3 July 2025
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 510 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,5
Review overzicht
De verzamelde recensies benadrukken consequent de hoge kwaliteit van het vlees en een betrouwbare levering. Klanten waarderen de zorgvuldige verpakking en de snelle service. Over het algemeen klinkt de ervaring positief, met vriendelijke communicatie en aandacht voor kwaliteit. De voorbeelden illustreren een consistente tevredenheid over de service.
3 July 2025
Chris
vlaardingen
Snelle bezorging Goed en koel verpakt Lekker vlees en mals
28 May 2025
Jan
Ridderkerk
slecht dienst en vlees van inferieure kwaliteit
Beveelt niet aan
22 May 2025
A.M.
AMSTELVEEN
Het vlees is super, maar de bezorging door postnl was slecht.
11 May 2025
michel
Nijeveen
Goed om te horen dat u tevreden bent over onze producten. Helaas hebben wij geen controle over de verzending van onze pakketten. In uw geval hoop ik u wel voldoende te hebben geholpen met het in de gaten houden van de bezorging van uw pakket op een afhaalpunt. Meer kon ik op dat moment niet voor u doen.
Goed vlees en vleeswaar super gekoeld bezorgd
9 May 2025
Wil
Hierden
Alleen gister pas gekregen
1 May 2025
Den Haag
Riblappen gesneden ontvangen en in een hachee in de slowcooker. Was echt fantastisch lekker! Jammer dat ik bijvoorbeeld bij liesstuk (ezeltje) de optie gesneden niet kan kiezen.
7 April 2025
Michel
Rijswijk
Vlees besteld voor een culinair avondje thuis. Lekker malse ossenhaas. We hebben genoten
6 April 2025
Arianna
Veendam
Bedankt voor je feedback, we zijn altijd blij om te lezen dat onze klanten weer zo lekker hebben gegeten!
Kalfschnitzels fantastisch! Buikspek ook heel goed maar jammer dat ik blokjes snijden daar niet kon kiezen. Riblappen Rendang mee gemaakt en was echt goddelijk mals. Enige verbeterpuntje was dat de riblappen in stukken waren besteld maar heel veel stukken niet goed los van elkaar gesneden, moest ik ze nog langsgaan. Verpakken en transport ook geweldig. Kon geen 4,5 ster aanklikken, anders had ik dat gedaan!
16 February 2025
Michel
Rijswijk
Hoi Michel,
Super fijn om te horen dat alles zo lekker gesmaakt heeft.
Bedankt voor je feedback, dit gaan we zeker met de slagers bespreken, want dit is niet de bedoeling.
We zien je graag weer een volgende x ;-)
Ik bestel met enige regelmaat iets al was het dit keer alweer wat langer geleden. In dit geval een tweetal rollades besteld en ook deze keer nog steeds heerlijk mals. Het enige dat me opviel is dat de verpakking iets achteruit is gegaan. De rollades waren goed verpakt in plastic, maar enig label ontbrak. Het is toch wel prettig zeker als je niet direct alles opeet dat je later nog makkelijk terug kunt zien wat de datum was van prepareren en de inhoud (artikel gekruid ja/nee, gewicht etc.). Dus kortom prima vlees maar graag net even iets meer aandacht voor de verpakking.
13 February 2025
Patrick
Honselersdijk
Hoi Patrick,
Super blij met je goeie beoordeling. Goed om te lezen. Ik snap dat jij graag labels op de producten geplakt wilt zien. Zoals je zelf al schrijft is dat de normale gang van zaken. We gaan hier aandacht aan geven. Bedankt voor je feedback. Bij een volgende bestelling stoppen we er wat lekkers bij.
Prima kwaliteit keurig verzorgd heerlijk beleg
26 January 2025
Den Haag
vooral de gehakt ballen en het rookvlees was lekker
19 January 2025
Breda
Het was heerlijk zacht vlees. Het is wat duurder dan vlees van de supermarkt, maar dit was ook duidelijk veel lekkerder.
19 January 2025
Suzanne
Zieuwent
goede kwaliteit,heerlijk vlees.
16 January 2025
sascha
leiden
Volgens mij had ik 3x 120 gram kipsnitsel besteld, maar ik heb er maar 1 ontvangen. Ik heb nog niet mijn nota gecheckt, wellicht stond het ook niet op de bon. Verder was de bestelling prima. Met vriendelijke groet, Jolenta Nathalia
16 January 2025
Jolenta Nathalia
Oegstgeest
Mooie winkel met vriendelijk personeel en prima producten.
1 January 2025
Peter
Voorschoten
Wilde graag weten waar de kalkoen vandaan kwam, gelukkig zat er een sticker op
Emmy
Sassenheim
We hebben genoten van een luxe gourmet pakket, was goed verzorgd elke vleessoort was keurig verpakt.
Peter
Leiden
Hoi Peter, super bedankt voor deze mooie review! Goed om te horen dat je genoten hebt van het gourmetvlees.
Wij hebben genoten van het goede vlees
Yvonne
Leiderdorp
Hi Yvonne, bedankt voor deze mooie review. Super leuk om te lezen dat jullie genoten hebben van het vlees. Tot snel :-)
Super lekker vlees en altijd vriendelijk personeel in deze winkel. Bestel hier o.a ieder jaar het vlees voor de gourmet.
30 December 2024
Ineke
Den Haag
Hoi Ineke, onwijs bedankt voor deze mooie review. Goed om te lezen dat jullie genoten hebben van het gourmetvlees.
Vlak voor kerst geen vlees, maar gered door Slagerij Aad van Eijk. Ze hebben vlak voor kerst er nog voor gezorgd om voor mij snel een bezorging klaar te maken. Heel dankbaar en lekker gegeten met de kerst.
28 December 2024
Danny
Spijkenisse
Hoi Danny, Wat fijn om te horen en bedankt voor deze mooie beoordeling! Tot snel :-)
Het kerstdiner was compleet met de verrukkelijke hertenbiefstuk. Maakte het kerstweest compleet. Dank.
Arthur
Leiden
Hi Arthur, thanks voor deze mooie beoordeling. Goed om te horen. Je hebt de hertenbiefstuk dan ook zelf perfect bereid!
De gourmet schotel heeft heerlijk gesmaakt alleen de varkenshaas hoeft er van ons niet meer in. Deze was erg droog.
Emmeke
Voorschoten
Hi Emmeke, bedankt voor deze mooie beoordeling! Fijn dat het heeft gesmaakt. Varkenshaas mag/kan je rosé eten en hoeft niet heel lang gebakken te worden. Je mag/kan de gourmetschotel ook zonder varkenshaas bestellen.
De winkel ziet er keurig uit, groot assortiment, vriendelijk personeel en het vlees was heerlijk
Marcel
Alphen aan den Rijn
Hoi Marcel, Wat goed om te horen. Bedankt voor deze mooie beoordeling. Zijn wij heel blij mee :-)
Met kerst de wellington van hert gemaakt (recept van jullie website) was super lekker. Makkelijk voor te bereiden, en de oven doet de rest. Handig met de kerstdagen
Edith
Voorschoten
Hi Edith, wow, bedankt voor deze mooie beoordeling! Leuk dat je ons recept van de website gemaakt hebt. Tot snel :-)
Van Beethovenlaan 13
2253 BD Voorschoten