Het is een veilig gevoel dat mijn vader van 87 jaar elke dag trouw zijn alarm om doet.

Al meerdere keren het alarm afgegaan, soms ook omdat de hond op "zijn bel" drukte. Echter ook een keer gevallen en dan is het uiteraard heel fijn dat er gebld kan worden. Het enige punt is dat het vrij lang duurt voordat er contact is, maar dat lijkt misschien ook zo omdat je toch schrikt als er gebeld wordt.

Doet wat het moet doen.

Het akarm werkt goed. Na het indrukken van de knop krijg je persoonlijk contact met de alarmcentrale. Bij geen gehoor wordt automatisch doorgeschakeld naar de volgende contactpersoon. Is er wel contact met de gebruiker, maar komt er geen reactie (bijv bijv de gebruiker schrikt), ook dan wordt de volgende contactpersoon benaderd. Ook per SMS

Gevoel van veiligheid

Nog kort in gebruik, op de testalarmering werd een foutief adres genoemd.

Meestal adequaat

Een keer niet kunnen beantwoorden, geen contact met mijn moeder. Bovendien klopt de plaatsbepaling niet die aangegeven wordt. Mogelijk verlaat?

getest werkte prima

Ik heb hem alleen getest, ik heb hem nog niet , gelukkig, hoeven te gebruiken. Accu is wel snel leeg, om de twee dagen opladen. Een signaal dat batterij opgeladen moet worden voorkomt dat de accu leegraakt zonder dat je het weet.

Callcenter

Onwetend over gunctie Wuzzie

Goede ondersteuning en klantvriendelijk.

Goede reactie op melding. Ook het vervangen van het apparaat was geen probleem.

Heel goed. Het enigste is dat de persoon die het alarm heeft gegeven niet altijd goed verstaanbaar is.

Makkelijk en compact

Betrouwbaar

Betrouwbaar en veilig gevoel.

De plaatsaanduiding klopt niet altijd.

Als die werkt is het prima, maar af en toe klopt de plaatsaanduiding niet helemaal. Soms doet hij het helemaal niet.

Mooi alarm en goede service.

Mijn moeder van 85 is er heel erg blij mee

Ze kan nu kleine ommetjes maken en voelt zichzelf erg veilig.

Na wat wennen werkt het horloge nu prima.

In het begin wat moeite met het knopje voor de tijd. Te lang indrukken is alarm. Dat was even een dingetje. Verder is het in noodsituaties lastig geduld te hebben tot er verbinding is met een hulp. De ervaring was dat er dan telkens op het alarm knopje gedrukt werd, waardoor de gebelde telkens weer opnieuw de alarmcentrale aan de lijn krijgt. Dat is mijn ervaring als dochter van mijn moeder van 97 met een alarm horloge. Op zich is het horloge prima om te dragen.

Prima alternatief voor iemand die alleen woont

Gemakkelijk in gebruik. Nauwkeurigheid van gps wijkt soms enkele huisnummers af.

Fijn, maar het kan meer met deze tijd

Ik vind het super fijn, het geeft me een heel veilig gevoel. Ik zou het fijn vinden als er ook een soort app van komt waar je alles makkelijk in bij kan houden en eventueel ook via de app dus alarm zou kunnen slaan. Dat je Wuzzi wel in de buurt moet zijn maar dat je dus eigenlijk alles overzichtelijk hebt in een app. Maar kortom, heel fijn!!

alleen jammer dat de klok niet automatisch naar de zomer of wintertijd gaat Ik ben wel goed geholpen toen ik er over belde jammer dat je dat steeds moet doen Verder ben ik goed tevreden Vriendelijke mensen die je graag helpen

Zou niet meer zonder willen/kunnen !

Als alleenstaande oudere op leeftijd en nog steeds zelfstandig wonend en ondernemend in mijn hele doen en laten,geeft me de Wuzzialert mij 24 uur lang een heel veilig gevoel. Ik heb ‘m dagelijks om (ook in de auto) en zelfs als ik ‘s nachts naar het toilet ga. Ik ben op dit gebied dus heel positief en raad het mijn alleenstaande kennissen van mijn leeftijdscategorie aan. Ben eigenlijk van mening,dat zo’n persoonsalarm ook voor jongere alleenstaanden nuttig zou zijn.Ook hen kan “iets” overkomen.

Het thuisadres van mijn moeder, de basis, wordt nog steeds niet goed aangegeven

De testen met mijn moeder gaat op zich goed. Ze vindt het fijn om te hebben. Alleen het feit dat het thuisadres van mijn moeder niet goed wordt weergegeven vind ik een belangrijk minpunt. Hoe weet ik of ik kan vertrouwen op een correct adres als ze op een andere plek het alarm indrukt. Ik heb hierover gebeld. Er is niets veranderd. Om die reden zal ik hieronder 'nee' invullen. Vriendelijke groet, Ina Hollander, dochter

Werk fantastisch

Mijn schoonmoeder heeft er 1 werkt goed bij alarm en met gps

Ik heb de alarmknop slechts 1 x gebruikt, dat verliep goed Verder geen ervaring nog.

Goed systeem

Zeer goeie ervaring en snelle meldingen

Goed product

Werkt met t testen goed. Verder nog niet nodig gehad gelukkig

Mijn ervaring is redelijk goed.

Het alarm werkt goed en ik kan mijn moeder redelijk bepalen waar zij is en het opladen van de batterij in de gaten houden.

Werkt goed en handig in gebruik, geeft een heleboel rust te weten dat mijn moeder altijd kan alarmeren indien nodig!

Korte Huifakkerstraat 6

4815PS Breda

Over wuzzialert

Dankjewel dat je hebt gekozen voor een Wuzzi Alert persoonsalarm, daarmee heb je gekozen voor: V Eenvoud & gemak V Het sterkste mobiele netwerk V De beste service en ondersteuning Dankzij je nieuwe persoonsalarm is de hulp voortaan met één enkele druk op de alarmknop, ‘Altijd bij je’. Het enige waar jij nu nog aan hoeft te denken is aan het regelmatig opladen van je alarmapparaatje! Wist je ook al dat je via (onze App) Mijn Wuzzi kunt zien hoe vol je batterij nog is? Of dat je notificatie kunt instellen als je batterij moet opladen. Handig toch! Heb je nog vragen over je persoonsalarm of onze dienstverlening? Bel ons dan op +31 88 – 800 77 88 of stuur een e-mail naar [email protected]. We zijn er graag voor je! Hartelijke groet, Wuzzi Alert Klantenservice