Het is wennen om de hele dag je mobiel bij te hebben, maar dat kan helaas niet anders.

Als het alarm gaat, dat je dan eerst nog op het toetsenbord nog een 1 aan moet klikken. Het zou super fijn zijn als je meteen contact krijgt.

Mijn man vond het moeilijk om 4 tellen te wachten tot hij genoeg alarm gaf

Hij moet dit nog onder de knie krijgen

Goed en snel geleverd

Alles ging zeer goed met het bestellen en het leveren. De beschrijving is duidelijk en leverde geen problemen op. Voor men het beslist om het te kopen kijk even wat jou zorgverzekering vergoed of aanbied, mijn verzekering deed moeilijk en nu maar afwachten of ze de machtiging willen goed keuren, want het blijkt dat ze ook een paar firma's hebben in hun pakket.

Het bevalt goed

nog geen ervaring

mijn man en ik gebruiken hem nog niet omdat hij nog niet van huis is

Waardeloos

Begin er niet aan je wordt omzet geholpen als je opzegt gooien zegje uit het systeem als er later betaald moet worden is er weer een andere contact persoon ik moet hier bijna van kotsen ,nooit aan beginnen heel onmenselijk

Nog geen ervaring

Nog geen ervaring maar gebruik van kastje aan buitenkant is makkelijk te bedienen en veilig

Nog geen ervaring

Het werkt en dat is al wat , maar het duurt te lang voor dat de eerste persoon gebeld wordt , en het

Het is voor de hulp vrager onduidelijk of er nu iemand gebeld wordt ,er zou een betere zin in het systeem gezet kunnen worden zodat de hulp vrager meer op zijn gemak gesteld wordt , wat langer en duidelijker dat zou echt beter zijn , groet Willem van Doorn Daarom prijs ik het systeem nog niet aan

Veilig gevoel

Mijn vader is er erg blij mee. Het geeft hem een veilig gevoel.

Tekort in gebruik.

Tekort in gebruik

Prima functionerend leuk design

Alles werkt uitstekend.

Veilig gevoel

Makkelijk mee te nemen en een veilig gevoel

geweldig

Gelukkig alleen nog maar proefgedraait. ik voel me veilig mooie rustige stem .heb er geen spijt van

Nog niet nodig gehad

Veilig gevoel

Gelukkig heb ik het nog niet nodig gehad.

Erg blij mee.

Ik ben er blij mee aangezien ik nu alleen woon en mijn vrouw is overleden.

Werkt goed en we zijn er blij mee!

Werkt snel zonder dat de ouder eerst een tel. Nr moet opzoeken en het allemaal in te tikken. Heel fijn dat je ook met elkaar kan praten over wat er aan de hand is. Gps weet ik nog niet hoe het werkt. Heel blij mee en mijn ouders op leeftijd voelen zich er ook veilig en goed bij!

Korte Huifakkerstraat 6

4815PS Breda

Over wuzzialert

Dankjewel dat je hebt gekozen voor een Wuzzi Alert persoonsalarm, daarmee heb je gekozen voor: V Eenvoud & gemak V Het sterkste mobiele netwerk V De beste service en ondersteuning Dankzij je nieuwe persoonsalarm is de hulp voortaan met één enkele druk op de alarmknop, ‘Altijd bij je’. Het enige waar jij nu nog aan hoeft te denken is aan het regelmatig opladen van je alarmapparaatje! Wist je ook al dat je via (onze App) Mijn Wuzzi kunt zien hoe vol je batterij nog is? Of dat je notificatie kunt instellen als je batterij moet opladen. Handig toch! Heb je nog vragen over je persoonsalarm of onze dienstverlening? Bel ons dan op +31 88 – 800 77 88 of stuur een e-mail naar [email protected]. We zijn er graag voor je! Hartelijke groet, Wuzzi Alert Klantenservice