Wel jammerder er geen indicatie opzit dat hij leeg raakt, mijn moeder ( vergeetachtig) weet niet wanneer ze hem moet opladen. En wij kijken niet altijd in de app hoe vol/leeg hij is.

Tevreden

Gelukkig niet vaak nodig gehad maar geeft wel een veilig gevoel Bij vermissing goed geholpen en terug kunnen vinden

Zeer goed alarmhorloge

Goed horloge met duidelijke instructies voor het alarm.Fijne service,betrouwbaar.

Een paar keer vals alarm van mijn kant, er werd aardig op gereageerd.

het is een vertrouwt en gebruiksvriendelijk

Ik leer bij

Om het begin ontdekte ik als er nog 2 groene blokjes zichtbaar waren kreeg ik al een berichtje dat mijn wuzzi alert opgeladen moest worden.een verbetering zou zijn,2 blokjes groen,dan oranje en dan rood(dan is hij echt leeg)bij oranje is het signaal opladen!

Gelukkig voor echt nog niet nodig gehad!

We hebben een proef gedaan en dat ging goed

Werkt goed.

Heb het tot nu toe 1 keer moeten gebruiken. Hulp kwam snel.

Veilig gevoel

Ik voel me als 90 jarige zelfstandig wonende hartpatiënt veel veiliger met Wuzzialert

Werkt geweldig

Ben er erg blij mee en voel me veilig wel ns n keer per ongeluk geactiveerd en krijg dan meteen reactie

Prima, makkelijk te bedienen alert.

Fijn en gemakkelijk te bedienen apparaatje.

Het bevalt ons prima

Gelukkig heeft mijn schoonmoeder het alarm nog weinig hoeven te gebruiken. Ik controleer regelmatig of het alarm opgeladen is.

geweldig

werkt top en snel zeer tevreden

Weet ikniet

Gebruik het alleen wanneer ik gedurende nacht alleen in huis ben

Wuzzle bevalt goed

Tot nu toe werkt het prima

Een prima en gemakkelijk alarmsysteem.

Wuzzi aangeschaft voor mijn beide ouders. Het geeft hen en mij een veilig gevoel dat ze me op ieder moment kunnen bereiken. De alarmen werken eenvoudig, al is het opladen ervan wel een beetje gepriegel, vooral in het begin.

Werkt prima

Heb het slecht 2x in werking gesteld. 1x proef e de 2x per ongeluk. Voor de rest hoop ik het voorlopig niet nodig te hebben. Maar het geeft een veilig gevoel.

Nog weinig gebruik van gemaakt gelukkig.

Mijn Wuzzi zit met een vetertje aan mijn helmpje vast. Tweemaal ging Het klemmetje stuk. Geen actie meer ondernomen gaat prima zo. Maar Misschien kan er gedacht worden over een betere klemmetje Of !

Het is niet wat ik had verwacht

het volgen is moeilijk / de tijd van kijken is te lang om te volgen ook het thuis adres is niet juist { het is niet de juiste post code

Alarm nog niet hoeven te gebruiken.

Ik ben best tevreden en heb mede door de Wuzzi Alert een veilig gevoel. Mijn emailadres is gewijzigd in: [email protected]

Helemaal top

Als er problemen zijn wordt dat direct opgelost.

Nog niet nodig gehad

Dat er een signaal afgegeven kan worden is zeer geruststellend voor thuis, maar ook voor de partner die even de deur uit moet!

Veilig gevoel

Het is een veiliggevoel voor je zelf en voor je Fam

Nog niet echt nodig gehad afgelopen jaar

In het afgelopen jaar geen echt gebruik hoeven maken gelukkig. Maar wel regelmatig per ongeluk de knop ingedrukt. Bijvoorbeeld tegen de rand van het aanrecht. De medewerkers zijn dan altijd begripvol en vriendelijk.

Ik heb hem nog maar kort maar tot nou toe bevalt hetprima

Omdat ik hem nog maar kort heb kan ik er niet veel van zeggen

Korte Huifakkerstraat 6

4815PS Breda

Over wuzzialert

Dankjewel dat je hebt gekozen voor een Wuzzi Alert persoonsalarm, daarmee heb je gekozen voor: V Eenvoud & gemak V Het sterkste mobiele netwerk V De beste service en ondersteuning Dankzij je nieuwe persoonsalarm is de hulp voortaan met één enkele druk op de alarmknop, ‘Altijd bij je’. Het enige waar jij nu nog aan hoeft te denken is aan het regelmatig opladen van je alarmapparaatje! Wist je ook al dat je via (onze App) Mijn Wuzzi kunt zien hoe vol je batterij nog is? Of dat je notificatie kunt instellen als je batterij moet opladen. Handig toch! Heb je nog vragen over je persoonsalarm of onze dienstverlening? Bel ons dan op +31 88 – 800 77 88 of stuur een e-mail naar [email protected]. We zijn er graag voor je! Hartelijke groet, Wuzzi Alert Klantenservice