voldoende

bij gebruik van de alarmknop wordt het uitgezonden bericht kort en zéér snel afgedraaid, zodat de ontvanger geen tijd krijgt om te beseffen wat er aan de hand is. Er wordt dan ook snel doorgeschakeld naar de volgende in rij van de 3 mogelijke oproep-ontvangers. Het zou wenselijk zijn om het uitgezonden bericht rustiger te laten beginnen en af te laten spelen, zodat de ontvanger de tijd krijgt om te wennen aan de stem, én om te begrijpen wat er nu daadwerkelijk aan de hand is. Gr.

nog niet nodig gehad

wij hebben de wuzzi alert nog niet in een moeilijke toestand nodig gehad

Snelle reactie via alarmcentrale.

Heb hem nog niet hoeven gebruiken, dus ik kan geen ervaring ermee.

Ik heb hem voor de veiligheid.

Functioneel

Hebben getest en het is zeer eenvoudig in gebruik

Goed te volgen

Prettige aflezing ,,voornamelijk bedoeld voor bij houden slaaptijden.

Nog niet hoeven te gebruiken

Ik heb het gelukkig nog niet hoeven te gebruiken alleen testen tot dus ver gaat dat goed

redelijk tevreden

GPS wijkt nogal vaker af van de plek waar ik me dan ben. verder geen opmerkingen

ben tevreden hoewel ik bij een vals alarm moeite had met het tijdig uitschakelen.

zoals boven geschetst : ik ben tevreden , behoudens het gevoel dat ik had bij een vals alarm (perabuis indrukken van mijn Wuzzi) ik moeite had om het apparaat tijdig uit te schakelen.

Voldoet prima

Beste mevrouw/mijnheer, Heel blij ben ik met de Wuzzi Alert.Het geeft mij een rustig gevoel. Laatst ging het per ongeluk even verkeerd en ik had direct contact met iemand die vroeg of alles goed was met mij. Was helemaal verbaasd.Gauw mijn excuus aangeboden. Later was ik heel blij en dacht,dat werkt prima. Dus zou ik de Wuzzi Alert niet meer willen missen.

Super strak plug and play

Super strak plug and play!

Prima, geeft een veilig gevoel.

nog geen ervaring, nog niet echt gebruikt, alleen geoefend.

Ik kan dus nog geen mening geven.

Goed product.

Hebben er nog geen gebruik van hoeven te maken. Worden er aan herinnerd als het moet worden opgeladen. Goede zaak.

Het systeem werkt goed,Tevreden!

Makkelijk in het gebruik

Heb het alarm gelukkig nog niet nodig gehad.

geeft een veilig gevoel

ik kan in ieder geval om hulp vragen

Werkt zoals verwacht.

Door de corana maatregelen is er weinig gebruik gemaakt van de wuzzialert. Maar de keren dat hij gebruikt werd werkte het perfect en kon de eigenaar goed gevolgd worden en dat gaf een rustig en veilig gevoel zowel voor de eigenaar als voor de degene met de mobiel die alles volgde. Met vriendelijke groet, Elza Wijngaarden-Copal.

werkt goed.

Ben er heel tevreden mee.

Op zich prima....

Wel reactie bij indrukken SOS....naar mijn en mijn kleindochters mening duurt dit nog vrij lang.

Bij een val werkte het heel goed

Verschillende keren is dit Alert gebruikt door m'n moeder en het werkte heel goed.

Het apparaat werkt goed.

Aansluiting apparaat en oplaadstation moeilijk te vinden.

ik ben er heel blij mee

ik heb mijn mening al gegeven aan u

Korte Huifakkerstraat 6

4815PS Breda

Over wuzzialert

Dankjewel dat je hebt gekozen voor een Wuzzi Alert persoonsalarm, daarmee heb je gekozen voor: V Eenvoud & gemak V Het sterkste mobiele netwerk V De beste service en ondersteuning Dankzij je nieuwe persoonsalarm is de hulp voortaan met één enkele druk op de alarmknop, ‘Altijd bij je’. Het enige waar jij nu nog aan hoeft te denken is aan het regelmatig opladen van je alarmapparaatje! Wist je ook al dat je via (onze App) Mijn Wuzzi kunt zien hoe vol je batterij nog is? Of dat je notificatie kunt instellen als je batterij moet opladen. Handig toch! Heb je nog vragen over je persoonsalarm of onze dienstverlening? Bel ons dan op +31 88 – 800 77 88 of stuur een e-mail naar [email protected]. We zijn er graag voor je! Hartelijke groet, Wuzzi Alert Klantenservice