ik heb nog geen ervaring

Ik heb hem nog maar kort, en er is niets gebeurd tijdens mijn grote wandelingen.

Een zeer rustig gevoel

Een veilig gevoel voor de thuisblijver

hij werkt!!

een paar opmerkingen; - De knop zit erg ver naar buiten, als hij knel zit maakt hij al alarm - Als er alarm is geven jullie niet de locatie, locatie onbekend wordt gezegd, als ik inlog kan ik het wel zien?? - Als ik locatie of batterij wil zien moet ik altijd helemaal inloggen, kan dit niet anders? - weet niet of ik hem zal aanbevelen

Gelukkig nog nooit hoeven gebruiken!!

Gemakkelijk te bedienen

Het apparaat stelt mij gerust dat ik altijd kan melden wanneer ik mij in problemen zou bevinden.

Geeft veilig gevoel

Nog niet de noodknop nodig gehad. Jammer dat locatiebepaling via app niet klopt, gaf even onrust. Na telefoontje met klantenservice begrepen dat deze alleen werkt via de website! Jammer dat je dan telkens opnieuw moet inloggen!

Geeft rustig gevoel

Sinds een maand heb ik de wuzzialert, gelukkig heb ik het nog niet nodig gehad. Wel een keer per ongeluk op de knop gedrukt, maar niets daarvan gemerkt. Er is wel een groot probleem voor mij: omdat ik doof ben hoor ik niet of en wat er gezegd wordt. Temeer ook omdat ik de pebble onder mijn kleding draag. Maar het geeft me wel een rustig gevoel dat ik hulp kan krijgen bij een noodgeval Mooie vormgeving ook!

Groot apparaat maar bevalt goed

Nog niet nodig gehad gelukkig

Gelukkig nog geen alert nodig gehad

Ik stop de “pebble” in mijn zak en heb hem altijd bij me Bij het opladen goed opletten of je de stem hoort: batterij wordt opgeladen”

als ik gebeld wordt versta ik niks van de computerstem

Van de week werd ik gebeld na een alarmmelding, maar de computerstem die zou moeten vertellen wat er aan de hand is, is niet te verstaan. Waarschijnlijk is het een engelstalige bot die Nederlandse namen niet kan uitspreken. Niks van te snappen dus. Waardeloos

Zeer goede begeleiding. Geeft gevoel van veiligheid

Apparaat geeft een gevoel van veiligheid , voel me zeker zolang ik het draag

Niet tevreden. Slecht bereikbaar

Werkt totaal niet goed. Als oma deze knop indrukt wordt ze niet doorverbonden. En als het wél lukt. Dan duurt het een eeuwigheid voor ze dan iemand kan horen van haar contacten. Al paar keer contact proberen op te nemen. Maar krijgen dan ook niemand te pakken van de klantenservice. Daarna heeft de wuzzi zonder dat oma dat deed 3 x achter elkaar gebeld naar 1 vd contact personen. Die dus in paniek naar oma is gegaan. Maar was fals alarm. Voor dit geld is het echt een slecht product. Ook lag deze wuzzi een keer al een paar uur op tafel. Begon ineens dat apparaat te praten dat het opgeladen is. Erg bijzonder allemaal. Ik vind het zeker geen aanrader.

voldoet niet

Mijn moeder heeft de Wuzzi alert persoonsalarm nu 6 weken. maar de werking is gewoon slecht. De wuzzi is nu ongeveer 12 keer spontaan begonnen alarm te geven waarvan hij 10 keer gewoon op tafel lag. ook de locatie word niet of erg laat doorgegeven. de stem zegt telkens locatie onbekend. Ik heb verschillende keren contact gehad met Wuzzi. Over het spontaan activeren van het alarm heb ik geen duidelijk antwoord gekregen. er is wel iets met de software gedaan. De juiste locatie doorgeven op de plattegrond is erg traag, dit komt volgens Wuzzi omdat google iets heeft veranderd waardoor de app niet goed werkt. Er komt een nieuwe app aan maar dat kan nog wel 6 maanden duren. Het advies was om de locatie via de website te volgen, maar ook dat duurt regelmatig soms wel 45 minuten, terwijl het elke 10 minuten hoort te zijn. En ook als ik links onder op het huisje druk gebeurt er niets. En dat voor €10 per maand Dit is zeker niet de kwaliteit die wuzzi belooft.

Positief: het is een gebruiksvriendelijk product

Naast de positieve hoofdzaak enkele zaken die wellicht beter kunnen: -het product moet betrekkelijk snel opnieuw worden opgeladen -het duurt best lang voordat het eerste contact na een noodoproep tot stand komt -een van ons is bijzonder allergisch voor het bandje. Latexhoudend? Het zou mooi zijn als er alternatieven zijn.

valt erg tegen

1 maand heeft mijn moeder de Wuzzi alert persoonsalarm. maar de werking is gewoon slecht. het alarm is nu ongeveer 12 keer spontaan begonnen alarm te geven. ook de locatie word niet of erg laat doorgegeven. Ik heb verschillende keren contact gehad met Wuzzi. Over het spontaan activeren van het alarm heb ik geen duidelijk antwoord gekregen. er is wel iets met de software gedaan. De juiste locatie doorgeven is erg traag dit komt volgens Wuzzi omdat google iets heeft veranderd waardoor de app niet goed werkt. Er komt een nieuwe app aan maar dat kan nog wel 6 maanden duren. Het advies was om de locatie via de website te volgen, maar ook dat duurt regelmatig soms wel 45 minuten, terwijl het elke 10 minuten hoort te zijn.

Redelijk

Vind het contact redelijk goed met jullie maar helaas niet-relevante top. We betalen nu al lange tijd voor twee abonnementen terwijl de locatie voorziening het nog steeds niet doet. Jullie zoudenhierover terugbellen maar helaas nog steeds niets gehoord.

Prima apparaat!

Goede investering

Meteen persoonlijk contact dmv spraak bij alarmering

Fijn om te horen waarom er is gealarmeerd dmv direct contact met de client.

Waardeloos

Na 4 oproepen geen antwoord en batterij na 6 uur leeg en opladen gaat zeer moeizaam

Nog geen noodzakelijk moment nodig gehad, maar voelt veilih

Door ervaring van iemand anders en de testen die ik heb uitgevoerd voelt het veilig voor mij en mijn naasten

Alarmknop werkt, maar kan beter.

Het instellen van de alarmknop heeft enige tijd gekost. Het alarm werkt naar behoren. Maar de eerste die gebeld wordt, mijn zoon, vindt dat de gesproken oproep zeer slecht te horen is. En dat het lang duurt voordat hij contact met ons heeft.

Waardeloos

Heb op 11 -12-24 een Pebbles persoonsalarm + professioneel abonnnement (14,95 per mnd) gekocht bij Vegro. Volgens Vegro en de handleiding moet ik eerst een testalarm uitvoeren.Dat meteen gedaan bij thuiskomst. Kreeg ik een centralist aan de lijn waartegen ik zei dat ik een alarmtest moest uitvoeren. Toen zei hij ‘dan verbreek ik de verbinding’. Verbinding dus verbroken. Mijn 1e contactpersoon gebeld of ze een bericht ontvangen had van die test. Helemaal niks. Weer opnieuw geprobeerd, kreeg weer die centralist en ik vroeg hem hoe dat nu zat en dat het om een alarmtest ging. Hij zei kortaf dat ze daar niets mee hadden en dat hij de verbinding wederom zou verbreken. Toen Wuzzi zelf gebeld en de mevrouw die aannam zei kortaf dat ik en mijn contactpersonen niets zouden horen van zo’n alarm (nb op blz 12 van hun handleiding staat dat je contactpersoon je alarmoproep binnenkrijgt op zijn of haar telefoon, etc.). Of die handleiding klopt niet of ze weten zelf niet hoe het werkt. Inmiddels al drie berichten verstuurd om hulp ermee, waarop tot op heden geen antwoord, terwijl ik een melding krijg dat ze gelezen zijn!! Kreeg 1x een bericht van ze dat ze op mijn verzoek?? mijn soc, abonnement hebben gewijzigd in een professioneel abonnement?? Ik heb helemaal geen verzoek ingediend daarover! Heb bij Vegro meteen bij aankoop een professioneel abonnement afgesloten, dus hoe zo wijziging in een professioneel abonnement? Of dat persoonsalarm nu werkt of niet, ik mag het raden. Ik ben er inmiddels helemaal van aan de stress, want gisteren een hele middag met die onzin bezig geweest. Ik ben 73 jaar, zit aan de zuurstof en nu moet ik me bezighouden met dat ingewikkelde gedoe van zo’n persoonsalarm van Wuzzie??! Wilde een alarm hebben omdat al mijn dierbaren helaas al overleden zijn en nu heb ik helemaal niks aan zo’n apparaat. Ik ben er helemaal klaar mee en heb dat hele gedoe in een hoek gesmeten. Een hoop geld voor niets uitgegeven!

Prima beschrijving en simpel apparaat

Spreekt voor zich

Nog niet nodig gehad.

Ik kan er nog niet veel over zeggen.

voldoet aan verwachtiging

hij voldoet aan mijn verwachtiging, is wel vrij groot maar zal wel zijn om de leesbaarheid te garanderen en moet vrij veel worden opgeladen, batterij snel leeg

Korte Huifakkerstraat 6

4815PS Breda

Over wuzzialert

Dankjewel dat je hebt gekozen voor een Wuzzi Alert persoonsalarm, daarmee heb je gekozen voor: V Eenvoud & gemak V Het sterkste mobiele netwerk V De beste service en ondersteuning Dankzij je nieuwe persoonsalarm is de hulp voortaan met één enkele druk op de alarmknop, ‘Altijd bij je’. Het enige waar jij nu nog aan hoeft te denken is aan het regelmatig opladen van je alarmapparaatje! Wist je ook al dat je via (onze App) Mijn Wuzzi kunt zien hoe vol je batterij nog is? Of dat je notificatie kunt instellen als je batterij moet opladen. Handig toch! Heb je nog vragen over je persoonsalarm of onze dienstverlening? Bel ons dan op +31 88 – 800 77 88 of stuur een e-mail naar [email protected]. We zijn er graag voor je! Hartelijke groet, Wuzzi Alert Klantenservice