Werkt prima

Geeft een stuk zekerheid

Veilig gevoel

Ik schrijf dit namens mijn vader en mezelf. We hebben er beide een veilig gevoel bij dat hij de wuzzialert bij de hand heeft en hulp in kan schakelen indien nodig!

duidelijk en netjes.

snel en goed behandeld.

Ben dement

Ben er blij mee als echtgenote. Mijn man kan nu toch alleen nog wandelen en ik weet altijdwaar hij is

Nog niet hoeven gebruiken, maar de geruststelling is al heel veel waard!

De mogelijkheid om de alarmknop te gebruiken en direct hulp te krijgen geeft mijn moeder een gerust gevoel, en dat doet wonderen voor haar welzijn

Prima ding als je hem op tijd oplaadt.

De WuzziAlert moet elke twee dagen opgeladen worden. In de informatie op internet was er sprake van vijf dagen gebruik voor opladen nodig was. Dus die informatie leidde aanvankelijk tot misverstanden. De Wuzzi van mijn vader heeft 1 keer alarm gemaakt NADAT hij leeg was:raadselachtig. Dit is terug te lezen in de gebruiksgeschiedenis. Hij heeft nog een andere keer eveneens alarm gemaakt toen hij leeg dreigde te raken.Dus niet omdat mijn vader op de alarmknop had gedrukt. En ik zie in de gebruiksgeschiedenis dat hij ‘s nachts een keer alarm zou hebben gemaakt terwijl mijn vader van niks wist en ik als eerste contactpersoon geen melding heb gekregen, niet op de vaste lijn en niet op mijn mobiel. En de andere contactpersonen ook niet. Dus: laad de WuzziAlert op tijd op en hij werkt prima. Verder ben ik bij vragen steeds vriendelijk geholpen door een medewerker van de helpdesk en kwam het antwoord op mijn vragen dezelfde dag via mail.

best goed.

Gelukkig is er nog geen echt alarm geweest. zo nu en dan drukt mijn vader per ongeluk op de knop en dan blijkt t goed te werken. Ik vind wel dat t lang duurt voordat we hem aan de lijn krijgen.....

Werkt prima

Werkt prima, alleen jammer dat ik al 2 keer geen reactie heb ontvangen op een vraag.

het geeft me rust.

het geeft rust dat ik weet dat er hulp komt als ik zou vallen.

Werkt perfect

Het voelt heel veilig,zeker wanneer je alleen woont

Tevreden

duidelijk

Mijn vader gebruikt de wuzzialert. Wij als kinderen zijn hier blij mee,daar hij alleen woont. 1 keer heeft hij er gebruik van gemaakt maar dat was per ongeluk. Het was voor ons een goede test toen,het verliep allemaal prima

Gelukkig nog geen gebruik van hoeven maken

Het dragen van het alarm om mijn nek geeft wel een gevoel van veiligheid.

GPS onnauwkeurig

Gebruiksvriendelijk personen alarm

Alarm aangeschaft voor een vrouw op leeftijd met Parkinson. Zeer makkelijk en gebruiksvriendelijk, ze draagt het alarm als ketting om haar nek. Door 1 druk op de knop wordt verbinding gemaakt met de door ons zelf ingestelde contactpersonen. Makkelijk oplaadbaar in het basisstation. Abonnement maandelijks opzegbaar.

Het voelt veilig om te weten dat er iemand in de buurt gebeld wordt als ik op de knop zou drukken

Draag het altijd bij me

Heb er nog weinig ervaring met het gebruik ervan .

Fijn geregeld!

Een fijne geruststelling een Wuzzi te dragen en ten alle tijden te kunnen gebruiken.

Nog niet nodig gehad

We hebben de wuzzi nog niet nodig gehad, maar het is prettig om het te hebben voor als het wel nood is.

Prima apparaatje voor een veilig gevoel

Werkt goed

Mevrouw Bos voelt zich veiliger , want is valgevaarlijk. En kan zodoende in haar eigen huis blijven.

Prima in gebruik

Gelukkig nog geen gebruik van hoeven maken maar wel fijn als het nodig is.

Ben er blij mee

Ben er heel blij mee geeft een stukje rust Maar het nadeel vind ik dat hij snel weer opgeladen moet dus dan heb ik mijn bwricht gemist en wil dan naar buiten en zie dan dat het leeg is en ook zo als ik naar bed ga Dan moet ik hem opladen

momenteel gebruik ik zelf ,man is overleden , ik heb er vertrouwen in ,prima

Ik voel me veilig als ik Mijn Wuzzialert draag.

Mijn alarm is gebruiksvriendelijk, gelukkig heb ik hem nog niet hoeven te gebruiken. Met enige regelmaat moet ik hem wel resetten omdat hij de locatie niet goed aangeeft dat is wel jammer want dat maakt het wat minder betrouwbaar. Ik heb de indruk dat hij de locatie beter doorgaf toen ik hem pas had.

Korte Huifakkerstraat 6

4815PS Breda

Over wuzzialert

Dankjewel dat je hebt gekozen voor een Wuzzi Alert persoonsalarm, daarmee heb je gekozen voor: V Eenvoud & gemak V Het sterkste mobiele netwerk V De beste service en ondersteuning Dankzij je nieuwe persoonsalarm is de hulp voortaan met één enkele druk op de alarmknop, ‘Altijd bij je’. Het enige waar jij nu nog aan hoeft te denken is aan het regelmatig opladen van je alarmapparaatje! Wist je ook al dat je via (onze App) Mijn Wuzzi kunt zien hoe vol je batterij nog is? Of dat je notificatie kunt instellen als je batterij moet opladen. Handig toch! Heb je nog vragen over je persoonsalarm of onze dienstverlening? Bel ons dan op +31 88 – 800 77 88 of stuur een e-mail naar [email protected]. We zijn er graag voor je! Hartelijke groet, Wuzzi Alert Klantenservice