slecht verstaanbaar

Ik heb recent de Wuzzi bij mijn tante geïnstalleerd en uitgeprobeerd. Nieuwe techniek op oude leeftijd is altijd moeilijk en het is nog de vraag of zij het dragen bedienen en opladen in haar systeem krijgt. De trilfunctie werd positief ervaren. Belangrijkste nadeel is dat zij niet kan verstaan wat er wordt gezegd hoe hard ik ook probeer te praten. Ik heb haar uitgelegd dat het belangrijkste is dat als zij op de noodknop drukt dat wij gebeld worden te horen krijgen waar ze is en dat we actie kunnen ondernemen.

Oké

Oké

weet ik nog niet

Mijn moeder heeft pas net de wuzzialert en hem nog niet nodig gehad, om uit te proberen

Tot nu toe goed

Makkelijk apparaat

Praktisch in gebruik

Praktisch en gemakkelijk in gebruik

Erg handig

Erg handig dingetje. Wel raar dat hij de eerste dagen aangaf dat ik in China was!

Het is nog te kort voor een goed beoordeling.

Afgelopen zondagavond na het opladen van de Pebbles, de eerste keer en de tweede keer nadat ik op de knop drukte en even wachtte, trilde het apparaatje, maar er was niemand opnam. Ik probeerde de derde keer, dan kreeg ik contact met de meldkamer. Het is nog te kort voor een goede beoordeling

Totaal geen ervaring, weet dat ik als eerste gebeld wordt als er iets met haar is.

Weet alleen uit verhalen dat het goed wekt.

Nog niet uitgetest

N.v.t.

Gebruiksvriendelijkheid laat beetje te wensen over

We hebben het alarm gelukkig nog niet hoeven gebruiken. We hebben wel opmerkingen bij de clipsluiting die net te krap is en erg kwetsbaar. Ging ook al heel snel kapot. Ook de handleiding is op sommige punten niet heel duidelijk. De mensen van de helpdesk zijn wel behulpzaam. Verder zou t praktisch zijn als je twee alarmen op 1 app zou kunnen bekijken. Mijn ouders hebben er namelijk beiden één.

Goed en duidelijk

We hebben alles even getest en komen tot de conclusie dat dit systeem erg handig is. Ook het spreken met.... is helder en duidelijk. Tot nu toe nog niet echt gebruikt, maar het vertrouwen is goed. Van mijn vader en van de contacten.

zeer eenvoudig

Ik heb hem nog maar 1 week dus nog te kort om een volledig beeld te krijgen.

Aangevraagd voor verschillende cliënten van ons.

Voor onze cliënten wordt regelmatig de Wuzzialert ingezet en dan ook door ons geadviseerd. Ook fijn dat hij ook buitenshuis gewoon werkt en zonodig de ambulance via de centrale opgeroepen kan worden.

Had er meer van verwacht...

Wij hadden een grotere verwachting van het apparaatje.De ingang voor het snoer is erg klein,(en door het afsluitende gedeelte die opzij gedraaid moet worden)en daardoor kan je heel moeilijk de stekker er in stoppen.Voor mijn moeder van 78 en heel gepeuter,en hoop dan ook dat dit goed gaat.Het geluid vind ik ook erg zwak,ze kan het moeilijk verstaan.Dus ik hoop dat ze het nooit nodig zal hebben,want weet niet of de communicatie van beide kanten goed zal gaan.Ik vind het een apparaatje wat wel gammel is voor een mens in nood,maar misschien is dat te negatief gedacht.

Nog geen ervaring

Ik heb nog geen ervaring, wel een vraag!

Geen idee

Nog geen idee ik heb het horloge pas een week om.

Gelukkig nog niet hoeven te gebruiken,maar het lijkt me een goed systeem.

Werking is goed,alleen als ik de app download dan moet ik telkens bij gebruik opnieuw inloggen ,op veel sites kun je ervoor kiezen om ingelogd te blijven. Na opgeven van de 2de en 3de persoon alles opnieuw moeten invullen daar deze niet geprogrammeerd zijn bij de eerste ingebruikname

De oproep komt duidelijk binnen. Ook de lokatie wordt er bij vermeld

Om te testen heeft mijn vader op de sis knop gedrukt. Ik was op dat moment bij hem. Even later ging mijn telefoon over en werd mij gezegd wat te doen. Nog even later kreeg ik mijn vader aan de lijn. Hij kan mij op die manier zelf vertellen wat er aan de hand is.

Nog niet

We hebben het nog niet dus kan ik ook niets zeggen

Vanwege een grote storing functioneerde Wuzzie niet

Helaas is mijn eerste ervaring een negatieve. In een zeer stressvolle tijd, moest er acuut alarmering worden geregeld voor mijn moeder. Op afstand hebben we de ene testoproep na de andere gedaan en er gebeurde niets. Online stonden de oproepen wel geregistreerd. Vervolgens kregen de twee contactpersonen twee uur later al die oproepen achter elkaar binnen. De volgende dag verliep dit weer zo en hebben we de klantenservice gebeld. Er bleek al twee dagen een grote storing te zijn. Dat kan natuurlijk, maar als eerste kennismaking geeft dit geen vertrouwen. Daarnaast schrik ik er van dat er bij dit soort alarmering geen back-up is en zo’n storing dus 2 dagen kan duren. Ik moet er niet aan denken dat mijn moeder dus twee dagen in huis had kunnen liggen, terwijl ze dacht beschermd te zijn met deze alarmering.

Gerustellend bezit

Goede site snelle tel. verbinding goede adviezen.

Aangenaam verrast :-)

Tijdens de test waren wij als familie aangenaam verrast. De helderheid van het geluid, de vriendelijkheid van de medewerker van de centrale en de algehele werking van jullie Wuzzi. Wij hopen dat onze moeder de Wuzzi nooit nodig zal hebben maar we hebben er vertrouwen in dat als ze de Wuzzi wel nodig heeft dit succesvol verloopt. Dit geeft ons een vertrouwd gevoel.

nog geen ervaring

nog geen gebruik van gemaakt

Batterij snel leeg

Ik moet twee maal per dag de batterij opladen, dat betekent dus als ik ga lopen en val, ik dan niet op het alarm kan drukken. Ik slaap slecht door pijn en ga dan uit bed en loop dan ook. Product valt dus tegen

Ik heb hem nog maar 4dagen Dus ik heb er gelukkig nog geen ervaring mee.

Korte Huifakkerstraat 6

4815PS Breda

Over wuzzialert

Dankjewel dat je hebt gekozen voor een Wuzzi Alert persoonsalarm, daarmee heb je gekozen voor: V Eenvoud & gemak V Het sterkste mobiele netwerk V De beste service en ondersteuning Dankzij je nieuwe persoonsalarm is de hulp voortaan met één enkele druk op de alarmknop, ‘Altijd bij je’. Het enige waar jij nu nog aan hoeft te denken is aan het regelmatig opladen van je alarmapparaatje! Wist je ook al dat je via (onze App) Mijn Wuzzi kunt zien hoe vol je batterij nog is? Of dat je notificatie kunt instellen als je batterij moet opladen. Handig toch! Heb je nog vragen over je persoonsalarm of onze dienstverlening? Bel ons dan op +31 88 – 800 77 88 of stuur een e-mail naar [email protected]. We zijn er graag voor je! Hartelijke groet, Wuzzi Alert Klantenservice