Werkt goed en is overzichtelijk

Helaas nog niet beschikbaar voor iOS maar ik hoorde dat er aan gewerkt wordt

Rust omdat we weten dat mijn moeder een alarm heeft.

Was even wennen voor haar dat opladen maar nu gaat het goed. Ze vindt het fijn dat ze alarm kan slaan en 1 van ons aan de lijn krijgt.

Nog geen ervaring

Alleen nog maar voor een paar testen gebruikt Bij “aanbevelen” was Nee niet meer te verwijderen

heb het gelukkig tot nu toe nog niet nodig gehad

dus geen ervaring,kan er ook nog geen sterren voor geven, aan een kant gelukkig omdat ik het nog niet nodig heb gehad,maar als ik 1 of 2 sterren geef is het net of jullie je werk niet goed doen dus vandaar de 3 sterren!!!!!!

Gelukkig nog nooit hoeven gebruiken.

Nog geen ervaring

Veilig en goed toegankelijk

Het alarmeren via de knop duurt wel lang voordat er contact is met de eerste contactpersoon.

Werkt prima

Alarm werkt prima alleen de GPS locatie klopt bijna nooit.

Het werkt, als ze or omdoet ook als ze your bad gaat

Sinds staat deze op de lader en vergeet ze die weer om te doen

Redelijk

Redelijk goed

Nog niet nodig gehad

Weet het nog niet

Geeft veilig gevoel

Fijn als je weet dat als je partner met parkinson aarm kan maken met calamiteiten. Jammer dat hij de spraak verbinding niet gebruikt. Goed traceerbaar.

Mijn ervaring is goed

Mijn ervaring is dat ik me veilig voel met wuzzy

Hadden we maar eerder van Wuzzi gehoord

Sinds onze alleenstaande moeder in bezit is van de Wuzzi gaat ze met regelmaat weer lekker naar buiten.

Prachtige dienstverlening!!!

Mijn vader gebruikt de Pebbles van Wuzzi Alert. Dit werkt uitstekend en Wuzzi Alert geeft ons als familie een super veilig gevoel.

Korte Huifakkerstraat 6

4815PS Breda

Over wuzzialert

Dankjewel dat je hebt gekozen voor een Wuzzi Alert persoonsalarm, daarmee heb je gekozen voor: V Eenvoud & gemak V Het sterkste mobiele netwerk V De beste service en ondersteuning Dankzij je nieuwe persoonsalarm is de hulp voortaan met één enkele druk op de alarmknop, ‘Altijd bij je’. Het enige waar jij nu nog aan hoeft te denken is aan het regelmatig opladen van je alarmapparaatje! Wist je ook al dat je via (onze App) Mijn Wuzzi kunt zien hoe vol je batterij nog is? Of dat je notificatie kunt instellen als je batterij moet opladen. Handig toch! Heb je nog vragen over je persoonsalarm of onze dienstverlening? Bel ons dan op +31 88 – 800 77 88 of stuur een e-mail naar [email protected]. We zijn er graag voor je! Hartelijke groet, Wuzzi Alert Klantenservice