bereikbaar, adequat en snel

Er ging even wat mis met de bestelling. super en snel opgelost!

Uitstekend!

Uitstekend. Goede service

Ik had verkeerd besteld. Dit werd meteen gecorrigeerd. Erg vriendelijk en klantgericht

Snelle bezorging en klantvriendelijk!

Was ons huisnummer vergeten, kreeg netjes een mailtje en daarna had ik het volgende dag toch nog in huis.

Super vriendelijk, goed advies, snel

Super vriendelijk, goed advies, attent

Duidelijke communicatie, snelle levering, keurig verpakt.

Snel geleverd tegen laagste prijs

Blik painting ter past gekocht. Nergens op internet deze verf tegen een goedkopere prijs gevonden, ook al omdat er vanaf €40 geen verzendkosten worden berekend. Bovendien werd er ook nog een gratis kwast meegestuurd.

Super snel geleverd

Heel tevreden, volgende dag gelijk alles geleverd, perfect

Prima ervaring

Prima ervaring. Leuk dat je nog een kwast erbij krijgt.

Makkelijk, snel en voordelig

Op maandag besteld en dinsdag in huis. Precies de verf en kleur die ik tekort kwam

hele goede service

hele goede service prima producten

Website makkelijk in gebruik, ik heb verfsamples besteld. Kwamen snel en goed verpakt aan.

Super fijne verf!

Snelle levering en goed aanbod op de site!

Was goed

Na lang zoeken toch gevonden wat ik moest hebben bij ons in dorp kon ik het niet kopen . Had alleen niet goed gezien dat het maar 100 ml was moest 500 zijn . Maar kon niet zien of ik hem terug mocht doen voor de grotere helaas ben ik nu duur uit . Ik had beter moeten kijken dat is zo maar had heel graag de grotere willen nu was ik al 20 euro kwijt voor piep z klein flesje.

Top..snel geleverd

Netjes en snel geleverd

Snelle levering en product zoals besteld

Prima leverancier

Uitstekende communicatie

Komen hun afspraken na

Uitstekent

Snelle levering, volgens bestelling.

Verf nooit ontvangen - opgelost

Product tot op heden niet ontvangen Update: verfaanhuis heeft de kosten van het verloren product, ondanks het feit dat het niet hun schuld was toch vergoed.

Snelle en goede levering

Gemakkelijk te bestellen. Zelfde verf als half jaar geleden bijbesteld. Snelle en correcte levering. Jammergenoeg waren wij de kortingscode van 5% vergeten….. en dan voelt het als prijzig.

Goede communicatie

De verf die ik zocht was even niet op voorraad, maar daarover werd ik goed geïnformeerd en het werd alsnog snel toegestuurd.

prima!

prima verpakt , vrolijk bezorgd. top. NU NOG KIEZEN UIT DE PRACHTIGE KLEUREN