werkt prima maar vind het een beetje groot ding

doordat hij best groot is heb ik al 2 keer gehad dat hij perongeluk afging toen ik wat voorover zat

tot dusver uitermate tevreden

in de relatief korte tijd dat ik Wuzzi Alert heb kan ik alleen maar een goede beoordeling geven.

Nog niet nodig gehad

Nog niet nodig gehad

Heb hem nog niet nodig gehad

Mooi als zekerheid

Veilig

Ik voel me veiliger

Heb een eerste keer pas contact gehad

Prima. Contact was duid en duidelijk.

Goed, behalve winter/zomertijd verzetten

Ik ben zeer tevreden.

Veilig gevoel

Zeer tevreden over de Wuzzi! Geef veilig gevoel! Alleen jammer dat de gps niet helemaal te traceren is aangezien ik naast een hoge flat woon. Klein minpuntje is dat ik hem veel moet opladen!

Is uitstekend.

Mijn ervaring is heel goed. Werkt uitstekend.

Heel fijn in gebruik

Kan er niet meer zonder

goed bereikbaar

Nog geen ervaring omdat ik het nog niet nodig heb gehad gelukkig uiteraard!

Ik voel me onzeker als ik het horloge vergeet.

Ik wil even reageren ,maar ik heb gelukkig nog niet ervaren als er iets gebeurd met mij hoe het dan is. groetjes Jeanne Both

Tevreden

Heb nog weinig ervaring

Tevreden

Ik heb een veilig gevoel

ik heb hem nog nooit nodig gehad

ik heb geen ervaring, zou wel graag eens per half jaar een test willen doen of alles nog goed werkt.

ik had perongeluk tegen de tafel gedrukthet duurde even 2sec voor ik contact had

Prima, batterij wel snel leeg

Als het apparaat langer zou werken zonder oplader kreeg het een 10

Ik ben tevreden over Wuzzi Alert.

1x noodoproep. Er werd direct gereageerd. Ik draag halsketting.

Hebben er nog geen echt gebruik van hoeven maken. Wel proefgedraaid en dat ging goed.

ik heb nog weinig ervaring gelukkig. Twee keer drukte ik per ongeluk en meteen werd er gereageerd. Dus dank.

2 keer per ongeluk gebruikt, reactie van meldkamer was sympathiek

Ik heb het 2 keer nodig gehad , maar helaas het zit niet in mijn systeem nog. Toch nog de telefoon gebruikt ,naar mijn familie, terwijl ik eigenlijk Wuzzialert had moeten gebruiken Ik heb een hanger, misschien is de uitvoering in horloge band beter, zichtbaar bij calamiteiten, je zou de mogelijk moeten hebben dit uit te proberen

geen oordeel

tot nog geen gebruik gemaakt van het alarm Persoonliik had ik i p v het horloge het hang kettinkje willen gebruiken maar het knopje was moeilijk te bedienen. met vr groet

Korte Huifakkerstraat 6

4815PS Breda

Over wuzzialert

Dankjewel dat je hebt gekozen voor een Wuzzi Alert persoonsalarm, daarmee heb je gekozen voor: V Eenvoud & gemak V Het sterkste mobiele netwerk V De beste service en ondersteuning Dankzij je nieuwe persoonsalarm is de hulp voortaan met één enkele druk op de alarmknop, ‘Altijd bij je’. Het enige waar jij nu nog aan hoeft te denken is aan het regelmatig opladen van je alarmapparaatje! Wist je ook al dat je via (onze App) Mijn Wuzzi kunt zien hoe vol je batterij nog is? Of dat je notificatie kunt instellen als je batterij moet opladen. Handig toch! Heb je nog vragen over je persoonsalarm of onze dienstverlening? Bel ons dan op +31 88 – 800 77 88 of stuur een e-mail naar [email protected]. We zijn er graag voor je! Hartelijke groet, Wuzzi Alert Klantenservice