Werkt

Duurt lang voordat je na het drukken op alarm knop voor je contact krijgt met contact persoon.

Positief

Wuzzi alert hebben we nog niet in het echt hoeven te gebruiken. De test verliep heel goed, het contact was snel gelegd. Ik heb er vertrouwen in.

Slecht

Te snel SOS, bij geringste beweging of aanraking.

Kan ik nog niet zeggen.

Nog niet gebruikt. Staat wel aan. Kan dus nog geen oordeel vellen. Hoop dat het nog even duurt. Voel me in ieder geval al rustiger voor he geval er hulp nodig is. Tot later.

Hij is erg groot en daardoor onhandig

Omdat hij zo groot is stoot je makkelijk ergens tegenaan Je moet hem vaak opladen

tevreden

ben een nieuwe geen ervaring test verzoek werkte perfect groet

Redelijk

Slecht geluidskwaliteit .

Is ok

Ik zou minder vaak willen laden en kunnen zien wanneer het laden klaar is.

Goede betrouwbare en betaalbare oplossing

Zie boven

Prima afhandeling voor nieuwe gebruiker.

Ik heb me pas sinds kort ingeschreven. De afhandeling van mijn aanvraag en de levering van de pebbles was snel en goed. Ik heb gelukkig nog geen gebruik hoeven maken van uw diensten, maar wel enkele malen gebeld voor enkele zaken; de afhandeling was zeer goed en snel.

Goed en handig alarm.

Goed en handig alarm

Ik heb nog geen ervaring, gelukkig.

De organisatie van opsturen en afhandelen was correct en prettig

Prima, alleen mijn Indie vind ik eel groot

Zie boven

Geeft rust, voor al met wandelen.

Voel me zekerder omdat ik goed bereikbaar ben voor mijn naasten

Onlangs hebben wij een Wuzzi Pebbles Green in gebruik genomen die we overnamen van een kennis van ons. In eerste instantie werkte het SOS alarm niet, de SIM kaart bleek verouderd en werd niet herkend door de provider. Na een aantal pogingen heeft men kosteloos een nieuwe Wuzzi opgestuurd, de oude hebben wij retour gestuurd naar Wuzzi. Echt goede service waar we blij mee zijn, hij is bedoeld voor mijn schoonmoeder van 84 die nu alleen woont, dit geeft haar en ons een veiliger gevoel. Dank jullie wel hiervoor!

Korter welkomstbericht bij alarm graag

Introductietekst bij alarm duurt te lang vanwege herhaling tekst en uitleg. Een alarm moet snellere actie mogelijk maken. Meldtekst bij alarm moet korter. Batterij zou langer moeten meegaan Systeem werkt

Na een dag van proberen een koppeling tot stand te brengen van onze nieuw aangeschafte Navi is het na een paar dagen eindelijk gelukt. Waarbij ik wel wil opmerken dat de medewerkers van Wuzzi hun stinkende best hebben gedaan om alles re regelen, voor de medewerkers een dikke10.

Wuzzi locatie in Turkmenistan

Na eerdere problemen met de locatie bepaling van de Wuzzi heeft mijn moeder een nieuwe Wuzzi ontvangen. Toen ze daarmee nog geen maand later op vakantie naar Spanje ging, gaf de Wuzzi aan dat ze in Turkmenistan was. Omdat we haar telefonisch niet konden bereiken, werden we toch wat ongerust. Na contact opgenomen te hebben met de klantenservice van Wuzzi waarin ik duidelijk heb aangegeven dat mijn moeder: A niet te bereiken was, B alleen de reislader had meegenomen en niet het basisstation en C niet in staat is om te begrijpen hoe een reset moet worden uitgevoerd, zou ik worden teruggebeld. Vervolgens kreeg ik doodleuk per e-mail een reactie terug van de klantenservice dat mijn moeder met het basisstation een reset moest uitvoeren....Toen ik wederom heb aangegeven dat dit geen optie was, heb ik niets meer van Wuzzi vernomen...

Meer zekerheid en veiligheid

Na een paar keer getest te hebben, was het voor mij duidelijk. Mocht er iets zijn sta ik er niet alleen voor.

opladen komt precies

voor mijn moeder gekocht, het is voor haar lastig de wuzzi precies goed in de lader te zetten zodat ie oplaad. Tot nu toe 1x contact gehad maar ze verstond niet wat er werd gezegd. Het was vals alarm. Ze riep dat er niks aan de hand was, maar de eerste contactpersoon stond later wel op de stoep dus nog niet echt een goede ervaring.

Werkt goed

Vind jammer dat apparaat niet aangeeft dat batterij leeg is..

Misschien een wat korter koord voor om de hals.

Mijn moeder heeft nogal een probleem met het koord, stoot het nogal ergens tegen aan en dan gaat het alarm af.

Nuttig en goed gericht op de doelgroep

De functionaliteit is prima en goed doordacht. De communicatie met de app is niet optimaal. De positie wordt niet up to dat aangegeven. Loopt dagen achter. De batterij conditie loopt ook uren achter

werkt goed

mijn vader gebruikt hem. de alarmering werkt goed.

Heel erg goed

Simpel in gebruik en de werking van de app is super ook om aanpassingen te doen. De test is goed doorstaan en je word gelijk doorgebeld met de Centrale.

Korte Huifakkerstraat 6

4815PS Breda

Over wuzzialert

Dankjewel dat je hebt gekozen voor een Wuzzi Alert persoonsalarm, daarmee heb je gekozen voor: V Eenvoud & gemak V Het sterkste mobiele netwerk V De beste service en ondersteuning Dankzij je nieuwe persoonsalarm is de hulp voortaan met één enkele druk op de alarmknop, ‘Altijd bij je’. Het enige waar jij nu nog aan hoeft te denken is aan het regelmatig opladen van je alarmapparaatje! Wist je ook al dat je via (onze App) Mijn Wuzzi kunt zien hoe vol je batterij nog is? Of dat je notificatie kunt instellen als je batterij moet opladen. Handig toch! Heb je nog vragen over je persoonsalarm of onze dienstverlening? Bel ons dan op +31 88 – 800 77 88 of stuur een e-mail naar [email protected]. We zijn er graag voor je! Hartelijke groet, Wuzzi Alert Klantenservice