de levering was super snel!
Marij
Abcoude
Laden reviews...
5 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 1.322 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,8
Review overzicht
De beoordelingen benadrukken uitstekende klantenservice en duidelijke communicatie. Reacties komen snel en vriendelijk, met passende oplossingen voor ruilen en retourneren. De producten worden gewaardeerd om kwaliteit en prijs-kwaliteit verhouding. Al met al weerspiegelt de ervaring de inzet voor klanttevredenheid.
de levering was super snel!
Marij
Abcoude
Snelle levering goede producten
Frank
De Meern
X
Janna
Leeuwarden
Dit is mijn eerste keer dat ik bij Nomad heb besteld. Alles werd zeer snel verzonden en de producten zijn van hoge kwaliteit. Ik ben er zeer blij mee!!
Esther
Leeuwarden
De website is gestructureerd en keuze maken uit het assortiment is gemakkelijk alsook het afrekenen. Je krijgt voldoende informatie over de bezorging en die is zoals beloofd. Zeer tevreden ben ik met Nomad
S.
4 June 2024
Alex
Heemskerk
Beste Alex
Wij begrepen uit uw review dat u uw bestelling nog niet heeft ontvangen.
Graag gaan we voor u aan de slag om dit uit te zoeken en op te lossen. Wij konden geen contactgegevens van u vinden, daarom de vraag: wilt u contact met ons opnemen via [email protected] of 030-6622423 ?
Met vriendelijke groeten
Team Nomad®
Goede productinformatie
3 June 2024
Jan
Berkel en Rodenrijs
Na eerder emailcontact wandelsokken besteld,die ik de volgende dag al ontving. Helaas waren dit niet de sokken van de beloofde stofsoort,die ik jaren achtereen kocht. Dus heb ik ze terug moeten sturen.
3 June 2024
E.C
Amsterdam
Ik was op zoek naar de Nomad Triple S PREMIUM Junior die al enige tijd uitverkocht was. Ben goed geïnformeerd over wanneer de voorraad aangevuld zou worden en wat de achterliggende redenen waren van het tekort aan voorraad. Vervolgens geïnformeerd toen de slaapzak weer te koop was in de webshop.
2 June 2024
Dolf
Noordwijkerhout
Prima service en snelle levering
2 June 2024
Ruud
Amstelveen
Levering was snel en de garantievoorwaarden een stuk ruimer dan andere winkels.
Lisanne
Maarssen
Marcel
Geldermalsen
Duidelijke website, snelle levering
Karin
Tilburg
Zeer tevreden over het product en de levertijd.
Andre
Meppel
Ik heb 2 dreamzone extra wide en extra dik besteld om de camping aangenamer te maken. Deze zijn wel 20cm en ze zijn het meer dan waard. De matten blazen zichzelf op en als extra sinds hoes ook een pompzak. Ik kan niet anders zeggen dan dat ze super liggen! De keuze voor nomad was simpel, 5 jaar garantie!
Olaf
Hilversum
Enige wat minder is dat op de dag van een wolkbreuk het vervoersbedrijf ervoor kiest (zonder opdracht hiervoor) een tas van 200€ zonder korting dan in de voortuin achter te laten. Kletsnatte tas dus voor überhaupt gebruikt te hebben.
Menno
Eindhoven
Stijn
Sint katelijne waver
maat L was te groot en gratis teruggestuurd. Gelukkig past maat M mij wel perfect.
27 May 2024
Cor
Ede
Mooie stoelen die lekker zitten en mooi wegklappen. Goed voor glamping.
25 May 2024
Jeroen
Den haag
De sokken die we kochten voldoen ook prima als werksok. De vorige set werd dagelijks gebruikt en vertoonde na 18 maanden slijtage.
Clementine
Urk
Ziet er degelijk uit.
Kimberley
Oud-Beijerland
Super blij met de kwaliteit van de sokken. Echt een aanrader
Samantha
Hoofddorp
De bestelde slaapzak werd snel geleverd en was goed verpakt. Top!
22 May 2024
Jelmer
Gorinchem
De website gaat lastig op een tablet. Past niet op de pagina.
21 May 2024
Karin
Reeuwijk
Het NOMAD®-verhaal
NOMAD® is een outdoormerk dat in 1978 in Nederland is opgericht. Onze producten staan voor hoge kwaliteit en staan bekend om hun duurzaamheid. Vanuit een kernexpertise in slaapzakken en matten hebben we een compleet assortiment reisuitrusting gecreëerd, waaronder dagrugzakken, reisrugzakken, rugzakken, backpacks, tenten en outdoorkleding.
NOMAD® levert al meer dan 40 jaar beproefde producten aan reizigers.
Onze missie is om mensen aan te moedigen om samen te genieten van hun reizen, kort of lang. Doe mee en deel je verhaal #IAMNOMAD.
Stoomweg 13 A
2631 RR Nootdorp