goeie vorm van veiligheid

Het apparaat was defect bij levering

geweldige oplossing in deze tijd .

Ik heb nog weinig mee gemaakt god zij dank maar wel via mijn telefoon alles mee gekregen .

Zeer gebruikersvriendelijk persoons alarmeringssysteem

Zowel het alarmhorloge zelf als ook de dienstverlening vanuit Wuzzi Alert is zeer gebruikersvriendelijk. De totaaloplossing is goed doordacht en sluit m.i. aan bij de doelgroep.

Een prima oplossing

Een prima oplossing met een helpdesk die snel reageert op de gestelde vragen.

Slechte service

Mijn oom is plots overleden en had helaas geen gezin. Er kwam veel op ons af en we waren blijkbaar vergeten dit alarm abonnement op te zeggen. We waren enorm uit het veld geslagen en verdrietig. Wuzzi alert bleek het enige bedrijf dat zo asociaal is om aanmaningen te versturen, zelfs toen we sorry sorry doorgaven dat mijn oom overleden was… nu verwacht dit bedrijf dat ik, zijn nichtje, de aanmaning ga betalen. Niets medeleven en begrip, gewoon bijzonder kil en asociaal. Helaas.

Weet het nog niet.

Ik heb het nog niet nodig gehad Het eerst om hem uit te proberen was er een storing

Geeft veilig gevoel

Maar ruzie met afsluiting van mijn linkermouw en geeft zo vals alarm .Ik zou liever met batterijtjes werken,zodat ik horloge s nachts aan kan houden. Kan ik inruilen?Of op proef?

Positief

Het systeem werkt goed. De kanttekening die ik heb is dat bij aanschaf van een horloge werd gezegd dat deze 1 maal per 2 dagen moest worden opgeladen. De praktijk is weerbastiger, de ervaring tot op heden dat het minimaal 1 maal per dag moet, en dat voldoet niet aan de doelstelling. Jammer.

slecht

wuzzi horloge heeft erg korte batterijduur van minder dan 24 uur bij, be extensief gebruik. lokatiebepaling slecht, niet correct. sinds aanschaf geeft horloge dagelijks regelmatig niet correcte lokaties door. klantenservice vriendelijk, maar problemen worden niet afdoende en snel opgelost. ik overweer de koop ongedaan te maken vanwege bovengenoemde problemen. in de verkoop uitingen wordt geenduidelijke melding gemaakt over eventuele beperkingen met betrekking tot netwerkdekking/batterijduur.

Goede hulp bij weigering wuzzie alles werkt nu naar behoren nogmaals dank

goed maar erg korte batt duur

Watch is simpel te bedienen. Helaas elke dag opladen. d.w.z. dus 1,5 uur geen controle.

het was in begin even wennen maar nu werkt alles perfect

ik ga er steeds beter mee werken het was wennen

Ik ben het horlog nog aan het ontdekken.

Ik ben het horlog nog aan het ontdekken.

Ik voel me veilig met mijn alarm.

Ik heb mijn alarm nog niet nodig gehad.Het is vanmorgen per ongeluk afgegaan.

Goed alarm

Het alarm werk prima alleen de app heeft soms wat kuren. Inloggen ging niet goed en ook nieuw wachtwoord aanvragen had opstakels. Na alarm maken krijg je wel de juiste plek te horen waar iemand is.

Simpel in gebruik

De wizzialert is gemakkelijk te installeren. Handig om met de app verschillende contactpersonen te beheren. Aangegeven kan worden wanneer een contactpersoon met vakantie is. Mijn moeder is 93 jaar en voor haar is het goed te bedienen. Het is wel jammer dat het volume niet is te regelen voor slechthorenden . Hierdoor is het voor mijn moeder slecht te verstaan.

gelukkig nog geen ervaring hiermee.

zie hierboven.

Het voldoet niet aan onze verwachtingen .

Hij meld zich nog steeds niet ,ondanks dat hij in laadstations heeft gestaan , niet terug in de veilige zone !

Goede service, hij werkte in eerste instantie niet,ben ik naar het kantoor gegaan en ze zagen gelijk wat er aan de hand was .

Veilig gevoel

ik ben nog volledig mobiel (73 jr.) maar alleenstaande. Aangezien de badkamer voor mijn gevoel een gevaarlijke plek is, ben ik blij dat ik hiermee kan douchen. Ik laad het op, als ik ga winkelen. Dan zit ik toch tussen de mensen ! Nadeel vind ik dat je vastzit aan een super ingewikkeld wachtwoord en niet je eigen wachtwoord kan invoeren. Kan het iedereen aanraden l

Goede en adequate afhandeling van mijn aanvraag.

Ik heb het net ruim een week, dus nauwelijks ervaring. alles werkt naar wens en ik was snel gewend aan jullie "horloge".

fijn dat deze mogelijkheeid er is.

Goed dat een alarmsignaal gegeven kan worden en dat we de mogelijkheid hebben om vrijheid te geven binnen een veilige zone. Ik merk wel dat er niet altijd duidelijk te zien is op de kaart waar de persoon op dat moment is. Verder geeft hij ook wel eens een sms bericht dat de persoon buiten de veilige zone is gegaan terwijl dat niet zo is.

We weten het nog niet de Wuzzi alert hebben we nog niet geinstalleerd

vanwege drukte en de benodigde afstemming met de thuiszorg organisatie is de wuzzialert nog niet geïnstalleerd. Dat gaan we tijden de kerstvakantie doen.

Goed contact

Cliënten voelen zich veiliger met Wuzzi alarm.

Korte Huifakkerstraat 6

4815PS Breda

Over wuzzialert

Dankjewel dat je hebt gekozen voor een Wuzzi Alert persoonsalarm, daarmee heb je gekozen voor: V Eenvoud & gemak V Het sterkste mobiele netwerk V De beste service en ondersteuning Dankzij je nieuwe persoonsalarm is de hulp voortaan met één enkele druk op de alarmknop, ‘Altijd bij je’. Het enige waar jij nu nog aan hoeft te denken is aan het regelmatig opladen van je alarmapparaatje! Wist je ook al dat je via (onze App) Mijn Wuzzi kunt zien hoe vol je batterij nog is? Of dat je notificatie kunt instellen als je batterij moet opladen. Handig toch! Heb je nog vragen over je persoonsalarm of onze dienstverlening? Bel ons dan op +31 88 – 800 77 88 of stuur een e-mail naar [email protected]. We zijn er graag voor je! Hartelijke groet, Wuzzi Alert Klantenservice