Geeft een veilig gevoel

Voelt veilig. Tip voor verbetering: de GPS nauwkeuriger maken naar de exacte plek.

Een grandioos nuttig en bruikbaar apparaat.

Reeds meerdere malen met groot succes moeten gebruiken, waardoor hulp zeer snel aanwezig was.

redelijk betrouwbaar systeem.

Nadat de drager van de Wuzzi op het alarm heeft gedrukt, wordt de eerste geinformeerd. SMS berichten aan anderen volgen niet altijd.

Ik ben blij met het gevoel van veiligheid dat Wuzzi geeft.

Tot nu toe gelukkig alleen vals alarm gehad, doordat per ongeluk op de knop werd gedrukt. Maar om daarna onmiddelijk persoonlijke contact met mn oude vader te hebben is erg fijn. Misschien wel een idee om de knop zó te construeren dat hij niet bij stoten, maar alleen bij bewust indrukken alarmeert? Maar ik ben er op deze manier ook al erg blij mee.

Precies wat we nodig hadden

Handig te installeren en makkelijk voor gebruiker op leeftijd.

Ik heb een veilig gevoel waar ik ook heen ga!!

doet wat hij moet doen

handig apparaat, gebruiksvriendelijk

Prima uitvinding !

Werkt uitstekend!

Mijn moeder heeft hem altijd om, maar gelukkig nog niet nodig gehad

Ze heeft hem vorig jaar 1 keer nodig gehad nadat ze was gevallen. Helaas was de Wuzzie niet opgeladen en zodoende kon ze ons toen niet bereiken. We hebben vanaf die tijd op ons genomen om te controleren dat hij altijd opgeladen is. Kunnen jullie ook zien dat hij leeg is?

Opgeladen is het een uitkomst

Eem bijdehand dingetje

Vaak opladen

Jammer dat het horloge vaak elke dag moet worden opgeladen.

Ben er heel blij mee .

Tot nog toe heb ik er geen ervaring mee ,heb hem wel altijd bij me.

Ik voel me veiliger.

Ik ben alleen thuis en met de Wuzzi Alert voel dat veiliger. De batterij is wel snel leeg.

Betrouwbaar, efficient

Tweemaal een noodoproep gemaakt. Werd direct beantwoord en afgewerkt.

voldoet prima aan de eisen.

werking is uitstekend, wat een beetje lastig is: het snelle onbedoelde contact als de alartmknop onbedoeld geactiveerd is, misschien zou er een mogelijkheid moeten zijn de activering binnen enkele seconden ongedaan te maken? Verder is de reactie altijd snel en doeltreffend.

Getest,en het werkte.

Geenh

redelijk

meestal ben ik wel tevreden over de wuzzi.moet wel goed op tijd opladen,alleen de naam wuzzi vind ik absurd,leuk voor kleuters,maar ik ben 91 !

Gelukkig nog nooit nodig gehad

Per ongeluk heb ik een keer onnodig alarm geslagen. Toen vond ik het best lang duren voor er een telefonische reactie kwam.

Werkt goed.

Goed functionerend. Altijd aan geeft rustig gevoel.

Ruim voldoende

We hebben het eigenlijk niet nodig maar toch is het een fijn gevoel dat we dit achter de hand hebben. Een app zou heel fijn zijn.

Ik ben er tevreden mee.Heb het nog ( gelukkig) nog niet nodig gehad

Gelukkig nog geen ervaring gehad.

werkt probleemloos

werkt probleemloos

werkt perfect en makkelijk in gebruik

Heel tevreden mee

Ik heb het gelukkig nog niet nodig gehad,

Een prima alarm, waarvan je hoopt, het nooit nodig te hebben.

Duur

Hij werk goed maar ik vind hem duur ze maken veel reclame met anderen

Korte Huifakkerstraat 6

4815PS Breda

Over wuzzialert

Dankjewel dat je hebt gekozen voor een Wuzzi Alert persoonsalarm, daarmee heb je gekozen voor: V Eenvoud & gemak V Het sterkste mobiele netwerk V De beste service en ondersteuning Dankzij je nieuwe persoonsalarm is de hulp voortaan met één enkele druk op de alarmknop, ‘Altijd bij je’. Het enige waar jij nu nog aan hoeft te denken is aan het regelmatig opladen van je alarmapparaatje! Wist je ook al dat je via (onze App) Mijn Wuzzi kunt zien hoe vol je batterij nog is? Of dat je notificatie kunt instellen als je batterij moet opladen. Handig toch! Heb je nog vragen over je persoonsalarm of onze dienstverlening? Bel ons dan op +31 88 – 800 77 88 of stuur een e-mail naar [email protected]. We zijn er graag voor je! Hartelijke groet, Wuzzi Alert Klantenservice