Moderne engelbewaarder

Nu ik een alarm heb, heb ik het gevoel dat ik beschermd ben. Iemand die naar me luistert in noodgevallen.

Alles netjes op tijd

Handige persoonlijke omgeving, simpel gebruikers toevoegen en aanpassen. Features die in de portal niet mogelijk bij bepaalde produkten, , zouden gedimt of niet aanwezig moeten zijn.

heb me de wuzzialert op laten dringen

De wuzzialert kwam en ik dacht er heerlijk mee te spelen, maar alles was al geinstalleerd. Dus ik had er niets mee te doen. Maar gelukkig de de stappenteller deed niets, maar ook dat hoefde ik niet in te stellen, want even een klacht en hij werd geactiveerd. 's morgens bij het ontbijt leg ik hem even aan de oplader en kan ik weer 24 uur verder. En wat ik niet verwacht had, is, dat het mij een veilig gevoel geeft .

Zeer goede service en hele duidelijke uitleg. Goed bereikbaar en wie je ook spreekt altijd vriendelijk.

1. Batterij percentage alleen te zien op de website en niet in de app? 2. Bij gebruik am app steeds opnieuw inloggen?

Diverse problemen:

Ten eerste: het doet mij goed belangstelling van u te krijgen. Herhaaldelijk wijzigt volgorde contactpersonen zonder mijn toedoen Mededeling “alarmknop staat uit als Pebbles op de lader staat Heb 1 keer alarm gebruikt, hoorde geen reactie, contactpersoon belde mij later via mijn mobiel. Had ook problemen met de draagclip Kortom: teleurstellend Deze week komt iemand van Buurtzorg langs om te helpen met Wuzzi, ik hoop de problemen te herstellen

Afgelopen jaar bleek uw systeem niet betrouwbaar te zijn maar de laatste weken weer wel!

Mijn schoonvader wilde zeker zijn dat het systeem goed werkte en wilde dus elke dag dit testen. Omdat dit niet consequent goed ging bleef hij dit doen. Na diverse meldingen en het opvolgen van uw advies (resetten e.d.) bleef het systeem niet regelmatig te werken. Na een laatste klacht (22-4) werkt plots het systeem wel goed. Weliswaar wat trager en slecht geluid maar wel consequent verbinding. Hoewel we hier blij mee zijn hadden we graag gehoord wat de oorzaak is geweest of wat er verbeterd is.

Te groot

Ik ben tenger. Heb het horloge maar dat is me te groot. Telkens gaat het af omdat het draait om mijn pols en dan gaat het tegen mijn knokkels of zo. Doe ik hem in mijn tas dan gaat ook het alarm af. Kost me telkens een tientje. Als hij om mijn nek hangt is ook geen optie. Helaas geen goede ervaring.

Redelijk tot goed

In principe zijn we wel tevreden. We vinden alleen de melding tussenhet moment dat de batterij bijna leeg is en compleet leeg (minder dan een half uur) wel heel erg kort en levert soms ook wel problemen op.

Ik ben geheel tevreden.

Het apparaat functioneert naar tevredenheid; ik heb het ook aanbevolen bij enkele anderen.

Krijg niet aangemeld

Kom niet op het account om aan te melden, heb ook al een ander wachtwoord aan gevraagd maar ook dat lukt niet dus beetje jammer hier voor graag zou ik graag wat hulp hierbij krijgen

Bellen gaat goed maar plaatsbepaling slecht.

Als ik de knop per ongeluk in druk wordt er niemand boos en wensen ze me nog veel plezier die dag. Er zit dus hele vriendelijke mensen achter de telefoon. Dat vind ik heel belangrijk, want het gebeurd me nog wel eens een keertje. De plaatsbepaling werkt helaas niet goed ofwel slecht! Mijn kinderen kunnen niet up to date zien waar ik ben. Ik weet dus ook niet of de hulpdiensten kunnen zien waar ik ben als ik onderweg iets krijg. Dat maakt me wel onzeker. Gelukkig is dit nog niet voorgekomen. Dit was wel hoofdreden om de Wuzzi aan te schaffen. Dus kort: Bellen gaat goed, plaatsbepaling slecht.

Duidelijke info ook vooraf.

Veel opladen, andersdenkenden in de folders

Werkt alleen als je hem om je nekt hebt,

tevreden

Het geeft me een enorm goed gevoel van veiligheid

Het is makkelijk te dragen en geeft gevoel van veiligheid

Hij bevalt goed

Hij bevalt goed maar gaat som te snel af als ik ergens tegenaan kom.

Mevrouw is uitgeschreven!!

Word niet gebruikt

Mijn moeder gebruikt haar alarm niet ze heeft het op een tafeltje naast haar liggen. With kind regards. Emmy

veilig gebruiksvriendelijk

handig in gebruik bij nood kun je meteen reageren apparaat hangt om je nek .

Geeft verkeerde locatie aan.

Geeft verkeerde locatie aan. Zelfs al was mijn schoonmoeder thuis, leek het alsof ze aan het wandelen was. Ben vaak voor niets gaan kijken waar ze uithing. Dan zat het apparaat op de lader en kreeg ik signaal door dat ze uit de veilige zone was.

Een heel veilig gevoel

Het hebben van.eenwuzzi is een veilig enn zeker gevoel. De g.p.s is nog een extra veiligheid. Want daarmee ben je ook veilig als er iets buiten met je gebeurd is.

Werkt naar behoren

Gelukkig heb ik nog geen gebruik hoeven maken van de alarmknop alleen heb ik enkele keren wel getest met de centrale en dat ging goed.

Slechte batterij, moeilijk inloggen

De batterij is zeer snel leeg. Inloggen lukt vaak niet, krijg een melding probeer het later!!!!

het bandje wat je aan de telefoon krijgt is erg onduidelijk moeilijk te verstaan ,

zie hierboven

Korte Huifakkerstraat 6

4815PS Breda

Over wuzzialert

Dankjewel dat je hebt gekozen voor een Wuzzi Alert persoonsalarm, daarmee heb je gekozen voor: V Eenvoud & gemak V Het sterkste mobiele netwerk V De beste service en ondersteuning Dankzij je nieuwe persoonsalarm is de hulp voortaan met één enkele druk op de alarmknop, ‘Altijd bij je’. Het enige waar jij nu nog aan hoeft te denken is aan het regelmatig opladen van je alarmapparaatje! Wist je ook al dat je via (onze App) Mijn Wuzzi kunt zien hoe vol je batterij nog is? Of dat je notificatie kunt instellen als je batterij moet opladen. Handig toch! Heb je nog vragen over je persoonsalarm of onze dienstverlening? Bel ons dan op +31 88 – 800 77 88 of stuur een e-mail naar [email protected]. We zijn er graag voor je! Hartelijke groet, Wuzzi Alert Klantenservice