Binnen 24 uur werkend in huis en eenvoudig in gebruik

Dit persoonsalarm hadden we al veel eerder willen hebben. We wisten niet dat zoiets is bestond en dan ook nog zo betaalbaar

Ik ga inderdaad met een gerust gevoel de deur uit.

Blijf ook thuis achter met een gerust gevoel. Blij met de Wuzzie.

Vraag: stel, ik val en ben buiten westen, hoe dan? Zo hebben ze mij de vorige keer gevonden. Heeft u daar een antwoord op? Graag hoor ik dat van u.

Na wat opstart probleempjes (onjuiste status weergave in de App) werkt het apparaatje nu prima.

Apparaatje lijkt prima te werken, maar het blijkt toch lastiger dan gedacht om de routine van mijn ouders zo danig aan te passen dat ze Wuzzie ook echt meenemen als ze de deur uit gaan.

Voel me er veilig bij

Sinds ik de wuzzi alert heb ga ik met een gerust gevoel weg en voelt het voor mij thuis ook goed. Ik weet dat als er iets is,ik dan hulp krijg. Nog niet nodig geweest,maar geeft me wel een veilig gevoel.

Voelt goed om bij te hebben

Ik heb de Wuzzie gelukkig nog niet nodig gehad maar het geeft een goed gevoel dat ik hem bij heb als ik onderweg ben. En thuis ligt hij in hand bereik

Werkt prima

Effe nodig gehad om moeder uit te leggen ( 85 jaar) hoe ze het moest gebruiken maar uiteindelijk was het te doen voor haar.

Het is een geweldige ondersteuning bij

Het werkt geweldig

Nog geen ervaringen mee.

Sinds kort deelnemer in alert groep , enkel nog geen ervaringen mee. Kan dan ook hier oordeel over geven.

Perfect alarm met GPS tracking . Enkel wij hebben een Wuzzi van 1,5 jaar oud en de batterij moet iedere dag opgeladen worden. Voor mijn Moeder dus de uitdaging om geen avond over te slaan .

We zijn blij met de snelle service. De batterij moet echter wel eerder opgeladen dan de verwachte 2 a 3 dagen. Iedere dag moet deze op de lading.

Veilig gevoel

Na een aantal keren gevallen te zijn, besloten alarm te kopen. Voel veilig en geeft direct contact als het nodig is.

Geeft rust

Geeft vertrouwen bij degene die de armband draagt en geeft rust bij de naasten

Erg blij mee

Nog niet echt gebruikt maar geeft veel vertrouwen.

goed hulp

heel goed gegaan gelijk artsen aanwezig top team

Te snel leeg, om de pols te grof voor een vrouw.

Te grof voor vrouw(horloge model) Accu werkt geen 1/2 dagen, maar slechts 15 uur.

Voel me veilig

Ik heb hem echt uit voorzorg, nood em voel mij veiliger erdoor. Batterij loopt wel snel leeg tenminste ik had verwacht dat je 1x per week moest opladen maar 2x per week moet zeker. Dagelijks in oplader zetten vind ik teveel.

krijg geen klok op het beeldscherm.

ik wil ook SMS krijgen over de stand van batterijen

Top product

Werkt prima

gevoel.glas heeft al veel krassen

Ben er best zuinig op.

Verschrikkelijk product

Het instellen ging niet vanzelf. Na 10 dagen deed de horloge het niet meer, pietpte, maar geen beeld. Het opzeggen is goed gegaan. Maar dat we dit mailtje dan krijgen, vind ik dan weer jammer. Aangezien mijn moeder dit in augustus al heeft opgezegd.

Geeft een veilig gevoel.

Gelukkig nog niet hoeven te gebruiken. Ik heb hem altijd om. Is vrij snel weer opgeladen. Zou dit apparaatje niet graag meer willen missen.

ik heb het nog niet zo lang in gebruik. dus moet ook nog wennen aan het gebruik. het was helemaal l33g 3n ik kreeg het niet meer aan de gang, gebe3ld en ik ben prima geholpen.

geeft meer rust als ik alleen ben

gemakkelijk eenvoudig te bedienen en geeft meer zekerheid

Krijg voor mijzelf meer rust en zeker

Krijg voor mijzelf meer rust en zekerheid

Korte Huifakkerstraat 6

4815PS Breda

Over wuzzialert

Dankjewel dat je hebt gekozen voor een Wuzzi Alert persoonsalarm, daarmee heb je gekozen voor: V Eenvoud & gemak V Het sterkste mobiele netwerk V De beste service en ondersteuning Dankzij je nieuwe persoonsalarm is de hulp voortaan met één enkele druk op de alarmknop, ‘Altijd bij je’. Het enige waar jij nu nog aan hoeft te denken is aan het regelmatig opladen van je alarmapparaatje! Wist je ook al dat je via (onze App) Mijn Wuzzi kunt zien hoe vol je batterij nog is? Of dat je notificatie kunt instellen als je batterij moet opladen. Handig toch! Heb je nog vragen over je persoonsalarm of onze dienstverlening? Bel ons dan op +31 88 – 800 77 88 of stuur een e-mail naar [email protected]. We zijn er graag voor je! Hartelijke groet, Wuzzi Alert Klantenservice