uitstekende service

Mijn ervaring is heel goed. Producten makkelijk te bestellen. Bij vragen goede communicatie. Er waren aan onze kant problemen bij het bezorgen maar werd goed op gereageerd en goed over gecommuniceerd.

Leuke en duurzame producten die ook betaalbaar zijn

Zoek je een leuk en duurzaam geschenk voor medewerkers of relaties? Dan kunnen wij PureLabels aanbevelen. Bovendien word je heel vriendelijk te woord gestaan en willen ze altijd met je meedenken.

Snel, fijn en duidelijk contact.

Een mooie website wat mijn direct aansprak en een duidelijk overzicht liet zien van leuke producten. Het contact verliep soepel en snel waardoor alles naar volle tevredenheid is ontvangen. De vrijwilligers zijn ook heel blij met deze bijzondere sleutelhanger.

Mooi product, snelle levering en goede communicatie!

Zoals hierboven beschreven :-).

Fijn te woord gestaan en geholpen door de dames van de frontoffice en tijdige levering. Product was ook heel leuk voor een klein prijsje

Heel goede service en snelle reacties

Ik ervaar het al voor het derde jaar als zeer snel en professioneel.

Snelle reactie en goed geholpen

Ik kreeg heel snel reactie op mijn aanvraag. Mijn vragen werden snel en duidelijk beantwoord en samen zijn we tot een mooie attentie voor onze vrijwilligers gekomen,

Supergoed!

Goede communicatie, snelle levering, goede producten

Heel prettig

Goed contact en goed geholpen.

Super!!!

We zijn uitermate tevreden over onze recente aankoop! Vanaf het eerste contactmoment viel meteen op hoe klantvriendelijk en behulpzaam het team is. Aan de telefoon werden we vriendelijk te woord gestaan, kregen we duidelijke uitleg en voelde het alsof er echt werd meegedacht met onze wensen. De aankoop zelf voldoet volledig aan onze verwachtingen — uitstekende kwaliteit en precies wat we nodig hadden. Het hele proces, van bestellen tot levering, verliep vlot en professioneel. Kortom: een bedrijf dat weet wat echte service is. We raden hen zeker aan en komen in de toekomst graag terug!

Goede en snelle service, mooi product

Voor vrijwilligersdag hebben wij bij PureLabels een bestelling geplaatst. Die werd zeer snel en professioneel afgehandeld. Onze vrijwilligers zijn erg blij met hun cadeautjes.

Fijn contact & snelle levering

Bij PureLabels hebben ze goed met ons meegedacht over de opzet van het kaartje. Ze waren snel met reageren en tenslotte samen met ons tot een mooi resultaat gekomen. De bestelling was er heel snel, ruim op tijd!

PureLabels stelt mij nooit teleur

PureLabels reageert snel en adequaat en denkt altijd mee. Mooi aanbod in alle prijsklassen. De levering is altijd keurig op tijd. En de samenwerking met collega's met een afstand tot de arbeidsmarkt is voor mij een extra reden om steeds terug te komen.

goede begeleiding en service

Voor mij de eerste keer dat ik relatiegeschenken moest regelen. Door Miranda ben ik zeer goed geholpen en begeleid.

Bestelling ging vlot, goede begeleiding van Pure labels. Levering prima, keurig in doosjes van 20 stuks verpakt.

Klantgericht en erg behulpzaam

Purelabels denkt graag met mij mee. Ze zijn goed bereikbaar en levering is erg snel. Super tevreden!

Top producten!

Wij hebben voor ons werk als presentje rugtassen besteld. Ze zien er goed uit. Wij zijn er blij mee! Zowel telefonische als mailcontact is ook prima. Je wordt vriendelijk geholpen en denken met je mee. Omdat deze producten duurzaam zijn en je de stichting Make-a-Wish hiermee steunt, voelt dit extra goed. Wij zullen hier zeker nog een keer wat bestellen!

Mijn eerste ervaring met Purelabels is er een van TOP-niveau!

Purelabels heeft ons uit de brand geholpen waar een andere organistatie ons teleurstelde. Ze dachten mee, staken de handen uit de mouwen en hebben er zo aan meegewerkt dat de Dag van de Leraar tóch een succes werd! Wij hopen in de toekomst opnieuw zaken te doen met Purelabels. Bedankt!

Makkelijk en overzichtelijk, snel geregeld

Inmiddels verschillende keren gebruik gemaakt van de attenties van PureLabels voor onze medewerkers. Het is laagdrempelig en persoonlijk. We geven aan wat we willen en het wordt opgepakt. Met de verzendservice erbij is het klikken en klaar. Aanrader!

Goede producten en fijne service

Goede producten en fijne service.

Heel fijn geholpen!

Snelle service en bezorging, heel vriendelijk geholpen

Geweldig!

Nu al twee maal bij PureLabels besteld en de producten worden snel geleverd en het contact verloopt super snel en op een hele prettige manier.

Originele relatiegeschenk hier gevonden + goede service

Voor een origineel relatiegeschenk kwamen wij uit bij PureLabels. Ze hebben een leuk en origineel assortiment. Daarbij zeer belangrijk dat wij zeer te spreken waren over het telefonische contact, de service en de levertijd zoals besproken!!

Super service

Voor de dag van de pedagogisch professional hele leuke pakketjes samengesteld die goed bij onze missie en visie passen. Goed meegedacht en samengewerkt.

Leuke producten en super service

Leuk aanbod van producten en prettig en snel contact met de officemanager!

Eegracht 12

8651 EG Ijlst

Over PureLabels

Bij PureLabels vind je originele relatiegeschenken die bijdragen aan een mooiere wereld. Ieder geschenk in onze webshop heeft een goed verhaal. Wij maken niet alleen de ontvanger graag blij, maar willen ook de gever én de maker een goed gevoel geven. Dat is onze missie. Een deel van de opbrengst van de verkopen van PureLabels gaat naar stichting Make-A-Wish. Zo help je met je aankoop mee om de allerliefste wens uit te laten komen van een ernstig ziek kind. Met de aankoop van een relatiegeschenk bij PureLabels maak je een statement en geef je altijd een geschenk met een hoge impact cadeau!