Werkt goed.

Een goed apparaat. Ziet er leuk uit.

is goed ook om te dragen.

is goed ook om te dragen.

Nog slechts 1 test gedaan!

Prettig en veilig gevoel dat ik bij de test iemand bereikte die vroeg wat er was! Geeft veel meer vertrouwen voor mij als alleenwonende!!!!!!

is kort slechts een week

moet nog een gewoonte worden om in te passen in mijn dagelijks ritme

Geweldig adequate klantenservice

Klantenservice was goed te bereiken zonder lange wachttijd. Adequaat in het zoeken naar een oplossing. Eenmaal de TD aan de telefoon die snel een vervangend device stuurde met heldere instructies.

Makkelijk

Supersnelle levering. Makkelijk aan te sluiten en mooie nekhanger.

mijn man heeft gelukkig nog geen gebruik hoeven te maken van Wuzzialert

Voor mij zelf als echtgenote geeft het mij echt de innerlijke rust dat mocht er iets zijn ik of onze dochter oproepbaar zijn. Wij hebben de wuzzialert te leen en hebben veel positieve verhalen erover gehoord. vriendelijke groet, Gerrie en Marjan Fleuren

Noodhulp niet te verstaan via het horloge

Door slecht geluidweergave horloge niet te gebruiken

Kunnen verbeteri gen doorgevoerd worden

Ik vind het veel te lang duren voordat ik de persoon aan de lijn krijg. Moet ik ook nog een 1 intoetsen. Duurt allemaal veel te lang.

Heb hem nog maar pas, maar bevalt goed.

Bevalt prima.

Werkt uitstekend

Het werkt uitstekend!

Slecht systeem , slechte service

Wuzzi alert gekocht voor moeder van 89 , Het systeem werkte niet, was binnen een dag leeg. Na een paar dagen aan het lijntje gehouden te zijn kwam er toch iemand met de mededeling dat de ontvangst waarschijnlijk te slecht was en we het systeem konen retourneren . Echter de activatiecode en abonnement kosten worden niet gecrediteerd!

Overzichtelijke app

Gisteren had ik wel een foutmelding en kon niets zien op de mapkaart. Tot nu toe 1 keer een alarmmelding gehad en dat verliep prima. Mijn moeder was goed hoorbaar via het kastje wat ze om heeft hangen

Snel geregeld

Maar helaas niet mogen gebruiken

praktisch

gemakkelijk bruikbaar

Fijn horloge, erg tevreden

Ik voel me veiliger nu ik het horloge heb. Enige minpuntjes dat de batterij snel leeg gaat.

nog te weinig ervaring

heb 14 dagen de griep gehad en ben nog niet hersteld

Wuzzi geeft een veilig gevoel voor mij en min kinderen.

Het zou nog beter zijn als er wat extra tips zijn zoals een sleutelkluis met code naast de deur voor hulpdiensten

Niet goed

Zover ik begrepen is ook een functie dat je met ingebouwde GPS precies in de gaten kunt houden (in dit geval mijn vader) waar die zich bevind. De app die ik gebruik of horloge geven dit niet goed aan of soms pas uur later of zo. Als noodgeval zich niet voordoet op thuisadres dan moeilijk te vinden kan die nog overal zijn .

Doet wat het moet doen. Makkelijk in gebruik

Geen ervaring nog , helaas

Geachte medewerker, dit horloge overgenomen maar het werkt niet. Uw medewerker zegt kijk of de simkaart er goed in zit maar ik heb geen gebruiksaanwijzing en weet dus niet goed te handelen. Uw bedrijf gebeld en ik moest het horloge aan de oplader bij het raam plaatsen, maar nu dagen later nog steeds geen werkend horloge. Ik heb wel de app geïnstalleerd met de 5 contacten die in nood opgeroepen worden als het systeem werkt. Het getal op de verpakking luidt , 1703648582

Belachelijk slechte producten

Sinds enkele maanden een 'Pearl' aangeschaft, website belooft 3 a 5 dagen batterij duratie; werkelijkheid is 24 uur met geluk. Constant moeite met verbinden, gezien Wuzzi in 2022/2023 nog steeds producten verkoopt die verbonden zijn met het 2G netwerk. Afgelopen weekend weer eens een test gedaan, na 40 minuten krijg je een keer een noodoproep zodra het apparaatje weer verbinding heeft weten te maken, hierover telefonisch contact opgenomen en klantenservice vind dat het probleem allemaal bij de klant ligt. Tevens is de noodknop ook veel te klein in een panieksituatie, die je te lang in moet drukken. Resume: Absoluut geen aanschaf doen hier, het maandelijkse abonnement zeker niet waard, wij gaan hem opzeggen en op zoek naar een waardig alternatief! Waardeloos bedrijf.

Nog niet nodig gehad

Mijn moeder geeft het een veilig gevoel

Tot nu toe gelukkig nog geen gebruik van hoeven maken

Zie bovenstaande

nog weinig gebruikt of per ongeluk

Mijn man weet er nog niet goed mee om te gaan. Als hij de tijd wil zien drukt hij te lang en krijgen we alarm. Nieuwe dingen zijn moeilijk voor hem.

Korte Huifakkerstraat 6

4815PS Breda

Over wuzzialert

Dankjewel dat je hebt gekozen voor een Wuzzi Alert persoonsalarm, daarmee heb je gekozen voor: V Eenvoud & gemak V Het sterkste mobiele netwerk V De beste service en ondersteuning Dankzij je nieuwe persoonsalarm is de hulp voortaan met één enkele druk op de alarmknop, ‘Altijd bij je’. Het enige waar jij nu nog aan hoeft te denken is aan het regelmatig opladen van je alarmapparaatje! Wist je ook al dat je via (onze App) Mijn Wuzzi kunt zien hoe vol je batterij nog is? Of dat je notificatie kunt instellen als je batterij moet opladen. Handig toch! Heb je nog vragen over je persoonsalarm of onze dienstverlening? Bel ons dan op +31 88 – 800 77 88 of stuur een e-mail naar [email protected]. We zijn er graag voor je! Hartelijke groet, Wuzzi Alert Klantenservice