Mijn 98-jarige tante, die nog zelf auto rijdt, heeft een thuisalarmering aangeschaft maar kan dit buitenshuis niet gebruiken. Met de Wuzzi-Allert is zij in de hele wereld te traceren voor slechts €10/mnd.
Aan geschaft door de zorg consulent. gemakkelijk te installeren en werkt perfect. Ook het telefonisch contact loopt prima
Hoi Paula, dank voor je beoordeling, Met vriendelijke groet, Het Wuzzi Alert Team
Ik heb hem aan mijn bh vastgemaakt, want dat geslinger hoef ik niet en zo gaat het prima
Het is een prima klokje. Alleen wel jammer dat het niet de zomertijd aangeeft. Ik moet er steeds een uur bijtellen.
Beste Henk, dank voor je beoordeling, Als de zomertijd niet automatisch is overgenomen door het mobiele telefoonnetwerk kunnen we op afstand een commando sturen om deze tijd op afstand aan te passen. Hiervoor kan contact opgenomen worden met onze klantenservice 088-800 7788 of [email protected] Met vriendelijke groet, Het Wuzzi Alert Team
Ondanks wat gedoe in het begin met het activeren en het opladen, werkt het nu naar alle tevredenheid.
Het duurt te lang, voordat je degene die erop drukt, kunt spreken. Verder prima
Beste Angèle, dank voor je beoordeling, Bij het snel opnemen van de alarmoproep door de contactpersoon kan er direct met de gebruiker/drager gesproken worden. Ook kan de herhaalboodschap (wie er heeft gealarmeerd en waar hij/zij op dat moment is) overruled worden door een tweede '1'. Dan kan er ook direct met elkaar gesproken worden. Met vriendelijk groet, Het Wuzzi Alert Team
Nadat wij het apparaatje hadden ontvangen, meldde ik mij telefonisch bij de klantenservice van WuzziAlert om de alarmknop in werking te laten zetten. In de daarop volgende telefonische en ook schriftelijke contacten kreeg ik tegengestelde informatie, was telefonisch medewerker M de meest onvriendelijke persoon van een klantenservice die ik ooit heb meegemaakt en bij schriftelijk verzoek om duidelijkheid en klacht over M, schreef medewerker T ( zijn naam is Nederlands dus een autochtone NL-er)mij in onnavolgbaar NL en weigerde mijn klacht door te geven aan het hogere management. Daarop besloten de alarmapparatuur terug te sturen en niet verder te gaan met Wuzzi Alert. PostNL moest expliciet navraag doen over het pakketje dat terugbezorgd was. Toen pas bleek dat “mijn alarmknop” doorgeleverd was aan een volgende klant zonder dat ik mijn creditfactuur eerst had ontvangen. Dit noemde de klantenservice medewerker een “ helaas-situatie” maar geen enkele keer excuses voor de gang van zaken naar mij als klant…kortom, de Wuzzi Alert geeft m.i. een schijnzekerheid als het niveau van de alarmdienst net zo waardeloos is als de klantenservice.
Beste Ank, dank voor je beoordeling, Na ontvangst en opladen van het persoonsalarm werkt onze dienstverlening. Er hoeft eigenlijk niet geïnstalleerd worden. Wel vervelend van uw ervaring(en) met onze klantenservice. Hiervoor willen we onze oprechte excuses voor aanbieden. Ook zullen we dit voorbeeld meenemen om van te leren. Met vriendelijke groet, Het Wuzzi Alert Team
Helaas kon mijn moeder, maar ook wij het horloge ( orion 111) niet naar tevredenheid gebruiken. Het horloge ging vaak op loos alarm. En op een gegeven moment lag hij op tafel en ging het horloge telkens zelf een sos alarm versturen. Toen ik de klantenservice belde om het horloge stop te zetten vertelde ze dat het horloge in een half uur tijd 180 keer alarm had geslagen. We hebben toen het abonnement opgezegd. Daar hebben we verder geen bevestiging oid van ontvangen. Dus geen idee hoe het nu verder gaat. Helaas voor ons resulteert dit alarm horloge dus in een slechte beoordeling. Intussen zit mijn moeder zonder alarm …..we hadden het liever anders gezien. De klantenservice kon helaas niet aan een oplossing bijdragen.
Beste Jacob, dankjewel voor je beoordeling, Het gekozen alarmhorloge alarmeert zowel via de fysieke alarmknop als via het display. Via het display is het ook uit te zetten. Het komt weleens voor als het alarmhorloge knel komt te zetten tussen bijvoorbeeld het lichaam een stoel of tafel. Wel vreemd dat een medewerker van onze klantenservice zegt dat er 180 keer alarm is geslagen. We gaan hier wel een onderzoekje naar doen. Dit is namelijk niet van toepassing. Daarom heb je hier ook geen bevestiging van gehad. Wil je contact met onze klantenservice opnemen? Dan kijken we op afstand even mee. Bij minder vertrouwen mag het alarmhorloge ook kosteloos omgeruild worden voor een alternatief. Zie hiervoor ook onze website 088-800 7788. Met vriendelijke groet, Het Wuzzi Alert Team
Na aanschaf van de Wuzzi is er herhaaldelijk contact geweest met het call centrum. Daar werden we bijzonder slecht te woord gestaan en ze schreven niets op zodat de volgende die we aan de telefoon kregen van niets wist. Wij hebben het horloge dus terug gestuurd en zijn nu met een ander bedrijf in zee gegaan die aan de telefoon normaal doen.
Beste Bert, dank voor de beoordeling, Wat vervelend dat je slecht te woord bent gestaan. Elk telefoongesprek en emailbericht wordt gelogd/ bijgehouden en is daarmee zichtbaar voor elke medewerker van onze klantenservice. Na ontvangst van het alarmhorloge zullen we deze crediteren bij het ons bekende rekeningnummer. We zullen jouw beoordeling meenemen als voorbeeld in het volgende overleg. Mochten we je in de toekomst van dienst kunnen zijn, dan vernemen we dit graag. Met vriendelijke groet, Het Wuzzi Alert Team
Het horloge moest een paar keer per dag op de lader gezet worden. Kontakt met de klantenservice was niet altijd prettig. De retourzending van het horloge liep niet soepel. De laatste 2 personen van de vestiging in Breda hebben heel netjes en correct gehandeld.
Beste Hilda, dank voor je beoordeling, Stel dat het alarmhorloge vaker per dag opgeladen dient te worden, dan is dit uiteraard een reden om deze onder garantie om te ruilen of eventueel om te ruilen voor een andere. Voor het retour zenden zijn we wel afhankelijk van de (pakket)vervoerder. Onze ervaring met de meeste pakket vervoerders is wel goed. Fijn dat de collega's in Breda je netjes en correct behandeld hebben. Met vriendelijke groet, Het Wuzzi Alert Team
Alarmering werkt wel . Spijt dat ik geen duurde heb gekocht .zoals met een stappenteller bv . Bandje niet mooi en gaat moeilijk aan .moet snel worden opgeladen . Ben altijd zuinig op mijn spullen. Wel krassen op het glas . Kinderen krijgen de klok geen uur vooruit. Misschien in de toekomst een anderen kopen . Waar ik meer mee kan . Vr groeten . C Lems
Beste Corry, dank voor je beoordeling, We hebben verschillende bandjes voor de alarmhorloges. Wat jammer dat er krasjes (gebruikssporen) op het glas zetten, anders hadden we deze mogelijk nog kunnen omruilen voor een ander exemplaar. Mocht je een ander exemplaar wensen, neem dan contact op met onze klantenservice. Dan bekijken we de mogelijkheden. Vanuit onze klantenservice kunnen we altijd een commando sturen om de tijd op afstand aan te passen. Doorgaans wordt deze overgenomen vanuit het mobiele netwerk. Met vriendelijke groet, Het Wuzzi Alert Team
Heb de NAVI versie + de oplossing met controle kamer contact. Dit gekozen zodat bij calamiteit er altijd geholpen kan worden. Product is eenvoudig te bedienen en ook de programma mogelijkheden zijn praktisch. Zeer goed is dat je kunt zien dat het product werkt (heb hiervoor een product gebruikt dat, naar achteraf bleek, al lang niet meer functioneerde zonder dat ik dat kon merken). Handig is ook dat je de contactpersonenlijst zelf en steeds weer aan kunt passen. En contactpersonen tijdelijk bijv. hun vakantietijden kunt aangeven. Ook de app geeft mooi aan waar je bent en is zeker bij het doorklikken naar Google zeer nauwkeurig. Ook een plezierig bedrijf. Heb je een vraag dan staat men je vriendelijk te woord en is men zeer oplossingsgericht.
Beste Ton, dank voor je beoordeling, We stellen deze zeer op prijs. Met vriendelijke groet, Het Wuzzi Alert Team
Helaas hebben we vooral ons geld weggegooid, de locatie update zo langzaam dat mijn moeder allang niet meer op de aangegeven plek was. Nog meer onrust in een situatie die al vervelend genoeg is
Beste Laura, dank voor je beoordeling, Bij actief gebruik/ bewegen wordt er in een interval een nieuwe positiebepaling gedaan. Deze is dan zichtbaar/ terug te kijken in het klantenportaal/ app Mijn Wuzzi. Het komt weleens voor dat er een instelling op de mobiele telefoon voor zorgt dat niet automatisch de laatste informatie wordt getoond. Door op de homepagina (huisje) te drukken wordt alsnog de informatie opgehaald. Heb je hierover al contact gehad met onze klantenservice? Dan kijken we op afstand even mee. Met vriendelijke groet, Het Wuzzi Alert Team
zij heeft hem wel elke dag aan
Beste Erich, dank voor je beoordeling, Goed te horen dat ons persoonsalarm elke dag meegenomen/ gedragen wordt. Met vriendelijke groet, Het Wuzzi Alert Team
Geeft rust om dit bij je te dragen
Beste Coos, dank voor je beoordeling, Fijn dat ons persoonsalarm zoveel rust oplevert. Met vriendelijke groet, Het Wuzzi Alert Team
Jammer dat de app soms een error aangeeft en ook op zondag, niemand te bereiken
Beste Bart, dank voor je beoordeling, Zaterdags is onze klantenservice bereikbaar tot 16:00 uur. Op zondag niet, maar worden wel de email bekeken. Met vriendelijke groet, Het Wuzzi Alert Team
Ik heb heel veel moeite moeten doen om uiteindelijk het alarm actief te krijgen. Heb wel vier keer moeten bellen en uiteindelijk scheen er een verkeerde code gebruikt te zijn om het alarm te activeren, ik was daarover erg ontstemd, want het duurde wel een week. Verder hebben we 2x het alarm getest en we kregen de Alarmcentrale te spreken, gelukkig. Dus vanaf blijkt het te werken! Vervolgens nog geen echt gebruik hoeven maken.
Beste C.J. Stroman, dank voor je beoordeling, Normaal is het een kwestie van opladen. Hiermee komt de dienstverlening 'live' zonder verder installatie of code. Fijn en goed dat jullie een testoproep hebben gedaan en aangegeven hebben dat het om een testoproep ging. Met vriendelijke groet, Het Wuzzi Alert Team
Horloge is prima, maar de service is pet. Telefonisch geen bevredigend antwoord gekregen en op E-mail wordt NIET gereageerd. Jammer want het horloge is een aanrader.
Beste Ton, dank voor je beoordeling, We zijn zeer benieuwd naar de vraag waar geen onbevredigend antwoord op is gekomen, Wil je deze nogmaals stellen aan onze [email protected] ? We herkennen ons niet in het niet beantwoorden van jouw email. Is deze naar het juiste emailadres gestuurd? Zou je deze nogmaals willen versturen? Dan gaan we dit nakijken en komen we er op terug. Met vriendelijke groet, Het Wuzzi Alert Team
Ook de app werkt gemakkelijk
Beste René, dank voor je beoordeling, Wat fijn om te horen dat de Mijn Wuzzi- app bevalt en makkelijk in gebruik is. Met vriendelijke groet, Het Wuzzi Alert Team
Prima geholpen.
Beste Mary, dank voor je beoordeling, Met vriendelijke groet, Het Wuzzi Alert Team
Helaas heeft mijn lieve moeder hem niet kunnen dragen. Groet M van der Linde Hilbers
Beste Mary, dank voor je beoordeling, Wat jammer dat jouw lieve moeder ons persoonsalarm niet heeft kunnen dragen. Met vriendelijke groet, Het Wuzzi Alert Team
Batterij heel snel leeg. Tijd niet makkelijk in te stellen. Bij test oproep duurde het 3 minuten voor er reactie kwam....vervolgens moest je dan nog een keer zelf op opnemen drukken dat is niet helemaal hoe het beschreven staat. Persoon aan de lijn kon ook niet exact vertellen waar m'n vader was toen ik dat vroeg kwam door de nieuwigheid dat de locatie niet precies te zien was.
het bellen gaat goed maar de locatie waar mijn dochter zich op het moment van het alarm zou moeten bevinden, deugt niet! Dus wat heb ik er dan aan?
Beste Dorris, dank voor je beoordeling, Bj actief gebruik/dragen van ons persoonsalarm wordt er in een regelmaat een positie bepaald en weergegeven in het klantenportaal/ app Mijn Wuzzi. Als deze niet automatisch zichtbaar wordt kan er op de homepagina (huisje) gedrukt worden. Dan wordt alsnog de laatste gegevens doorgegeven. Tijdens een SOS-alarm kun je uiteraard ook nog met elkaar praten en afstemmen. Bij vragen/ twijfel mag je altijd contact op nemen met onze klantenservice. Met vriendelijke groet, Het Wuzzi Alert Team
We hebben het Pebbles alarm ontvangen en een testoproep gedaan. Deze werd niet beantwoord. Na ruim 10 minuten wachten heb ik zelf maar eens gebeld naar de klantenservice. Na nog eens ruim 10 minuten wachten kreeg ik te horen dat er een storing was. De storing was al een uur gaande. Ik moet er niet aan denken dat dit was gebeurd, als er daadwerkelijk een noodsituatie was geweest. Dat gaf mij geen vertrouwen in Wuzzi Alert en daarom besloot ik het alarm te retourneren. Toen ik de volgende dag opnieuw de klantenservice belde, werd de storing van de vorige dag ontkend. Ik kreeg te horen dat het alarm pas functioneert nadat je er 30 minuten mee buiten hebt gelopen. Hierover staat niets vermeld in de handleiding. De toon van de klantenservice medewerker was niet vriendelijk. Vervolgens heb ik een klachtmail gestuurd, uitgelegd waarom we er geen vertrouwen meer in hadden en gevraagd om alle gemaakte kosten (o.a. de activeringskosten) te vergoeden. Het alarm had immers niet gefunctioneerd, ik retourneerde het niet omdat de kleur me niet aanstond o.i.d.. Een mail teruggekregen waarin stond dat dit niet mogelijk was, alleen de aankoopkosten konden worden vergoed na ontvangst van de retour. De storing werd wel bevestigd. Conclusie: ik vind de betrouwbaarheid van het alarm op zijn minst discutabel en de dienstverlening onder de maat. Ik kan Wuzzi Alert niemand aanbevelen en overweeg via juridische stappen/consumentenrecht de gemaakte kosten terug te krijgen.
Beste Noor, dank voor je beoordeling, Een (ver)storing op het mobiele netwerk komen helaas weleens voor. We zijn het met je eens, elke keer is er 1 teveel. Omdat er op grote schaal gebruik wordt gemaakt van deze mobiele netwerken is er altijd topprioriteit om dit zo snel mogelijk op te lossen bij de mobiele operatoren. Vanuit jouw eigen mobiele telefoon is er ook een afhankelijk met de mobiele operator waar je een mobiel abonnement (of prepaid) hebt afgesloten. Of de internet service provider voor je internet/ tv thuis. Met vriendelijke groet, Het Wuzzi Alert Team
Op veel punten zie ik een soort van "net niet af" status van het product. Zo weet je zonder app of web pagina niet wat de status van de batterij is. Het duurt lang na indrukken van de knop tot bevestigings tekst wordt gesproken. Je hebt geen idee of je wel dekking hebt etc.
Beste Marc, dank voor je beoordeling, Ons persoonsalarm is 100% samen ontwikkeld met de gebruikers en familie. Bij een in een ritme en regelmaat opladen is er altijd een werkende dienstverlening. In het klantenportaal/ app Mijn Wuzzi kan zowel de gebruiker als de contactpersoon inloggen en 'live' meekijken. Als extra kan er ook nog een SMS-notificatie ingesteld worden. Stel dat het opladen dan een keer niet goed gegaan is wordt er een Sms-bericht gestuurd. Ons persoonsalarm zoek zelfstandig naar het sterkst beschikbare 2G en/of 4G mobiele netwerk. Er is dus geen afhankelijk van 1 mobiel netwerk. Diep in de kelder of lift als er geen echt geen mobiele dekking is dan werkt ons mobiel alarm niet. De dekkingsgraad in Nederland is echt goed (2G en/of 4G). Met vriendelijke groet, Het Wuzzi Alert Team
Korte Huifakkerstraat 6
4815PS Breda
Dankjewel dat je hebt gekozen voor een Wuzzi Alert persoonsalarm, daarmee heb je gekozen voor: V Eenvoud & gemak V Het sterkste mobiele netwerk V De beste service en ondersteuning Dankzij je nieuwe persoonsalarm is de hulp voortaan met één enkele druk op de alarmknop, ‘Altijd bij je’. Het enige waar jij nu nog aan hoeft te denken is aan het regelmatig opladen van je alarmapparaatje! Wist je ook al dat je via (onze App) Mijn Wuzzi kunt zien hoe vol je batterij nog is? Of dat je notificatie kunt instellen als je batterij moet opladen. Handig toch! Heb je nog vragen over je persoonsalarm of onze dienstverlening? Bel ons dan op +31 88 – 800 77 88 of stuur een e-mail naar [email protected]. We zijn er graag voor je! Hartelijke groet, Wuzzi Alert Klantenservice