Leuke stickers, snelle levering!
16 August 2025
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 184 beoordelingen met een gemiddelde score van 9
Review overzicht
Uit de beoordelingen blijkt dat de service over het algemeen snel levert met een goede afwerking. Klanten waarderen een responsieve klantenservice, duidelijke communicatie en betrouwbare leveringen. Ook wordt de prijs-kwaliteitsverhouding als positief genoemd en het proces als professioneel ervaren. Al met al is de ervaring positief en klantgericht.
16 August 2025
h
Wolvega
Ik vond snel hetgeen ik nodig had. Uitleg op website was duidelijjk. Levering is zoals beloofd gebeurd.
15 August 2025
Karen
Dilbeek
stickers zeer goede kwaliteit. en zeer snel geleverd.
15 August 2025
omer
sluis
heel snelle levering en mooi kwaliteit!
4 August 2025
Mieke
Gent
Mooie duidelijke stickers Snelle verzending en goed verpakt
4 August 2025
Carmen Menten
Putte
Een heel fijn bedrijf dat meedenkt en zich aan gemaakte afspraken houdt. Goed bereikbaar en goede prijzen,
24 June 2025
Valérie
Knokke
xxxxxxxxxxxxxxxxxx
21 June 2025
dierickx comfortschoenen BV
Wijnegem
goed product, perfecte levering, alleen de afdruk was mat en niet glanzend, dat was me niet duidelijk van te voren.
15 June 2025
alexandra
heerlen
mijn pakket was niet bezorgd - na één telefoontje de andere dag in huis
19 May 2025
Mylène
Egmond aan Zee
De stickers werden snel verzonden, maar helaas door een fout van PostNl niet geleverd. Ondanks dat het onderzoek daar nog moest plaatsvinden heeft Jonatan wel al meteen nieuwe stickers verzonden die wel snel werden geleverd. Betaalbaar, goede service en mooie stickers, wat wil je nog meer?
17 May 2025
Samantha
Nijmegen
Snel en correct geleverd
7 May 2025
Ed
Alkmaar
We zijn ontzettend tevreden over de stickers van Kortingsticker.nl. Ze zijn precies zoals we ze wilden: scherp gedrukt, goede kwaliteit en snel geleverd. Perfect voor onze winkelactie! We bestellen hier zeker weer.
30 April 2025
Pieter
Rotterdam
pakketje was zoek geraakt en er werd meteen een nieuwe toegestuurd
22 April 2025
Nynke
Haaren
De stickers zijn snel geleverd. Ruime keus.
31 March 2025
diana
Urk
geweldig snelle service en meedenken!
7 March 2025
Daan
heeze
als succes
6 March 2025
Franciska
Almere
De communicatie via de mail was heel goed - we begrepen elkaar - hij was duidelijk naar mij toe - ik naar hem - resultaat goed!
24 February 2025
Jenny
Krimpen aan den IJssel
Snelle verzending, Stickers zijn precies zoals omschreven, ik bestel zeker opnieuw
13 February 2025
Lieselot
Brugge, België
Ik was per ongeluk 1 item vergeten te bestellen. Bestelde 'm opnieuw en vroeg via e-mail of de items toch samen konden worden toegevoegd zodat ik maar 1 maal verzendkosten hoefden te betalen. Daar werd direct op gereageerd en ik kreeg eenmaal mijn verzendkosten vergoed. Super attent en klantvriendelijk geregeld! Hierdoor blijf ik zeker bestellen bij hen.
7 February 2025
Jan
Nijmegen
De stickers waren in werkelijk anders dan dat we verwacht hadden. Het waren allemaal aparte letters en waren niet makkelijk om apart en recht op de raam te bevestigen.
Beveelt niet aan
20 January 2025
Christine
Geel
Beste Christine,
Bedankt voor uw beoordeling. We vinden het jammer om te horen dat u een andere verwachting had van het product. Het klopt dat dit losse letters zijn. Deze letters zitten bevestigd op een applicatielaag zodat het in zijn geheel bevestigd kan worden. Ze hoeven niet 1 voor 1 geplakt te worden. Er is helaas geen andere manier om deze raamteksten aan te brengen op het raam.
Ik ga contact met u opnemen.
Jonatan van Kortingsticker.nl
Snelle service en product naar tevredenheid.
15 January 2025
Sylvia
EIJSDEN-MARGRATEN
8 January 2025
DPTM
Blaricum
Ik ben heel tevreden met Jonatan van Kortingstikkers. Alle projecten die ik tot nu toe met hem heb gedaan zijn correct verlopen en de resultaten mochten er elke keer zijn. Top bedrijf.
7 January 2025
Susanne
Ens
De stickers zouden 3 januari geleverd worden, zijn nog steeds niet geleverd.
Beveelt niet aan
7 January 2025
Barbara
Oss
Beste Barbara,
Bedankt voor uw review. Wij hebben een levertermijn van 2 werkdagen, dat betekend dat wij binnen 2 werkdagen de bestelling op de post doen. Wij hebben uw bestelling Donderdag 2 januari ontvangen en dezelfde werkdag nog verzonden. Echter hebben wij daarna geen invloed op de post.
De Track & Trace geeft ook aan dat uw bestelling 3 januari in de brievenbus is bezorgd. Ik ga contact met u opnemen om te kijken wat hier aan de hand is.
Jonatan van Kortingsticker.nl
Fijn contact gehad met medewerker.
23 December 2024
Ton
Breda
Beste Ton,
Bedankt voor uw beoordeling. Het spijt ons en we vinden het erg jammer om te horen dat u niet tevreden bent met de levering van uw bestelling. Wij hebben uw bestelling Dinsdag 17 December ontvangen en dezelfde dag nog verzonden. Daarna hebben wij helaas geen invloed op de post. Wij vinden ook dat u lang op uw pakket moet wachten. Wij gaan contact opnemen met de post om te kijken wat hier aan de hand is. Als er meer duidelijk is zal ik contact met u opnemen voor een passende oplossing.
Jonatan van Kortingsticker.nl
Kortingsticker.nl biedt een groot assortiment winkelreclame stickers en posters. Heb je binnenkort een sale of uitverkoop? Dan helpen wij jou graag verder!
Winde 62
8265 EK Kampen