Orima

Tijdlocatie gaat laat mee vind ik

Uitgeprobeerd hoe lang het duurt

Ik heb er 1 voor onze moeder gekocht. Vind het heel lang duren voordat het horloge pas gaat bellen.. Hij geeft 1st een tijd aan. Even moment aub. . Vind dat veel te lang duren. En hij zegt ook locatie onbekend. Misschien doen wij het niet goed?

Super veilig gevoel en uitstekende service

Makkelijk te bestellen en een dag later hadden wij het al in huis. Na even opgeladen te hebben, konden wij het horloge direct gebruiken. Echt heel eenvoudig en snel. Mijn moeder voelt zich nu weer veilig en wij kunnen alles regelen en zien via de handige app. Een echte aanrader.

Duidelijke informatie

De instructie is duidelijk en ik kon de informatie ook goed uitleggen aan m’n moeder van 85. Alleen met het testen kwamen we er achter dat m’n moeder de meldkamer niet goed kan verstaan, ze draagt gehoorapparaten. En ik vraag me af of ze het verstaat als ze in de nacht jullie nodig heeft en haar gehoor apparaten niet in heeft.

beetje zwaar

te zwaar om aan te wennen

Makkelijk mee om te gaan

Goed-Ruim voldoende

-Snelle levering, binnen een dag, van het product -Makkelijke handleiding. -Mooie smartwatch ,iets aan de grote kant. -Veilig gevoel, nu dat de Wuzzi er is. -GPS Locatie komt moeilijk tot stand en de start is in China, omdat daar de fabriek staat, las ik in een eerdere review. De locatie klopt nog niet. -Taal is niet zo duidelijk. Goed luisteren. -Het overgaan naar de 2e en 3e contactpersoon blijkt bij testen best lang te duren. -De contactpersoon krijgt te horen dat er een 1 ingetoetst dient te worden, daarna wordt er nog niet doorverbonden, maar moet er weer een 1 ingetoetst worden. Eigenlijk hoef je na de 1e keer de 1 ingetoetst te hebben, het verhaal niet af te luisteren en kan je direct weer een 1 (voor de 2e keer) intoetsen. Je krijgt dan direct verbinding met de Wuzzi. -Prijs van 125 euro natuurlijk naar wat het (veiligheid)- voor de Wuzzi gebruiker en familie kan betekenen het absoluut waard. Alleen is 125 euro niet heel betaalbaar, want je kan er verder niet iets anders mee, dan de klok/tijd zien. Een prijs van rond de 80 euro is meer in verhouding. Mede omdat er nog een maandelijks abonnement van 8,95euro of 13,95euro aan vast zit.

Kan nog flink verbeterd worden

Computer stem slecht te verstaan, geen correcte uitspraak van woorden en namen. Locatiebepaling klopt niet. Zo geeft hij nu aan dat ze bij mijn buren is terwijl ze al sinds gisteravond acht uur thuis is.

Degelijk alarm horloge

Het horloge ziet er degelijk uit. Het duurt ongeveer 3 a 4 minuten voordat je contact met elkaar hebt, dus dat is aan de lange kant. Je kunt een signaal instellen zodat je weet wanneer je het op moet laden. Opladen gaat vrij eenvoudig. Het horloge is wel erg groot. Het duurde in 1ste instantie even voordat de locatie goed werd weergegeven, dat gaat nu beter. Vriendelijke service en snel contact bij vragen

Niet zo best!

In het systeem is m`n Wuzzialert nog niet werkzaam omdat het aan/uit knop niet over gaat in "aan".

Tot nu toe redelijk

De GPS positie is niet heel betrouwbaar. OP donderdag is mijn moeder met de auto naar de dokter geweest. Dat kan ik op de GPS locatie zien. Echter volgens mijn app, is ze nog steeds bij de dokter terwijl ze sinds donderdag allang weer thuis is. Ik begrijp dat GPS thuis misschien niet goed werkt maar je zou verwachten dat de momenten dat ze buiten is, het GPS signaal dit oppikt. De foto heb ik in mijn mail gestuurd Het duurt vrij lang voor er verbinding is. Diegene die het alarm wil beantwoorden moet ook twee keer bevestigen. Dat proces zou mijn inziens sneller kunnen, zeker als er een paniek situatie is

geen

Er is nog geen wuzzi aangesloten, aanwezig. Mijn moeder kan hier dus nog niet op reageren. Nog een korte opmerking: gezien de leeftijd van mijn moeder verbaas ik mij over de aanspreekvorm 'je' Waarschijnlijk is dit gestandaardiseerd maar wordt desalniettemin niet als prettig ervaren.

nog geen ervaring.

IK kan nog niet aangeven of wuzzi alert goed werkt, heb m net.

Tot nu toe redelijk tot goed

Heb voorlopig alleen de test nodig gehad om te kijken of het werkte. Niet al mijn contactpersonen hebben uw mailtje gekregen. De navigatie bij het inlogscherm met de plaatsafbeelding waar ik me bevind geeft een adres in aChina aan????

Geen ervaring op dit moment!

Nog geen ervaring.....

Te ingewikkeld

Te kleine knop, opladen te friemelen...je miet verl te lang nadenken hoe je het moet bedienen. In noodsituaties miet je meteen kunnen drukken.

Het systeem werkt duidelijk.

Minpuntje krijg het kunststof bandje moeilijk om want ik tril.

Ik ben net als derde aangesloten , dus geen ervaring .

Ik heb geen ervaring

Geen ervaring vandaag aangesloten als eerste aan spreekpunt.

Geen ervaring

omslachtig en niet erg gebruiksvriendelijk

Het duurt lang voor je echt contact hebt met een contactpersoon na het alarm. Geluid is ook niet erg goed. Als je bovendien bij aanschaf he apparaat een paar keer wil testen, raakt het van slag.

Een veilig gevoel

Ik heb het nog niet hoeven te gebruiken voor een noodgeval gelukkig. Maar nadat ik er eigenlijk afwijzend tegenover stond, heb ik mij toch door mijn broer over laten halen. Ikzelf ben digibeet, dus mijn broer Jan van Geffen schrijft dit dan ook voor mij. Alles loopt ook via zijn emailadres en hij regeld alles voor mij.

Wuzzi geeft vertrouwen.

Echt ervaring hebben wij nog niet we hebben getest en wat ze beloven het werkt goed. We hebben maar een opmerking het belsignaal gaat maar 5x over het lukt meestal niet om binnen die tijd op te nemen telefoon uit de broekzak halen dan ontgrendelen en opnemen ik zou er voor zijn om 2 belsignalen meer te hebben wil ik de 2e persoon niet tot last zijn. De overweging dat er zo snel mogelijk contact moet zijn kan niet van die 4 a 5 seconden afhankelijk zijn nu ik zelf niet op tijd kan ingrijpen moet ik de volgende op te roepen uitschakelen.

duurt lang

na het activeren van het alarm via het horloge duurt het lang voordat er een verbinding tot stand komt. Het horloge is tevens van een tamelijk groot formaat en voelt niet prettig op de dunne/tere huis van oudere mensen (85 plus). voor oudere mensen lijkt mij achteraf de knop aan een halsketting makkelijker.

Zeer slecht

De faktuur gaat naar het verkeerde adres en de goederen worden op het verkeerde adres afgeleverd

Korte Huifakkerstraat 6

4815PS Breda

Over wuzzialert

Dankjewel dat je hebt gekozen voor een Wuzzi Alert persoonsalarm, daarmee heb je gekozen voor: V Eenvoud & gemak V Het sterkste mobiele netwerk V De beste service en ondersteuning Dankzij je nieuwe persoonsalarm is de hulp voortaan met één enkele druk op de alarmknop, ‘Altijd bij je’. Het enige waar jij nu nog aan hoeft te denken is aan het regelmatig opladen van je alarmapparaatje! Wist je ook al dat je via (onze App) Mijn Wuzzi kunt zien hoe vol je batterij nog is? Of dat je notificatie kunt instellen als je batterij moet opladen. Handig toch! Heb je nog vragen over je persoonsalarm of onze dienstverlening? Bel ons dan op +31 88 – 800 77 88 of stuur een e-mail naar [email protected]. We zijn er graag voor je! Hartelijke groet, Wuzzi Alert Klantenservice