perfect geregeld

mijn ervaringen als schoonzoon zijn perfect. Schoonmoeder heeft regelmatig wuzzi per ongeluk gebruikt en nooit is dat teveel. Ook bij twijfel bellen ze de contactpersoon.

werkt prima

werkt prima

handig,veilig gevoel,snel handelen en goede communicatie!

het zelfde als hier boven.

hij vol doet mijn goed

ik heb hem tot heden goed.de keren dat hij afging had ik gauw kontak

gelukkig nog geen ervaring wel blij mee

nog niet nodig gehad

Geweldig blij dat ik hem heb.

Hij functioneert precies zoals omschreven wordt. Super dus. Maar een lichte duw op de alarmknop is al genoeg om hem te activeren, wat soms weleens voor de nodige commotie zorgt. Ik heb hem nog niet daadwerkelijk nodig gehad, gelukkig, maar ik heb wel een aantal keren voor loos alarm gezorgd. Zo ben ik er wel achter gekomen dat ik de juiste helpende handen heb uitgezocht, die meteen reageren. Een geluk bij een ongeluk dus.Ik wil wel nog even kwijt (vandaar geen 5) dat mij niet verteld is geworden dat er kosten verbonden zijn als er geen echt alarm is geweest en in verhouding vindt ik die wel veel. Maar al met al ben ik er blij mee en voel me een stuk veiliger hierdoor.

ik heb er gelukkig nog gen gebruik van hoeven maken

Het gevoel van veiligheid is heel fijn

Goed systeem eenvoudig in gebruik

Een goed eenvoudig systeem. Wij maken gebruik van het horloge. Gelukkig de alarmknop nog niet nodig gehad. Jammer is het dat het alarmsysteem wel dagelijks opgeladen dient te worden, dit wordt door mijn moeder toch vaak vergeten waardoor ik alert moet zijn of de oplaadcapaciteit nog voldoende is.

zeer goed

Ik heb slechts een keer gebruikt toen dat nodig was en het werkte prima

Bevalt wel

Ikheb nog geen gebruik hoeven te maken van mijn wuzzi

Tevreden

Meer aandacht voor het polsbandje.

Gevoel van zekerheid.

Als alarm functie nog nooit gebruikt. Wel een paar keer per ongeluk gedrukt.

fijn, voldoet aan de verwachting.

Zoals boven vermeldt.

Werkt prima

Meer rust als mijn partner alleen op pad is.

heel erg prettig

dat kan ik niet goed uitleggen sorri komt door de zware hersenoperaty

Voldoet aan verwachtingen

Niet vaak nodig gehad, maar het werkt goed.

gelukkig nog geen gebruik van hoeven maken

Ik kan alleen mijn ervaring geven over de aankoop en de aanmelding. Dat is allemaal prima geregeld via de thuiszorgwinkel. Ik ben erg blij dat er inmiddels iets dergelijks is ontwikkeld. Hiervoor hadden we een alarmknop gekoppeld aan de telefoon, dat was geen succes.

Gelukkig heb ik - op enkele fouten na - nog geen gebruik van wuzzialert hoeven te maken

Hoewel ik dus in noodgevallen nog geen gebruik van wuzzialert heb hoeven maken, geeft het me wel een veilig gevoel een mogelijkheid te hebben om op bijstand te kunnen terugvallen

Werkt goed

Het enige nadeel is dat het menu dat je krijgt als de telefoon gaat wel erg lang is.

Gelukkig weinig oproepen nodig gehad

Zie boven.

Test verliep prima

Behalve de test nog geen ervaring met alarmering. Klokfunctie prima.

Twee delig

De laatste keer kon ik niet zelf reageren ik had de alarm niet vast gemaakt aan mijn b h daardoor was hij op de rug geschoven en ben en ik ben door de suiker bewusteloos geraakt En op de rug gevallen en toen is hij automatisch afgegaan Dus dan kun je zelf niet op het alarmknop drukken als er zoiets gebeurt

Ik heb de Wuzzi Alert nog niet nodig gehad .

Heb het altijd bij mij als ik de deur uit ga .Geeft mij een veilig gevoel.

Tot nu toe gelukkig heb ik hem nog niet nodig gehad.

Ik heb een keer per ongeluk erop gedrukt en toen werd ik heel netjes te woord gestaan en werd er gevraagd of alles goed ging met mij. Dit heb ik heel positief ervaren en stelt mij gerust voor als ik het echt nodig heb.

Geen noodsituatie geweest.

Bij het afwassen heb ik twee keer "een ogenblik geduld" een aantal keer gehoord voordat ik het uit kon zetten. De tijd van het alarmhorloge stond op zomertijd, dus nu goed. Kan dat in de winter aangepast?

Korte Huifakkerstraat 6

4815PS Breda

Over wuzzialert

Dankjewel dat je hebt gekozen voor een Wuzzi Alert persoonsalarm, daarmee heb je gekozen voor: V Eenvoud & gemak V Het sterkste mobiele netwerk V De beste service en ondersteuning Dankzij je nieuwe persoonsalarm is de hulp voortaan met één enkele druk op de alarmknop, ‘Altijd bij je’. Het enige waar jij nu nog aan hoeft te denken is aan het regelmatig opladen van je alarmapparaatje! Wist je ook al dat je via (onze App) Mijn Wuzzi kunt zien hoe vol je batterij nog is? Of dat je notificatie kunt instellen als je batterij moet opladen. Handig toch! Heb je nog vragen over je persoonsalarm of onze dienstverlening? Bel ons dan op +31 88 – 800 77 88 of stuur een e-mail naar [email protected]. We zijn er graag voor je! Hartelijke groet, Wuzzi Alert Klantenservice