ding is 2 x afgegaan wat de bedoeling niet was. 1e keer zat ik erop en de tweede keer zat ie knel en ging dus ook af.

ik voel me onzeker over het goede effect van de wuzzi

tijdens jullie update functioneerde de wuzzi niet goed. gaf steeds verschillende locaties aan tijdens het testen. dat heeft een hele dag geduurd, wat als er echt iets aan de hand was geweest ?

niet betrouwbaar

Wij hebben al een paar jaar een Wuzzi voor m'n moeder. Eerst was ik overtuigd van het system maar we hebben het eigenlijk ook nooit echt nodig gehad: alles ging altijd goed met Ma. Laatst heeft m'n moeder 2x het alarm moeten drukken omdat ze gevallen was: geen reaktie, Alarm komt geweoon niet aan. Ik heb dit gemeld, Wuzzi zegt dat het een storing was en snel opgelost wordt. De volgende dag werkte een proefalarm na ongeveer 20 minuten pas!. De dag erop helaas weer een echt alarm nodig maar de Wuzzi werkte weer niet: zelfde smoes van de klantenservice. Daarop heb ik de beoordelingen op Internet nagekeken: het lijkt erop, dat Wuzzialert sinds een jaar grote problemen bij de alarmering heeft: er zijn heel veel dezelfde klachten op alarmeringsgebiet: het system werkt niet goed (meer...) Het ergste is, dat bij een storing niemand gewaarschuwd wordt. Je denkt dat je moeder de SOS knop kan drukken maar als er echt wat aan de hand is komt het alarm helemaal niet aan! Heel kwalijk! ik heb direktie persoonlijk aansprakelijk gesteld voor eventuele gevolgen maar nog niets vernomen.

Werkt prima

Vaak opladen. Erg groot horloge. Wil toch gaan kijken voor een kleinere, plattere uitvoering.

lijkt prima

Hebben nog niet echt nodig gehad, gelukkig. Installatie is eenvoudig. Goede aanvulling voor de oudere mensen.

Werkt goed

Groot lomp horloge - (nog) geen retour geld ontvangen

Het horloge is veel te groot voor een comfortabel gebruik. Na opening helaas direct terug moeten sturen. De belofte het geld teruggestort te krijgen vooralsnog niet nagekomen! Slechte service en geen aanrader helaas. We hoopten een veilig gevoel te kunnen krijgen maar nu eigenlijk alleen maar energie in moeten steken om het horloge terug te sturen en geld terug te krijgen.

Het horloge zorgt voor een veilig gevoel.

Mijn moeder draagt het Indi II horloge. Het is een vrij fors horloge maar het lijkt haar niet te hinderen in de dagelijkse routine. Het opladen gebeurt ook routinematig en gaat goed. Ze geeft aan dat het jammer is dat het display niet continu de tijd kan weergeven. Ook vreemd dat er willekeurig een digitale of analoge tijdsweergave verschijnt. Dit is niet in te stellen. Tijdens het douchen gaat de horloge af maar blijft binnen handbereik! Kortom, het horloge geeft de familie een veilig gevoel.

Fijn gevoel van veiligheid

De alarmknop is makkelijk in gebruik, deze kun je ook eerst in de nacht gebruiken (mee naar boven nemen) en dan langzaam opbouwen naar dagelijks gebruik. Dan kan de gebruiker zelf er ook aan wennen. Het geluid is ook erg goed, er is duidelijk overleg mogelijk tussen de gebruiker en degene die de melding krijgt. Eeln als er iets is wordt je ook snel geholpen door het Wuzzi-alert team.

Mis een horloge

Had een horloge aangevraagd, maar het was veel te groot voor mijn pols. Omruilen ging vlekkeloos, alleen dit apparaatje is vrij zwaar om het om mijn nek te dragen, Bij het googelen zag ik een senioren horloge, Is het mogelijk dat u dat ook in de assortiment krijgt. Een horloge heb je, in geval van nood, direct bij de hand.

Zeer slecht

Gelijk weer opgezegd. Locatie klopt totaal niet, 3 straten verderop. 3e persoon kan niet opnemen. Geeft totaal geen vertrouwen!

Doet wat hij moet doen, maar duurt wel lang. En voor de gebruiker niet echt duidelijk dat hij werkt.

Mijn vader zei, als er echt wat aan de hand is de cake al op voor je er bent

Goede ervaring

Fijne ervaring met Wuzzy, veel van onze cliënten gebruiken het en kiezen voor de Wuzzy. Bandjes gaan wel een stuk, dat is een kleine nadeel.

Direct contact

Heb nog maar één ervaring gehad. Ging goed.

Niet leverbaar

Ik heb via de website een (Huur) tracker besteld, aangezien dit mogelijk is op de website! 2 dagen laten kreeg ik een belletje dat ze geen trackers meer verhuren en of ik er 1 wilde kopen? Dis is regelrechte misleiding en hier ben ik totaal niet van gediend, heb ik direct aangegeven......

Het geeft een veiliger gevoel

Ik ben er wel blij mee nu... Eerst wilde ik er niet aan maar het geeft mij en vooral mijn familie een veiliger gevoel dat ik altijd door dit allarm iemand kan bereiken als er iets gebeurt

Heel gerust gevoel

Heel gerust gevoel

Geeft veilig gevoel

Dankzij wuzzialert ben ik altijd bereikbaar en geeft mij een veilig gevoel.

Gelukkig nog geen ervaring..

Heel goed!

Een hele geruststelling!

Voel me er heel veilig mee

Heb hem gelukkig nog niet hoeven te gebruiken maar heb er een gerust gevoel mee

Tiental keren gebeld en nog geen ontvangst in buitenland

Arrogante houding van ene Marcel, geeft verkeerde informatie en is geïrriteerd aan de telefoon. Navi doet het nog steeds niet

Veilig gevoel

Geeft mij een veilig gevoel. Had ik eerder moeten doen.

Korte Huifakkerstraat 6

4815PS Breda

Over wuzzialert

Dankjewel dat je hebt gekozen voor een Wuzzi Alert persoonsalarm, daarmee heb je gekozen voor: V Eenvoud & gemak V Het sterkste mobiele netwerk V De beste service en ondersteuning Dankzij je nieuwe persoonsalarm is de hulp voortaan met één enkele druk op de alarmknop, ‘Altijd bij je’. Het enige waar jij nu nog aan hoeft te denken is aan het regelmatig opladen van je alarmapparaatje! Wist je ook al dat je via (onze App) Mijn Wuzzi kunt zien hoe vol je batterij nog is? Of dat je notificatie kunt instellen als je batterij moet opladen. Handig toch! Heb je nog vragen over je persoonsalarm of onze dienstverlening? Bel ons dan op +31 88 – 800 77 88 of stuur een e-mail naar [email protected]. We zijn er graag voor je! Hartelijke groet, Wuzzi Alert Klantenservice