Geweldige milieubewuste producten van een super team!

Feestelijk pakketje, leuke tips en vooral fijne natuurlijke producten die goed zijn voor jezelf en de natuur:). Fairhip test en zoekt alles persoonlijk uit tot ze er geheel tevreden over zijn. Dus je weet zeker dat je iets goeds koopt!

Leuk gevarieerd pakket

Leuk cadeaupakket, leuk om te geven. Enige punt is dat het los in de doos zit en de doos niet echt gezellig is om weg te geven. Daar zou ik nog wat op verzinnen als ik jullie was. Levering was verder keurig.

Feestje voor alle zintuigen

Voor de deur stond een frisse blozende jongeman met een vrolijk gekleurd pakketje. "Ben je écht op de fiets?" was het enige dat ik kon uitbrengen. "Jazeker, hij staat daar op het hoekje", wees hij. Uitpakken, omringd door nieuwsgierige huisgenoten, was een feestje voor alle zintuigen! De honingdrop was al op voordat we aan het laatste item toe waren, dus die moet zeker nog eens bijbesteld worden. Zonder dit vakantiepakket kan je eigenlijk niet op vakantie. En als je thuisblijft deze zomer, heb je aan het vakantiepakket genoeg om toch zand tussen je tenen en wind in je haren te voelen :-)

Hèt adresje voor duurzame producten

Ik was opzoek naar poeder of tabletvormig schoonmaakmiddel en op de meeste plekken kon ik het alleen bestellen in belachelijke hoeveelheden of inclusief spuitflessen. Ik wil het eerst een uitproberen en spuitflessen heb ik nog... Verder lekker in de buurt (hoewel ik nu te lui was het zelf op te halen, dat doe ik de volgende keer!) Er zaten leuke tips en kaartjes bij de bestelling, waardoor het als een kadootje voelde.

Geweldig!

Fijne producten en een feestje om uit te pakken.

Leuke spullen en goed meegedacht

De bestelling werd in een gezellig doosje verstuurd. Met een persoonlijke kaart.. Contact gehad over mijn bestelling en er werd fijn meegedacht! Aanrader! .

Het is elke keer weer een feestje iets van fairhip te mogen ontvangen.

Ik geniet volop van de prachtige producten van fairhip. Onbegrijpelijk dat ik al die jaren zonder nadenken maar bakpapier, vuilniszakken en shampoo kocht. Het kan zoveel beter. Gelukkig zijn jullie er, dames van fairhip!

Leuke cadeau webshop

Leuke webshop met verantwoorde cadeaus. Voor elk wat wils.

Mooie producten, leuk verpakt en super snel!

Zoals de titel al aangeeft, mooie producten die leuk zijn verpakt. Je doet de doos open en de heerlijke geuren komen je tegemoet. Daarbij heeft men de moeite genomen om ook een heel uitgebreid verhaal om het bijgaande kaartje te plaatsen, daarvoor te bellen om toelichting te vragen en alles supersnel toegestuurd.

Boven verwachting!

Er zijn bij ons al redelijk van dit soort pakketten voorbij gekomen op kantoor. Van Spaanse tapas tot standaard kerstpakket. Die van Fairhip stak er echter tot mijn verbazing met kop en schouders bovenuit. Van de verpakking tot de inhoud, de liefde en zorg druipt er vanaf. Alle items doordacht samengesteld en allemaal even nuttig als lekker. Eindelijk een mooie manier om m’n afdeling verantwoord te verwennen. Bedankt dames !

Succes kado!

Mijn moeder, erg begaan met de aarde en het milieu, heb ik een kennismakingsbox gegeven voor haar verjaardag. Wat een succes kado, zo vond het geweldig en gaat zeker alles uitproberen en gebruiken.

Precies een webwinkel waar ik op zat te wachten

Wat een ontzettend leuke, mooie nieuwe webshop met originele, duurzame producten. De shampoo als zeepbar was even wennen, maar helemaal blij mee! Heel handig met het sisal zeepzakje en bakje. Ook de deo is super en is handig voor op reis (als het weer mag). De sokken zitten heerlijk en blijven mooi in de was. Ik ben ook benieuwd naar meer duurzame, nuttige producten die hopelijk nog volgen!

Prachtige pakketten met superfijne mooie en duurzame producten waar je blij van wordt!

Voor de 15e verjaardag van mijn dochter o.a. een "Als je haar maar goed zit; pakket duurzame haarverzorging" pakket gekocht. Ze is er super enthousiast over! Vooral over de shampoo en conditioner Happy soaps bars die ze op het bamboo schaaltje bewaart. Ook de arganolie vind ze heel fijn om te gebruiken voor haar huid! Zelf ben ik ook heel enthousiast over mijn aankopen: een foodhuggers setje en een katoenen groente/fruitzakje van Bo Weevil. Dit alles werd geleverd in een prachtig verzorgd pakketje met duurzame eetbare confetti. Een feest om te ontvangen en te geven!

Fijne en eerlijke producten

Mijn winkelmandje bestond uit losse items van persoonlijke verzorging tot schoonmaakspullen. Een lekker ruikend haarzeepje, biologisch afbreekbaar schoonmaakmiddel. Wist ik maar eerder van de oogmakeup-remover watjes. Ultrazacht en herbruikbaar omdat ze wasbaar zijn. Deze had ik jaren eerder willen hebben. De afwasborstel ligt fijn in de hand en is perfect te gebruiken voor de thermosbekers en -flessen die ik gebruik.

kwaliteit is hoog

Kwalitatief vind ik de producten erg goed.

Blije moeder

Eerst wilde ze de pakketjesbezorger wegsturen: "Ik bestel nooit online." Maar gelukkig hield de postbode vol en zo had mijn grieperige moeder even afleiding. Op d'r gemakkie lekker ruiken, bekijken en lezen wat er eigenlijk allemaal voor verrassingen in de doos zit. Bedankt Fairhip, voor dit duurzame moederdagcadeau!

De kennismaking was een inspirerend feestje!

Het uitpakken was een streling voor mijn zintuigen! De liefde en humor van het fairhip team spat er overal vanaf. Het was leerzaam de vrolijke informatie over de producten te lezen en meteen uit te proberen. Een inspirerende ontdekkingsreis! De microvezel pad is lekker zacht en de konjac spons een oosterse verrassing. Goed voor mijn huid! Monoi de Tahiti haarzeep wast schoon, ruikt lekker, maakt mijn haar zacht en geeft het een mooie glans en natuurlijke valling. Geweldig! De ontkiemde bloemzaadjes van Bag to Nature groeien snel in de vensterbank. Ik kan niet wachten tot de eetbare bloemen gaan bloeien, mijn bord versieren en mijn maag verwennen. Kortom, het kennismakingspakket smaakt naar meer!

De pakketjes van Fairhip zijn een feest!

Alles aan deze shop is mooi, vrolijk, aantrekkelijk sympathiek en goed verzorgd. Het begint al goed bij een bezoek aan de site: mooie producten, kleurtjes en grappige teksten. Als je het pakketje eenmaal in huis hebt is het helemaal feest, want dan ruikt het nog lekker ook! De bijgeleverde brief en tips (alles mooi gestyled) motiveren om duurzaam aan de slag te gaan. Het is leuk om de producten uit te proberen. Er zitten zeker een paar blijvertjes bij. En het allermooiste van dit alles is dat je ineens ook een beetje een wereldverbeteraar bent.

Waar is de fanhip club?

Gezellige doos, leuke tips, persoonlijke brief... echt een plezier to be fair :)

Helemaal leuk zo'n pakket vol kleurrijke verrassingen!

Fijne producten die je met een goed gevoel kunt gebruiken

Super tof!

Ik ben lekker aan het experimenteren met jullie plastic-vrije producten! Is wel even aanpassen qua gebruik, maar wat leuk! Duurt even voordat je haar aan de shampoo went, dus wel volhouden ;) Verder top service en megasnelle verzending :o)

"fairhip, wat een aanwinst"!

Hallo beste fairhippers, Allereerst complimenten voor jullie fantastische en humorvolle website! Kleurrijk van pallet en met zorg uitgekozen producten. Om te snuffelen had ik besloten om voor het kennismakingspakket te kiezen. Bij binnenkomst vond ik de verpakking al heel feestelijk en vrolijk. Heel eigen! De draagtas met specht en tekst spitsvondig. Even twee producten in de spotlight: 't Aleppo zeepje kon zich direct bewijzen en werkte optimaal bij het verwijderen van een vlek op mijn shirt na het eten van een fout hapje. De Konjac spons... HEERLIJK met hoofdletters. Ik kom zeker en vast bij jullie terug. Succes en hou vol. Met vriendelijke groet, Ellen

Initatieven waar de wereld beter van wordt!

Het is natuurlijk altijd beter om helemaal nooit meer wat te kopen, maar als het dan toch moet, dan is Fairhip wel een supermooie plek om aan je koopverslaving te voldoen

zeer sympathiek, ik gun het ze heel groot te worden (omdat ik vertrouw op hun verantwoordelijkheid)

Ik begrijp dat dit een start-up is. Dat is bij de bestelling wel een beetje te merken. Maar zoals met alles zal het later wel beter worden. Ook was de bestelling niet de volgende dag binnen, en niet de dag erna. Maar als we allemaal als kleine onvolwassenen de hele tijd alles maar direct willen hebben, weten we zeker dat het einde der tijden ons eerder zal bereiken dan ons laatste pakket.

Lange Voorhout 102

2514 EJ Den Haag

Over fairhip

De leukste webshop met duurzame producten en (cadeau)pakketten! Wij van fairhip proberen de nuance aan te brengen met verrassende duurzame producten en (cadeau)pakketten, tips, adviezen en inspiratie gebracht met een snufje humor. Want natuurlijk moeten we voorzichtig zijn met deze aardkloot, het schijnt dat we er maar één hebben. En het mag af en toe ook best een onsje minder zijn. Een betere wereld begint bij jezelf, een duurzamere levensstijl ontstaat stapje voor stapje. Koop meer spullen en red de planeet! Grapje natuurlijk, maar we doen ons best :). Wees welkom in onze webshop en ontdek iets nieuws: https://www.fairhip.nl.