Bestelde nu voor 2de x en steeds netjes verpakt en snelle levering ik deel de site met vrienden endie gaan zeker ook bestellen denk ik
Diana
Dinteloord
Laden reviews...
7 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 578 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,7
Review overzicht
Over het geheel genomen merken klanten snelle verzending en zorgvuldige verpakking op. Het assortiment is ruim en de prijzen redelijk. De klantenservice is betrouwbaar en reageert snel bij problemen. De winkelervaring blijft vlot en vertrouwd.
Diana
Dinteloord
Goede communicatie en netjes gehandeld
Mick
Katwijk
Heerlijke lolly kan voorlopig vooruit
21 April 2023
Henk Immers
Spijkenisse
Lekker snoep, goede prijs en snelle levering
20 April 2023
Anoniem
Zaandam
Een hele goede ervaring. Vandaag besteld,de volgende dag geleverd,dus een zeer snelle levering. Alle artikelen waren goed verpakt. Dus Candyspot krijgt van mij 5 sterren.
19 April 2023
Michel
Den Haag
Bestelling was snel geleverd. Ik ben heel tevreden met mijn artikels. Ondanks het foutje op de website hebben jullie dit wel netjes opgelost naar mij toe!
19 April 2023
Jessica
Antwerpen
snel geleverd en goede kwaliteit
17 April 2023
Melissa
spijkenisse
Goede service, snelle levering.
17 April 2023
Francien
Heeswijk
Bestellen is gemakkelijk en de verzending gaat heel snel. Het snoep was stevig verpakt.
15 April 2023
Ronald
Terneuzen
Heel veel verschillende keuzes, alles snoep is echt en ben blij dat ik een website heb gevonden met veel nostalgisch snoep van vroeger. Ik keer zeker nog een keer terug.. Ook zeer snel geleverd. Dank je wel Candyspot.
13 April 2023
Kim Wynen
Antwerpen
Vlotte service. Bestelling onmiddellijk verwerkt, tijdige communicatie en dag nadien geleverd.
Cathy
Overmere
Ik ben immers uiterst tevreden over Candyspot zorgvuldige en en snelle bediening TOP ik ben zeker een tevreden ( Belgische ) klant
Jean Pierre
Middelkerke ( België )
Bestelling snel verzonden. Producten op één na nog niet getest. Donettes glazed, meer naam dan faam voor mij, stinken, droog en smaak is vreselijk, lijkt totaal NIET op een donut.
Monique
Zwijndrecht
Netjes en goed geholpen Zeer klantvriendelijk
11 April 2023
Richard
Waalwijk
Alles in orde bestelling en Levering
8 April 2023
Jessica
Belgie
Goede en snelle leveringen
8 April 2023
Arie
Dordrecht
Ik zocht een bepaald product wat ze gelukkig hier verkochten. Eindstand nog maar wat extraatjes bij besteld. Verzendkosten zijn wel hoog wanneer je onder de € 50,- blijft. Dat is wel een minpuntje. Verder snelle levering.
7 April 2023
Stephanie
Utrecht
Ik bestel hier vaker, snel geleverd en altijd alles op voorraad.
6 April 2023
Ina
Krimpenerwaard
Bestelling zoals ze op internet is voorgesteld.
5 April 2023
Karin
Nieuwkerken-Waas
Hele snelle levering
5 April 2023
ineke
Bornem
Heb de verkeerde pepermunt kussentjes gekregen,dus niet die ik besteld had, dus nee,ik ben niet tevreden
Beveelt niet aan
2 April 2023
Marja
Nieuwegein
De Choco Donuts Strawberry bervalt al op 26/4/2023 wat naar mijn mening veel te vroeg is. De Choco Vanille Cornetto heeft een rare bijsmaak. De andere 13 producten die ik heb gekocht zijn wel goed.
2 April 2023
Bixi
Zoersel
Snel thuis, netjes verpakt en prima product
Xandra
Zaandijk
Super vlot verlopen! Top service!
Zohra
Bornem België
Krijg ik mijn pakje binnen zitten de tv knotsen er niet bij dit vind ik heel slechte levering en het staat niet op de pakbon maar heb ze wel betaald en de bon van de bestelling in de email staat het wel Gvd
Beveelt niet aan
H Klaveringa