Daar doen we het voor! Dank je wel!
Dank voor je mooie review en goed te weten wat betreft de mesjes. Graag tot een volgende keer!
dank je wel voor deze met zorg gemaakte review Rosanne! :)
Dank je wel Chaya! Graag tot een volgende keer!
Dankjewel, wij zijn blij met jou als klant!
Dank je wel Angela voor deze mooie review en graag tot een volgende keer!
Dankjewel Lizette!! Dit is nog eens een fijn begin van de maandagmorgen :-)
Dankjewel Rosanna! Graag tot een volgende keer :-)
Dankjewel voor je enthousiaste woorden, worden wij heel blij van!
Dankjewel, graag tot snel!
Fijn te horen! Dank je wel!
Dank je wel Janneke! En goed te horen dat de ontvanger ook blij is!
Dank je wel Marina voor je mooie woorden! En leuk dat je het cadeau hebt gedaan!
Dank je wel Kariene voor deze gewoonweg geweldige review!
Superfijn om te lezen, we kijken er naar uit!
Dank je wel Arianne! Jij als klant kunnen we ook aanraden :)
Heel fijn Brigitte, we zijn zeeeer content met zo'n vaste klant als jij!
Dank je wel voor je mooie review en cijfer Janneke! En we hopen dat je content bent met de mooie producten =)
Hallo Susan, Bedankt voor prachtige beoordeling! We willen graag je kritische noot kraken. Ik stuur je een e-mail met de vraag wat nou precies niet makkelijk is gegaan. Groeten! Ilonka
Dank je wel Lanny. Wij houden van deze mooie beoordeling!
Wat tof dat jullie dit soort wedstrijden organiseren én ons pakket als prijs hebben gebruikt! Hulde!
Brigitte willen we allemaal als vaste klant!! Dank je wel voor deze mooie woorden!
De leukste webshop met duurzame producten en (cadeau)pakketten! Wij van fairhip proberen de nuance aan te brengen met verrassende duurzame producten en (cadeau)pakketten, tips, adviezen en inspiratie gebracht met een snufje humor. Want natuurlijk moeten we voorzichtig zijn met deze aardkloot, het schijnt dat we er maar één hebben. En het mag af en toe ook best een onsje minder zijn. Een betere wereld begint bij jezelf, een duurzamere levensstijl ontstaat stapje voor stapje. Koop meer spullen en red de planeet! Grapje natuurlijk, maar we doen ons best :). Wees welkom in onze webshop en ontdek iets nieuws: https://www.fairhip.nl.