Bijna helemaal tevreden

Het gaat prima, Wuzzi gaat ‘s nachts in de oplader op mijn nachtkastje. Het enige wat ik minder prettig vind is de wat brede draagbare en de dikke schuifknop in de nek. Onder een trui gaat het wel, maar in de zomer minder. Het klepje moet innovatie uitproberen, dan lan het koord er af.

Geen problemen

Na melding vrij snel contact, verder gelukkig geen oordeel over hoe het verder ging, omdat mijn melding altijd tot nu toe “per ongeluk” was.

Een veilig gevoel binnen handbereik

Prima service en altijd netjes geregeld

Alert, vriendelijk en redelijke geprijsd

Een enkele keer testen wij of alles werkt en altijd snel een vriendelijke reactie. Één keer serieus hulp gehad en ook toen goed en snel contact.

Heel jammer, maar het apparaat is niet betrouwbaar.

Verschillende keren hebben wij de proef op de som genomen. Soms lukte de proef voor 100 procent. Maar er waren ook keren bij, dat ik allang thuis was en de Wuzzi was nog op de vorige plaats. Dat klopte dus niet. Eigenlijk is die dus niet aan te bevelen.

Prima alarm, maar af en toe is de accu te snel leeg.

De accu gaat niet altijd 24 uur mee. Waarschijnlijk doordat het oplaadpunt aan de achterkant van het horloge zit en daardoor snel vuil wordt in het dragen en minder goed contact maakt bij het opladen. De band is van niet ademend materiaal, hierdoor ga je sneller transpireren. Zou een lederen of stoffen band mogelijk zijn?

Have not yet used it, which is good news.

Wrong email address on web page. Should be - [email protected]

Prima aankoop destijds

Gelukkig heb ik Wuzzi nog niet in de praktijk hoeven te gebruiken. Ik krijg een sms’je als er iets aan de hand is. Bijvoorbeeld als het contact met de centrale is verloren omdat Wuzzi niet goed op de oplader ligt. Prima service, heel blij mee.

Ik vind het fijn dat ik overal hulp kan inroepen als dat nodig is.

Ik had eerder een ander alarmsysteem, maar ik kon daar alleen in mijn eigen huis hulp inroepen en dat vond ik niet veilig genoeg. Ook kreeg ik daar geen vergoeding voor van Menzis en ging de maandprijs van 18 euro naar 33 euro werd verhoogd, en dat was me teveel. Met de service van u ben ik zeer tevreden.

Wij hebben er vertrouwen in

Wij zijn tevreden met WuzziAlert

Voldoet prima, makkelijk in gebruik, snel opgeladen.

heb (gelukkig) nog geen gebruik hoeven maken van de mogelijkheid hulp in te roepen, dus daar kan ik niets over zeggen.

Ik vind het een veilig idee om iemand te kunnen bereiken in nood

Het is een mooie horloge en is oplaadbaar dus geen dure batterijtjes erin

Redelijk goed!

Als er problemen zijn staat de klantenservice altijd klaar en worden we snel en correct geholpen!!het oplaad stekkertje levert soms problemen op dat komt heel precies!!

Ben zeer tevreden

Geeft ons, mijn vrouw en mij, een gerust gevoel als ik mijn alarm draag.

Functioneerde prima zover.

Reeds maanden in gebruik, wat geen problemen heeft gegeven. Alarm melding nog niet noodzakelijk geweest.

Heb Wuzzi niet nodig gehad.

Heb Wuzzi nog niet nodig gehad gelukkig.

Tevreden

bijzonder goed

door mijn poly neuropatie viel ik regelmatig op de grond zonder zelf te kunnen opstaan. Altijd moest er een sterk iemand bijkomen die mij moest helpen.. Omdat ik een regelmatige wandelaar ben die overal komt, ook op plekken die minder bezocht werden door bezoekers gaf dat regelmatig problemen. Van daar heb ik een wuzzialert gekocht. Daar naast een cursus vallen en opstaan gevolgd. Nu ben ik zover dat als ik val zelfstandig, zonder hulp van iets of een ander persoon, kan opstaan. En mijn wandeling verder kan vervolgen. Ook al heb ik mijn wuzzialert niet direct meer nodig hij is altijd bij mij. Dat geeft een veilig gevoel.

Op zich prima, soms wat slechte ontvangst

Werkt prima; soms alleen wat slechte ontvangst waardoor we elkaar niet altijd goed kunnen verstaan

alarmeren werkt goed. Maar een die ik om de hals heb is niet fijn

Ik heb er een om mijn hals . Ik had liever om mijn pols gehad. Die werd dat moment niet benoemd. Om de hals vind ik lastig . Ik ben ook visueel gehandicapt en evenwichtsstoornis. Tweemaal ging die af. Omdat ik er tegenaan kwam. of stond. Dus ik had graag de pols gehad Als ik aanbeveel , beveel ik het polsbandje aan. Nu durf ik deze soms niet om te doen. Omdat ik niet voor niets wil alarmeren

Al 2x nodig gehad

Hij doet het gewoon

Nog geen gebruik van gemaakt.

Aangeschaft i.v.m. slechte hart conditie. Er is een pacemaker geplaatst en de problemen zijn er niet meer. Blijf wel opladen aangezien mijn leeftijd (80+) en je weet maar nooit.

Tot nog toe heb ik het alarmsysteem niet hoeven te gebruiken gelukkig, maar ik voel me er wel veilig

Nog niet nodig gehad.

PRIMA GEREGELD.

GOEDE EN PRETTIGE CONTACTEN.

het werkt nu goed.

In het begin had ik moeite met het alarm aan een halsbandje. Dat is nu beter door een klem aan mijn hemd

Korte Huifakkerstraat 6

4815PS Breda

Over wuzzialert

Dankjewel dat je hebt gekozen voor een Wuzzi Alert persoonsalarm, daarmee heb je gekozen voor: V Eenvoud & gemak V Het sterkste mobiele netwerk V De beste service en ondersteuning Dankzij je nieuwe persoonsalarm is de hulp voortaan met één enkele druk op de alarmknop, ‘Altijd bij je’. Het enige waar jij nu nog aan hoeft te denken is aan het regelmatig opladen van je alarmapparaatje! Wist je ook al dat je via (onze App) Mijn Wuzzi kunt zien hoe vol je batterij nog is? Of dat je notificatie kunt instellen als je batterij moet opladen. Handig toch! Heb je nog vragen over je persoonsalarm of onze dienstverlening? Bel ons dan op +31 88 – 800 77 88 of stuur een e-mail naar [email protected]. We zijn er graag voor je! Hartelijke groet, Wuzzi Alert Klantenservice