Heeft een totaal van 292 beoordelingen met een gemiddelde score van 6,8
Review overzicht
Positief sentiment77%
Klanten waarderen over het algemeen het vriendelijke personeel, betrouwbare levering en de kwaliteit van het bed. Enkele vermelden vertragingen en onduidelijke levertijden, maar de meeste reacties blijven positief over het product en de montage. Heldere communicatie en vakkundige montage komen regelmatig terug in de feedback. De algehele ervaring is positief met aandachtspunten voor leveringsafspraken.
Sterke punten
Vriendelijk en behulpzaam personeel
Snelle levering en duidelijke communicatie
Goede kwaliteit van het bed en vlotte montage
Gebaseerd op 15 reviews
Prijs qualiteit its ok!
Communicatie in het begin voor verkoop is ok , daarna opvolging en of communicatie omtrent levering zeer slaperig, afspraak gemaakt voor levering en montage super ok , triestig dat men moet hiervoor discussiëren voor afval van het bed … extra betaald voor montage en plaatsing dan lijkt mij normaal dat hun verpakking meegaat… voor de rest tot nu toe bed is zeer comfortabel en alles werkt naar wens
16 September 2026
CRISTIAN LUCAN
WILSELE-PUTKAPEL
Prachtig stevig bed
Zeer tevreden.
16 September 2026
Danielle Adriana Wilhelmina Maria Vermeer
Schijndel
Bosch Bedding is je lekker slapen redding
Kwaliteit van de boxspring en de aankoop adviezen van Faye (verkoopmedewerker winkel in Vianen) zijn uitmuntend.
10 September 2026
Rob
Goirle
Perfect op tijd
Nette bezorgers snel op de afgesproken tijd aanwezig.
9 September 2026
Astrid Klaassen
Den Dolder
Klantvriendelijk, goed en snelle montage
Tijdens de zomeractie langsgegaan in de fysieke winkel waar wij advies hebben gekregen en de boxspring die we online hadden gezien hebben uitgetest. Zelfde dag online nog de boxspring besteld en binnen 24 uur al contact gehad ivm betrekking tot de levertijd. Inplannen van de montage ging over de mail en snel. De bezorging en montage gingen heel snel. De mannen waren in 30 minuten al klaar met uitladen, verplaatsen, monteren en uitleg geven hoe en wat betreft de boxspring. Zeer tevreden en heel blij met de manier hoe alles verlopen is! Ook al het telefonisch contact was fijn, duidelijk en super vriendelijk!
2 September 2026
Demi
Apeldoorn
Prettig
Heel fijn bed met veel opslagruimte onderin ideaal voor kleine kamers
Goeie service en communicatie via mail
Jens
Almere
Wachten beloond
Veel van de reviews gaan over de lange wachttijden, hiermee rekening gehouden hebben we alsnog de gok gewaagd. Er is na het bestellen een indicatie gegeven van de wachtperiode en wanneer de bezorging ongeveer kan plaatsvinden. Hier zijn wel een week of 2 extra bij gekomen, maar we hebben het bed goed mogen ontvangen. In de tussentijd heb ik af en toe contact gehad over de stand van zaken, hier werd goed verder in geholpen.
Kudos naar de mannen die het in elkaar hebben gezet. Snel en goed geregeld. Er zat bij bezorging een deukje in het bed en er werd gelijk een nieuw frame aangeboden. Het deukje was zo onschuldig dat we gewoon akkoord hebben gegeven voor de bezorging, maar dat het überhaupt is voorgesteld is fantastisch!
Hanna
Stadskanaal
Goede ervaring
Alleen maar positief
Elianne
Rotterdam
Helemaal blij iets langer gewacht op ons bed maar het was het helemaal waard!
25 August 2026
Junes
Utrecht
Heel goed en betrouwbaar
Een bed gekocht naar al onze wensen dankzij het juiste advies in de winkel in vianen.
Snelle levering en heel blij met ons nieuwe bed.
12 August 2026
corina van Zijl
IJsselstein
Super nette en snelle levering
Snelle reactie op mail
Nette jongeman die het geplaatst heeft
Heerlijk geslapen
5 August 2026
Anneke van der Veen - Hamminga
De Groeve
Teleurgesteld
Vind niet zo geweldig terwijl bed perfect ligt
Beveelt niet aan
31 July 2026
roelie De vries
Heerenveen
Fijne service en goede communicatie
Heel blij met ons nieuwe bed! In de winkel zijn we goed geholpen en de service m.b.t. de levering was top!
28 July 2026
Anouk Michaëlis
Nieuw-Vennep
Prijs kwaliteits verhouding top
Super blij met ons bed. Nog ff wennen aan matras maar verder top
16 July 2026
Elly
Bergen op zoom
Top service!!
Ondanks de lange levertijd echt een uitstekend bed ontvangen! Matras ligt heerlijk en de mannen hadden het bed binnen 20 minuten naar boven getild en in elkaar gezet. Karton en plastic netjes van elkaar gescheiden.
Zeker aan te raden!!!
8 July 2026
Annexin
Oss
Geweldige winkel heel fijn geholpen door de verkoper.De bezorgers waren heel vriendelijk en het bed stond snel op zijn plek.Het was zeker het wachten waard!
21 June 2026
Wilma
Den dolder
Prima feedback en service
Goed telefonisch geinformeerd over levering,
Meubel prima gemonteerd
18 June 2026
Cees
Badhoevedorp
Advies bij verkoop top
Top ervaring bij binnenkomt. Ouderwets de tijd nemen voor de klant. Uitleg. En verkoop.
Bed geleverd binnen afgesproken termijn. Snel geregeld. 1 tip; als de aflever tijd tussen 8-13 is dan is 07:20 wel iets vroeg… verder drie nachten heerlijk geslapen! Benieuwd naar de kwaliteit op langere termijn!
5 June 2026
Bjorn
Alphen aan den Rijn
Geweldig!
Fijn geholpen en goed geadviseerd door Fay.
Onze boxspring werd eerder geleverd dus dat was een aangename verrassing.
Levering en monteren van de boxspring werd netjes verzorgd door de aardige bezorgers.
Wij zijn zeer tevreden.
31 May 2026
Ada van Beusekom
Nieuwegein
Goede en betrouwbare service! Mooie producten!
Fijne verkoopster in de winkel die ons goed heeft geholpen. Inmiddels is het bed geleverd, ook door fijne behulpzame bezorgers en staat het bed te pronken in de slaapkamer!
29 May 2026
Youri
Hoogstraten, BE
Goede service en altijd netjes te woord gestaan. Mooi en netjes alles in elkaar bij aflevering.
28 May 2026
Corné
Noordgouwe
Verwachtingen overtroffen
Deze bestelling heeft onze verwachtingen overtroffen. De leveringstijd was conform de marge die op de website gegeven was. Ook de levering en plaatsing die we nog op het laatst hadden toegevoegd verliep vlekkeloos. Een klein min puntje was dat de zwarte poten die we hadden besteld niet voorradig waren, maar ze hebben beloofd deze later komen te vervangen. Doe vooral zo verder....ik ben een zeer tevreden klant
28 May 2026
Tom
Beernem
Geen spijt van!
Ik bestelde op 28 februari de King Boxspring. Met een matras van 30 cm dik. Deze week werd hij netjes geleverd. Half uur voordien belden ze me op, en op een 10-15 min stond hij op de plek die ik koos. Zeer vriendelijk geholpen geweest! Oké levertermijn is lang, zeker als je elke dag aftelt, maar het was voor mij meer dan de moeite waard. Hij ligt super! Bosch bedding, thanks! Ik ga weer een goede nachtrust tegemoet!
29 April 2026
Jarka
Westerlo
Snel, deskundig
Een 2-persoonsbed besteld. Het wachten werd beloond! Een mooi bed, snel in elkaar gezet. Werd netjes gebeld voordat ze kwamen. Zodat je niet onnodig zit te wachten.
Alle communicatie was helder en snel!
24 April 2026
Ashwin
Delft
Goede eerlijke communicatie
Ondanks dat levertijd iets langer was, prettige en snelle communicatie.
16 April 2026
Loes Korsten
Baarlo
Review overzicht
Positief sentiment77%
Heeft een totaal van 292 beoordelingen met een gemiddelde score van 6,8
Over BoschBedding
Het kopen van een boxspring doe je niet in één dag. Een boxspring moet natuurlijk voldoen aan je wensen en eisen van zowel de uitstraling als van het slaapcomfort. Wij begrijpen dit maar al te goed en hebben daarom een ruime collectie boxsprings. Iedere boxspring kun je helemaal naar eigen wens samenstellen. Je ligt iedere nacht op je boxspring en daarom zijn jouw wensen erg belangrijk voor ons.