Uitstekende ervaring.

Makkelijk te bestellen, snel geleverd, makkelijk te installeren, simpel in gebruik. Geeft een veilig gevoel voor gebruiker en een gerust gevoel voor familie.

Is goed

werkt goed ben tevreden

ik vind het niks

Ik ben steeds bang dat hij afgaat. Dus ik doe hem niet om. alleen als mijn moeder het vraagt

Niet fantastisch

Het is dikwijls moeilijk de locatie van de gebruiker te zien. Het uurwerk is heel snel leeg. Niet erg gebruiksvriendelijk voor mensen met dementie

Het contact voor het opladen vind ik heel slecht en breekbaar, je ziet de draden lopen...

Batterij snel leeg, klein alarmknopje moet met veel kracht ingedrukt worden.

Dagelijks opladen omdat de batterij snel leeg loopt waardoor 24u dekking onmogelijk is. Lege batterij wordt gemeld dmv sms welke 18 cent p/s kost. Klein alarmknopje niet geschikt voor zwakke mensen.

Niet nauwkeurig

Ik vind het niet zo goed.hij geeft mijn locatie regelmatig niet goed weer hierdoor is hij niet nauwkeurig. Als ik op 2km van mijn eigen locatie zit geeft hij gewoon aan dat ik nog thuis ben.

lijkt veilig, niet zo snel en lastig te managen

Bij 2 Wuzzies zijn voor de contact personen aparte accounts noodzakelijk, dit zou beter kunnen

gebruik hem alle dagen. in het begin is het alarm zo maar afgegaan. dit is nog niet vaker gebeurt.

verder prima apparaat. geeft een veilig gevoel.

vervelend

ik heb steeds probleem ik lig veel te draaien in bed of ik de hals snoer kort of lang heb dan licht onder mijn arm gaat de bel of licht onder mijn schouder dan gaat de bel hang ik over arm naar de grond dan gaat de bel ; ik kan niet stil leggen in bed;

Heb het Alert gelukkig nog niet nodig gehad.

Toen mijn Wuzzi Alert slecht oplaadde bleek er een scheurtje in te zitten en ontving ik, zonder enig probleem en zeer snel, een nieuwe. Dat noem ik een perfecte service.

Werkt goed, maar contact krijgen duurt te lang

Als ik door de Wuzzialert wordt gebeld, hoor ik eerst een "bandje" met een boodschap. De boodschap wordt deels ook nog herhaald. Het duurt daardoor veel te lang voordat ik de persoon daadwerkelijk zelf hoor. Het is een alarmknop: er zou veel eerder contact tot stand moeten worden gebracht.

Tot nu toe goed

Mijn moeder heeft haar heup gebroken en na een maand bij haar gebleven te zijn nu afbouwen maar wel met Wuzzi. Alleen jammer dat ze zelf niet kan zien of hij opgeladen moet worden. Dat moet ik haar doorgeven omdat ze zelf niet kan inloggen.

Prima ervaring

Geen problemen met het gebruik.

Van ervaring kan niet worden gesproken omdat het alarm tot op heden (gelukkig) niet is gebruikt.

Geen, want niet gebruikt tot op heden. Dat wil zeggen alarmcentrale niet hoeven waarschuwen.

super

Ik heb al jaren het systeem ik heb het gelukkig maar een keer nodig gehad Mogelijk ga ik het binnenkort weer even testen Ik schrijf dit namens Jaap van Berkel hij is lichamelijk beperkt en kan moeilijk praten Met vr gr Cor Holtkamp

Regelmatig vals alarm, niet goed verstaanbaar, onnauwkeurige locatie

Mijn moeder maakt gebruik van de Wuzzi pebbles. Ze draagt het alarm dagelijks maar regelmatig wordt het alarm per ongeluk geactiveerd door bijvoorbeeld voorover bukken. Heel vervelend voor haar en voor ons als familie. Bovendien klinkt de computerstem bij activering heel zacht waardoor ze het niet goed kan verstaan. De locatiebepaling is helaas niet nauwkeurig. Kortom: het is behelpen met dit persoonlijk alarm. Je betaalt een maandelijkse bijdrage. Twijfels over de prijs en de geleverde kwaliteit.

Nooit een noodsituatie meegemaakt (afkloppen)

Zie boven

Zeer slecht

Zeer ontevreden: Locatie waar we wonen is peerboltestraat 2. Wordt als peerboltestraat 4 weergegeven. Geluid van de speaker is veel te zacht voor iemand met dementie Doorschakelen duurt veel te lang Het programma om te doorlopen is veel te lang voordat je de wuzzi aan de lijn krijgt Er is iets mis met buitenlandse nummers. Daar hebben we al veel emails aan besteed. Resultaat is dat we nu twee keer hetzelfde buitenlandse nummer in de telefoon hebben staan....één daarvan werkt niet. Ook dat levert weer vertraging op. Een oplossing was beloofd maar die hebben we nog steeds niet.

Soms belt hij en "kan er geen verbinding worsen gemaakt" hoor je dan......

Wat boven al beschreven staat.. Soms wordt dat automatisch gezegd en dan is er geen contact mogelijk.....

Ik heb er gelukkig nog geen gebruik van hoeven maken

Ondanks mijn handicaps kan ik nog zelfstandig wonen. Gelukkig heb ik het Wuzzi alarm in de praktijk nog niet hoeven te gebruiken

Na het overlijden van mijn echtgenoot heb ik 24 uur mijn wuzzialert om!

Mijn ervaring is niet opwindend. Ik kon een som niet oplossen in mijn droom. Dus ik sloeg alarm. Gelukkig was ik nog net op tijd om ook de snel gewaarschuwde hulp persoon te stoppen bij haar voordeur. Nog een andere uitleg: Mijn roepnaam is Bob, maar ik ben wel een vrouwelijk persoon vanaf mijn geboorte.

Ik had een betere uitvoering verwacht.

Mijn moeder wilde het horloge. Groot nadeel is dat ze niet direct de tijd ziet. Ze moet daarvoor hetzelfde knopje indrukken. Bij te lang indrukken gaat het alarm al af. Ik ben daarom ook al regelmatig uit bed gebeld. Beter is dan twee knoppen te maken of de tijd direct te laten zien. Verder werkt het systeem prima.

gaat wel

Die knobbel in mijn nek is vervelend evenals het op de huid dragen. Draag hem nu onder mijn pullover. Vraag mij af hoe dit in de zomer moet. Ik zal bij "aanbevelen" nee zeggen, maar dit kan afhankelijk van Uw reactie gewijzigd worden.

Korte Huifakkerstraat 6

4815PS Breda

Over wuzzialert

Dankjewel dat je hebt gekozen voor een Wuzzi Alert persoonsalarm, daarmee heb je gekozen voor: V Eenvoud & gemak V Het sterkste mobiele netwerk V De beste service en ondersteuning Dankzij je nieuwe persoonsalarm is de hulp voortaan met één enkele druk op de alarmknop, ‘Altijd bij je’. Het enige waar jij nu nog aan hoeft te denken is aan het regelmatig opladen van je alarmapparaatje! Wist je ook al dat je via (onze App) Mijn Wuzzi kunt zien hoe vol je batterij nog is? Of dat je notificatie kunt instellen als je batterij moet opladen. Handig toch! Heb je nog vragen over je persoonsalarm of onze dienstverlening? Bel ons dan op +31 88 – 800 77 88 of stuur een e-mail naar [email protected]. We zijn er graag voor je! Hartelijke groet, Wuzzi Alert Klantenservice