Laden reviews...
5 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews geven een gemengd beeld van de service. Sommige klanten melden snelle levering en een goeie verpakking, anderen ervaren vertragingen en moeite met communicatie. De verzendkosten komen ter sprake. Consistentie en bereikbaarheid blijken aandachtspunten om de ervaring te verbeteren.
Fijn om vooraf advies te hebben! Goede service en snelle levering!
29 June 2026
Rineke
Hillegom
Snel geleverd en prima kwaliteit afplakband. Prijs kwaliteit prima verhouding.
14 June 2026
Coen
Voorhout
Volgens de website “voor 14.00 besteld, dezelfde dag verstuurd”. In mijn account stond mijn bestelling inderdaad op voltooid en verzonden. Na enkele dagen echter nog niets vernomen en/of aangemeld bij DHL. Vervolgens maar een e-mail verstuurd met een vraag over de status van mijn bestelling, waarop geen reactie kwam; wel een e-mail dat mijn e-mail niet geleverd kon worden. Uiteindelijk heb ik een week moeten wachten voordat mijn bestelling geleverd werd (nadat ik telefonisch contact heb opgenomen omdat enige reactie en communicatie uitbleef). Verzendkosten voor twee flesjes €12,95.
29 May 2026
Liesbeth
Rotterdam
Alles in orde.
25 February 2026
Tino
Herentals
Ik krijg geen reactie van jullie, telefonisch of per mail. Daarnaast zie ik ook mijn bestelling niet binnenkomen?
3 December 2025
Madelène
Lekkerkerk
Altijd goed verpakt en snel bezorgd!
9 July 2025
Gemma
Schiedam
Een paar dagen geleden heb ik een bestelling geplaatst bij VerfaanHuis. Hoewel ik aanvankelijk erg enthousiast was over de snelle levering en de service, ben ik inmiddels behoorlijk teleurgesteld. Ik wil graag een deel van mijn bestelling retourneren, maar het lukt me op geen enkele manier om contact te krijgen met het bedrijf. Het 06-nummer is niet bereikbaar en op e-mails wordt niet gereageerd. Dat vind ik erg jammer, zeker omdat mijn eerste indruk zo positief was.
25 June 2025
Zoals boven vermeld
2 March 2025
greetje
Lopik
Koop mijn verf in Venhuizen ben super tevreden
8 January 2025
Hans
Grootebroek
Alles prima verlopen van bestelling tot levering. Volgende keer weer.
6 January 2025
André Hermans
Neerpelt
Snelle levering verzending
21 November 2024
Nazile
Hengelo ov
Super snelle levering, goed verpakt
8 November 2024
Eva
Azewijn
Snelle levering, duidelijke website, heel goede prijs. We nestelen zeker nog bij jullie.
30 August 2024
Valentine
Meulebeke
Helaas niet alles compleet maar je krijgt via mail meteen reactie
29 April 2024
Wim
Eindhoven
Jammer dat ik mijn bestelling van zaterdag pas Dinsdag middag rond 4 uur binnen kreeg . Wachten duurt lang als je niet verder kunt .
24 April 2024
Wim
Vortum
Snelle levering en prima prijs.
12 February 2024
Manuella Weijermans
Venhuizen
Snel en goed verpakt en nette factuuur
11 February 2024
X.Olivier art
Breda
Netjes geleverd.
15 January 2024
Marinus
Terneuzen
Verf aan huis maakt zijn beloftes waar. Snelle bezorging en goed materiaal
9 January 2024
Ellen
Vinkeveen
Snelle levering en zoals altijd goede producten. Verf van Niveau heeft een mega goede prijs/kwaliteit verhouding en schildert erg fijn.
23 December 2023
Snelle levering en goede verf.
21 December 2023
Harrie
Horn
Altijd snel in huis en veel keus uit goede verf. Nadat de DHL besloot dat mijn adres niet klopte ??? En het pakket geretourneerd werd, is er meteen een nieuwe bestelling opgestuurd.
25 November 2023
Henriette