Snelle levering en erg behulpzaam

Wij hebben hier voor onze organisatie paasgeschenkjes besteld en dat is goed bevallen. Snelle levering en prima service! Bedankt dames!

Heel fijn contact gehad met Miranda. Ze heeft me goed geholpen en goed geadviseerd en meegedacht. De uiteindelijke attentie is goed en in goede conditie (plantje) geleverd. Onze medewerkers erg blij gemaakt met deze Paasattentie

Zeer prettige shopping-ervaring

vriendelijk, coulant, denken mee en snel. Leuke ideeën en kadoos.

Uitstekende service

Van bestelling tot levering is alles prima geregeld. PureLabels denkt mee met de wensen van de klant. Het bedrijfsmoto van PureLabels maakt dat de klant er een goed gevoel aan overhoudt. Ga zo door!

Perfect Paascadeau

In perfect en snel overleg werd de bestelling (narcissen met een Paasgroet) exact op de afgesproken dag geleverd. Daardoor de medewerkers een paar dagen voor Pasen kunnen verrassen met een attentie. Goede kwaliteit en zeer betaalbaar.

FANTASTISCH

Prima verzorgd, heel klantgericht en supersnel geleverd

Goede webshop

Mooie duurzame relatiegeschenken, goede klantenservice die snel reageert. Top!

vlotte service en er wordt meegedacht met de klant!

Aangenaam contact met de firma en er werd meegedacht om onze bestelling nog tijdig te leveren

Prettig contact

Het contact verliep heel soepel en ik kreeg snel een reactie op mijn berichten. De dame aan de telefoon is toegankelijk en vriendelijk. De paasattenties is helemaal naar wens met aangepaste wikkel. Bedankt!

Originele teamgeschenken, zonder gedoe geregeld!

PureLabels helpt ons regelmatig met originele teamgeschenken en neemt het volledige proces – van samenstellen tot verzenden – uit handen. Enorm fijn. Ze reageren altijd snel en denken goed mee, waardoor alles soepel verloopt en prettig geregeld wordt. ♥

Snel, vriendelijk en kwalitatief

Snelle en nette verzending van een zakje bloembollen met zelfgemaakte kaart.

Snelle service, fijne communicatie

Fijn, snel en leuke spulletjes!

Geweldig dat we collega's blij konden maken met zo'n mooi cadeau van PureLabels!!

We hebben een erg positieve ervaring opgedaan bij PureLabels en in de toekomst hopen we weer mooie attenties te kunnen versturen naar onze collega's. Ze denken goed mee, zijn snel en kundig en ik kan PureLabels van harte aanbevelen.

Super!!

Goede communicatie, verwachtingspatroon goed geschetst. Er waren wat problemen met adresgegevens. Maar die zijn snel en accuraat opgelost. Collega's zijn tevreden over de fleecedeken.

correcte afhandeling

duidelijke info. voldeed aan de verwachtingen.

Leuke sintattentie voor het team,

Makkelijk te bestellen en snel bezorgd. Goede communicatie met het bedrijf en meedenkend. Onthouden we zeker en we gaan er weer bestellen.

uitstekende service

Mijn ervaring is heel goed. Producten makkelijk te bestellen. Bij vragen goede communicatie. Er waren aan onze kant problemen bij het bezorgen maar werd goed op gereageerd en goed over gecommuniceerd.

Leuke en duurzame producten die ook betaalbaar zijn

Zoek je een leuk en duurzaam geschenk voor medewerkers of relaties? Dan kunnen wij PureLabels aanbevelen. Bovendien word je heel vriendelijk te woord gestaan en willen ze altijd met je meedenken.

Snel, fijn en duidelijk contact.

Een mooie website wat mijn direct aansprak en een duidelijk overzicht liet zien van leuke producten. Het contact verliep soepel en snel waardoor alles naar volle tevredenheid is ontvangen. De vrijwilligers zijn ook heel blij met deze bijzondere sleutelhanger.

Mooi product, snelle levering en goede communicatie!

Zoals hierboven beschreven :-).

Fijn te woord gestaan en geholpen door de dames van de frontoffice en tijdige levering. Product was ook heel leuk voor een klein prijsje

Heel goede service en snelle reacties

Ik ervaar het al voor het derde jaar als zeer snel en professioneel.

Snelle reactie en goed geholpen

Ik kreeg heel snel reactie op mijn aanvraag. Mijn vragen werden snel en duidelijk beantwoord en samen zijn we tot een mooie attentie voor onze vrijwilligers gekomen,

Supergoed!

Goede communicatie, snelle levering, goede producten

Heel prettig

Goed contact en goed geholpen.

Eegracht 12

8651 EG Ijlst

Over PureLabels

Bij PureLabels vind je originele relatiegeschenken die bijdragen aan een mooiere wereld. Ieder geschenk in onze webshop heeft een goed verhaal. Wij maken niet alleen de ontvanger graag blij, maar willen ook de gever én de maker een goed gevoel geven. Dat is onze missie. Een deel van de opbrengst van de verkopen van PureLabels gaat naar stichting Make-A-Wish. Zo help je met je aankoop mee om de allerliefste wens uit te laten komen van een ernstig ziek kind. Met de aankoop van een relatiegeschenk bij PureLabels maak je een statement en geef je altijd een geschenk met een hoge impact cadeau!